Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 192519 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
kako moze da stiti nesto sto nema  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Sto bi rekao Loncarevic sa Sport kluba, taj napadacki fudbal me realno plasi ozbiljno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Rezultati gori neće biti, to je sigurno. A bar ćemo gledati neki fudbal i neke golove, a ne kao do sada hrkljuš? Ja imam dobar osećaj i solidna očekivanja od Piksija. Ipak je njegov trenerski otac Venger a taj čovek je uvek gajio lep, tehnički i napadački stil igre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
A kad pogledaš mi uopšte nemamo loše igrače. Mi samo imamo problem da od njih ne umemo da napravimo tim. Tadić, Lazović, Đuričić koji igra u životnoj formi. Sve su to igrači koji mogu da stvaraju tu kreaciju. Jović, Mitrović u napadu. Može i Radonjić da se upotrebi ako je trener pametan. Imamo mi vrlo solidnu reprezentaciju, samo treba neko da poništi taj luzerski mentalitet i da im nađe pravo mesto u timu.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2021, 10:54:08 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
A kad pogledaš mi uopšte nemamo loše igrače. Mi samo imamo problem da od njih ne umemo da napravimo tim. Tadić, Lazović, Đuričić koji igra u životnoj formi. Sve su to igrači koji mogu da stvaraju tu kreaciju. Jović, Mitrović u napadu. Može i Radonjić da se upotrebi ako je trener pametan. Imamo mi vrlo solidnu reprezentaciju, samo treba neko da poništi taj luzerski mentalitet i da im nađe pravo mesto u timu.

Ми немамо одбрану. Немамо бекове. Не умемо да изнесемо лопту. Можеш ти да имаш Дебелог у нападу, Месија и Роналда на крилима - џаба, кад нема ко да им дода лопту.
И ови играчи су реално просек. Да су класа, играли би у тимовима који се боре за титуле, не за опстанак.
Све у свему, има да оде као и онда у јапан Smile
Очекујем неку гол разлику 12:14 после 3 утакмице Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Pa Portugal recimo koji je postao prvak Evrope, osim Ronalda koji je ekstra klasa nema neke posebne zvezde i igraci im igraju u klubovima koji nisu nista bolji nego ovih nasih. Hrvati, koji su igrali finale sp isto po imenima nista nisu bolji od nas. Mnogo zavisi ta psihisoloski deo. Nas najveci problem u fudbalu je sto smo decenijama luzeri i sto smo razvili takav luzerski mentalitet. Ko to uspe da promeni, napravice cudo. Ja verujem da cemo sa Piksijem igrati ofanzivno i atraktivno, sto je meni vec veliki pomak. Za rezultate ne znam, ali s'obizorm kakve smo imali do sada, tesko da cemo imati gore. Isto tako verujem da u ovoj konkurenciji u kvalifikacijama, ne bi trebalo da imamo vecih problema ako nam dobro krene. Mnogo zavisi od vecerasnje utakmice. Ocigledno imamo taj "hajp" i sad ako veceras odiramo dobro i damo par golova, mnogo ce to znaciti za nastavak. Ja po prvi put posle nekoliko godina imam dobar osecaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
vec vidim zadnje kolo
ako mi damo 8 golova,a ovi izgube sa 3 razlike,a oni odigraju nereseno,mozemo u baraz
mi smo ekipa jaja i oraja u fudbalu mi smo taj nivo mozemo da se provucemo kroz kvalifikacije al pre da necemo i to je to
to je nasa realnost i po igracima i po struci i po mentalitetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Nemamo mi uopšte loše igrače, naprotiv. Samo luzerski mentalitet.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2021, 10:47:01 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nisu losi al nisu ni dobri
to je to
moze al ne mora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Pa Portugal recimo koji je postao prvak Evrope, osim Ronalda koji je ekstra klasa nema neke posebne zvezde i igraci im igraju u klubovima koji nisu nista bolji nego ovih nasih. Hrvati, koji su igrali finale sp isto po imenima nista nisu bolji od nas. Mnogo zavisi ta psihisoloski deo. Nas najveci problem u fudbalu je sto smo decenijama luzeri i sto smo razvili takav luzerski mentalitet. Ko to uspe da promeni, napravice cudo. Ja verujem da cemo sa Piksijem igrati ofanzivno i atraktivno, sto je meni vec veliki pomak. Za rezultate ne znam, ali s'obizorm kakve smo imali do sada, tesko da cemo imati gore. Isto tako verujem da u ovoj konkurenciji u kvalifikacijama, ne bi trebalo da imamo vecih problema ako nam dobro krene. Mnogo zavisi od vecerasnje utakmice. Ocigledno imamo taj "hajp" i sad ako veceras odiramo dobro i damo par golova, mnogo ce to znaciti za nastavak. Ja po prvi put posle nekoliko godina imam dobar osecaj.

GK   23   Danijel Subašić  - Брани у Монаку
RB   2   Šime Vrsaljko   Yellow card 90+2' - Прва постава Атлетика
CB   6   Dejan Lovren - У то време играо за ливерпул
CB   21   Domagoj Vida   - Бешикташ
LB   3   Ivan Strinić      Substituted off 81'
CM   7   Ivan Rakitić  - Барселона
CM   11   Marcelo Brozović (Интер)
RW   18   Ante Rebić      Substituted off 71'
AM   10   Luka Modrić (c) - Реал
LW   4   Ivan Perišić - Интер
CF   17   Mario Mandžukić  - Јувентус
Substitutions:
FW   9   Andrej Kramarić      Substituted in 71' (Хофенхајм)
FW   20   Marko Pjaca - Јувентус(на позајмици у Шалкеу)

Тим који је играо финале. Најгори тим су турска империја пројектована за освајање васионе(бешикташ) и никад гори разумете хофенхајм. Остало врхунске екипе.

Наш тим у том моменту

No.   Pos.   Player   Date of birth (age)   Caps   Goals   Club
1   GK   Vladimir Stojković   28 July 1983 (aged 34)   81   0   Serbia Partizan
2   DF   Antonio Rukavina   26 January 1984 (aged 34)   47   0   Spain Villarreal
3   DF   Duško Tošić   19 January 1985 (aged 33)   24   1   Turkey Beşiktaş
4   MF   Luka Milivojević   7 April 1991 (aged 27)   28   1   England Crystal Palace
5   DF   Uroš Spajić   13 February 1993 (aged 25)   5   0   Belgium Anderlecht
6   DF   Branislav Ivanović   22 February 1984 (aged 34)   103   13   Russia Zenit Saint Petersburg
7   MF   Andrija Živković   11 July 1996 (aged 21)   10   0   Portugal Benfica
8   FW   Aleksandar Prijović   21 April 1990 (aged 28)   9   1   Greece PAOK
9   FW   Aleksandar Mitrović   16 September 1994 (aged 23)   37   16   England Fulham
10   MF   Dušan Tadić   20 November 1988 (aged 29)   53   13   England Southampton
11   DF   Aleksandar Kolarov (captain)   10 November 1985 (aged 32)   76   10   Italy Roma
12   GK   Predrag Rajković   31 October 1995 (aged 22)   8   0   Israel Maccabi Tel Aviv
13   DF   Miloš Veljković   26 September 1995 (aged 22)   2   0   Germany Werder Bremen
14   DF   Milan Rodić   2 April 1991 (aged 27)   1   0   Serbia Red Star Belgrade
15   DF   Nikola Milenković   12 October 1997 (aged 20)   3   0   Italy Fiorentina
16   MF   Marko Grujić   13 April 1996 (aged 22)   8   0   Wales Cardiff City
17   MF   Filip Kostić   1 November 1992 (aged 25)   23   2   Germany Hamburger SV
18   FW   Nemanja Radonjić   15 February 1996 (aged 22)   3   0   Serbia Red Star Belgrade
19   FW   Luka Jović   23 December 1997 (aged 20)   1   0   Germany Eintracht Frankfurt
20   MF   Sergej Milinković-Savić   27 February 1995 (aged 23)   4   0   Italy Lazio
21   MF   Nemanja Matić   1 August 1988 (aged 29)   40   2   England Manchester United
22   MF   Adem Ljajić   29 September 1991 (aged 26)   29   6   Italy Torino
23   GK   Marko Dmitrović   24 January 1992 (aged 26)   2   0   Spain Eibar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.