Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 193739 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Е то, то би био можда најоригиналнији, а уједно и најбеднији изговор за пораз. Нећемо на ЕП, јер је Косово тамо, фак јеа бунтовни Срби... Уместо да их одвалиш за сва времена, да им не падне више никад на памет да се баве фудбалом, докажеш ко је ћале а ко балави наркоманчић од "државе", Ђура и морнари ће се бунити. Одвратно...

Ок резултат, али за промену примили смо гол из "смушене реакције одбране". У баражу 26. марта са Норвешком тамо. Ако ћемо реално, ако то изгубимо не требамо ни да учествујемо, без обзира што величају Норвешку као да је Бразил.

Нормално да неће то нико рећи, ал можемо доћи у незгодну ситуацију - да треба да играмо на такмичењу са непостојећом државом

А зашто? Зато што је то Косово, а да је нпр. Абхазија јел бисмо и онда одбили? Као прво, ако се и деси да обе наше репрезентације оду на ЕП, УЕФА је ваљда схватила да је била довољно ретардирана што нас је ставила ономад у исту групу са Албанијом, ово је још осетљивије тако да неће се играти. 6 група има јебо га ја, раздвојиће нас негде да се не сусретнемо ни одмах ако прођемо групе, а успут ће и они здраворазумски рачунати да неће даље од групе ни једни ни други. А као друго, рекао сам већ шта са дотичнима треба урадити ако се сретнемо.

Е сад, опет што се тиче баража, ја сам мислио да играмо прву текму у Норвешкој па реванш код нас, кад оно изгледа само једну код њих?! Smile Smile

Генерално не би требало играти такмичење на коме учествују они Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
tako je
najbolje da se izolujemo od sveta i boli nas kurac
nije sloba bio lud sto nam je doveo sankcije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Слоба нам довео санкције, одвала века на спортском делу форума....

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Иначе, у Извршном одбору ФСС незадовољни учинком селектора, питање да ли ће и он дочекати бараж за одлазак на ЕП на клупи као селектор фудбалске репрезентације.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
izvini molim te
nepravedne i nicim izazvane
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Не замерам, неки заборављају, формални повод за санкције је био режирани масакр у реду за хлеб у сарајевској улици Васе Мискина 1992. године, за који су касније одустали од оптужнице у Хашком трибуналу против Слободана Милошевића, јер су првобитно Србе оптужили за гранатирање, али ко сам ја да на то подсећам, ко сам ја да подсећам људе за формални повод за санкције против СРЈ, који је, како се касније доказало, био изрежиран?

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2019, 18:45:32 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
koga bre boli kurac za povod to nije bila poenta posta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Шта је била твоја поента не знам, осим да подсетим да су поједностављивања бесмислена, јер у данашњем свету је лако црно прогласити за бело, нарочито под утицајем машинерије и пропаганде, јер је на почетку сваког рата, прва жртва истина...., а са моје тачке гледишта, који сам живео у Србији, санкције су биле и неправедне и ничим изазване, искусио сам их и доживео и сећам се како су нас демократски медији, укључујући и немачке, представљали и колико су безочно лагали, покушавајући своје јавно мњење да убеде у низ лажи које су сервирали пропагандом и касније ''хуманитарним бомбардовањем СРЈ'', за које је одговоран зли Милошевић, док су Шредер и екипа анђели спасиоци....

Иначе, уколико разреше Тумбаковића, циркус се наставља, што је редовно стање у нашем фудбалском савезу.

Као могућег кандидата за наследника актуелног селектора, неки медији већ промовишу Вељка Пауновића.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2019, 20:03:47 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
zabole me za mene je sloba zlo koje je navuklo bedu na ovaj narod od koga se nece oporaviti vekovima

al vidim da bi mnogima bilo danas do jaja da nas opet zatvore u rezervat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Е то, то би био можда најоригиналнији, а уједно и најбеднији изговор за пораз. Нећемо на ЕП, јер је Косово тамо, фак јеа бунтовни Срби... Уместо да их одвалиш за сва времена, да им не падне више никад на памет да се баве фудбалом, докажеш ко је ћале а ко балави наркоманчић од "државе", Ђура и морнари ће се бунити. Одвратно...

Ок резултат, али за промену примили смо гол из "смушене реакције одбране". У баражу 26. марта са Норвешком тамо. Ако ћемо реално, ако то изгубимо не требамо ни да учествујемо, без обзира што величају Норвешку као да је Бразил.

Нормално да неће то нико рећи, ал можемо доћи у незгодну ситуацију - да треба да играмо на такмичењу са непостојећом државом

А зашто? Зато што је то Косово, а да је нпр. Абхазија јел бисмо и онда одбили? Као прво, ако се и деси да обе наше репрезентације оду на ЕП, УЕФА је ваљда схватила да је била довољно ретардирана што нас је ставила ономад у исту групу са Албанијом, ово је још осетљивије тако да неће се играти. 6 група има јебо га ја, раздвојиће нас негде да се не сусретнемо ни одмах ако прођемо групе, а успут ће и они здраворазумски рачунати да неће даље од групе ни једни ни други. А као друго, рекао сам већ шта са дотичнима треба урадити ако се сретнемо.

Е сад, опет што се тиче баража, ја сам мислио да играмо прву текму у Норвешкој па реванш код нас, кад оно изгледа само једну код њих?! Smile Smile

Генерално не би требало играти такмичење на коме учествују они Smile

А што? Јер бисмо признали њих као државу тандара мандара? Ок, онда нисмо требали да учествујемо ни у квалификацијама. Њих је УЕФА прихватила, против својих правила, и што нисмо онда лепо реаговали и рекли е знате шта, носите се у пичку материну са својом "доследношћу" и зајебавањем, иступамо из УЕФЕ (ко да би па било нешто...) и тако искажемо свој бунт. Не, ми смо се повукли и ајде као нећемо играти са њима, али ћемо се такмичити. Ако једеш говна, једи како треба. Овако да хоћеш да се јебеш а да ти не уђе неће моћи.

zabole me za mene je sloba zlo koje je navuklo bedu na ovaj narod od koga se nece oporaviti vekovima

al vidim da bi mnogima bilo danas do jaja da nas opet zatvore u rezervat

Солидна глупост просечног гастарбајтера. Све и да је истина да се "због Слобе нећемо опоравити вековима", боље се запитај мало зашто је то тако, дакле какве су све лопурде били његови наследници. Такву глупост коју си ти рекао, ти исти који су те терали да 5. октобра урлаш, а 6. октобра заменили Слобу у јахању овог народа па и тебе, не би ни они сами употребили за политичку пропаганду.

Значи једноставно се неке ствари овде не мењају, фреди је задрти баксузни маторац који је нешто зацртао у глави и то је то, фрањо је даун и нема му спаса, дабиша заслужује метак итд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
I pritisne očaj, sam, bez moje volje,
Ceo jedan život, i njime se kreće;
Uzvik ga prolama: "Neće biti bolje,
Nikad, nikad bolje, nikad biti neće."

Dis  Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2019, 00:13:34 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.