Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1152645 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Nema šta da se kreće od nule mi imamo tim, fali stručni štab

Ne može Veljković, ne može niko, ne postoji desni bek bukvalno. Jel imate vi grobari nekog desno umesto onog metuzalema Vuiićevića, postoji li neki klinac?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Sergio ...Sistem se pravi od petlića. Repka je krajnji proizvod sistema, tako da mi je nelogična tvoja ideja da u naciji, savezu itd koji ne veruje u sistem očekuješ sistem u radu sa repkom. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Sergio ...Sistem se pravi od petlića. Repka je krajnji proizvod sistema, tako da mi je nelogična tvoja ideja da u naciji, savezu itd koji ne veruje u sistem očekuješ sistem u radu sa repkom. 

Slazem se ; taj sistem se video kad smo na Novom Zelandu sa Paunom pobedili te iste brazilce o kojima diskutujemo .. doduse ne iste igrace ali pricam "skolu" ili ti omladinski tim ; mora da se napravi neka promena generacija i da se na tome radi a ne da se uvek gleda da zavisimo od igraca koji su vec "odigrali svoje"
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Znaš kako, ode Brazilac u Italiju i sasvim normalno se uklopi u žabarsko bunarenje. Ipak kad igra za repku, on "se vratio kući" i tačno zna šta treba da igra, iako 10 godina igra u žabariji. Toga kod nas nemaš. Kad su ono Španci dominirali, gledam na RTS stučni analitičari sviraju qrcu u fazonu "da da, to je moderan fudbal u prostor", znači isti likovi koji su do juče slavili bunkericu i presing, odjednom otrkivaju čari pas igre. Tačno vidiš da nema ideje, nego aj igraćemo kao ovi što sad dominiraju. Ne ide to tako. Fudbal je i stvar mentaliteta.  Ne možeš 11 Srba naučiti da odigra italijanski i da to na nešto liči.  Jeste Barsa klub koji krpi rupe i postiže krajnji rezultat mahom dovodeći igrače a strane, ali je tipičan primer sistema. Znači ko je god trener ima tu neku osnovnu matricu u glavi, i pravi varijacije na temu, i potpuno ista stvar i sa igračima.  Posebno kad je repka u pitanju, gde su igrači retko zajedno, moraš da imaš taj prepoznatljiv stil igre sa kojim se igrači sreću još od najmlađih kategorija. Toga kod nas nema i to je po meni ključni problem što nam je repka uvek na terenu slabija od realnog kvaliteta igrača.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Toga o cemu pricas je kod nas jedino bilo u nekom dometu kad je Antic vodio
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

Sem Stojkovica i Milenkovica koji su stvarno ostavili utisak, Ljajic i Karleusa tu i tamo..ostali su kurton.

Ма какав Љајић... Једино је Тадић на нешто личио у нападу, не рачунајући Митра наравно.

Nema šta da se kreće od nule mi imamo tim, fali stručni štab

Па и то је ваљда неко кретање од нуле. Или није? Smile А опет као што сам рекао, требало би и исто је реално да ова тројица најстаријих напусте тим, тако да није баш ни да имамо комплетан тим али ајде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12059
Zastava
Umro Goran Bunjevcevic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Сад сам и ја видео. Нек му је лака земља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Pa znaš kako nisam ja to verovao ni u mom omiljenom klubu, pa kad je došao i krenuo da radi ti vidiš da je to čovek koji je onoliko odmakao ispred nas u svom razmišljanju, radnoj etici, radu sa igračima, taktici, čemu god. Zato kažem nije toliko ni bitno ime, jer da se ne lažemo mi kad smo čuli da Vladan dolazi bili smo skeptični najblaže rečeno, koliko je bitno da je čovek spreman da uči i da ima inteligenciju da razume fudbal iz 2018 godine.

Tite i Dunga su recimo sjajni primeri kako samo ime ne mora da znači i koliko je bitno za trenera da se usavršava i uči.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Umro Goran Bunjevcevic.
Mlad čovek. Strašno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.