Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1158826 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ma ja stvarno nikad sudije ne apostrofiram, naucio sam tu lekciju odavno. Pa mene je kao grobara Vujosevic nervirao jer non stop kenja na sudjenje.

Ali brate da je uticao na utakmicu, uticao je. Da smo bili bolji da smo ovo da smo ono. Takvi smo kakvi smo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava

Zajebite to sudjenje  Smile
Matic je dobio zuti bez razloga. Bio je penal (mislim), par auta koja su bila sumnjiva dobijali su oni. Neki zuti karton im je i oprostio.
Ali generalno gledano mi smo odigrali ocajno i poraz je legitiman.

I bolje sto smo izgubili Smiley Bolje od neresene utakmice 300%. Jer sa neresenom mi bi jurili bod protiv Brazila i Brazil bi nas rastavio sa zemljom, a svajcarci bi pobedili kostar riku bez problema.

Citat
mi imamo minuli rad oni tek sad pocinju da prave sranja
sto bi se reklo amateri

Koji bre minuli rad ?
Pa nisu ubijali nasi na tribini, nego imali slicna dela Smiley Sitne provokacije i to je sve.
Zvezdi hteli da zabrane navijace u plej ofu jer su pevali Mladicu ej  Smile

Nagledao sam se kako hrvatski navijac vodi pesmu sa "Za dom spremni".
Kako Hrvatima na stadionu osvane kukasti krst na travi.
Kako pustaju dronove sa "Velika Albanija" ili ovo juce.

Nabijem celu Evropu i FIFU na kurac..a vi se tesite kako su pravicni...jebem ih usta nakazna
sprco si tolke godine u dupe,a nisi naucio sta da zivot nije fer
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Извините, а ко је Фљора Читаку (или како већ)? Видим да се овде диже прашина око ње, ко да је нека битна. А плус прича како је добра риба, е ако је нека шиптарка добра риба... Све имају тешко брђанске фаце, не верујем у добру рибу шиптарку.

И фасцинантно ми је како јуче у Журналу пишу да је Брих био добар против усташа ономад у Београду, а човек нас сасвим културно сакатио. Једино што је онда за нас свирао је онај црвени Шимунићу, а то је морао да свира.

Ух, не знам за вас али мени и даље није лако... Све све, али стока да те добије и то онако, није то требало нашима. Дефинитивно је Тошић требало да скрши Шаћирија на крају. Хтео је човек лепо да га стигне и регуларно му одузме лопту, али није једноставно могао да га стигне и зато је морао да га фаулира. Црвени би био наравно, али кога брига 90. је минут није 10, они би евентуално дали из тог слободњака гол а и то чисто сумњам.

И да мало овако сад резимирамо однос, или ајде да кажемо дуеле између шиптара и нас. Ајте ви мени реците кад смо их победили, на било ком пољу ево у задњих 20 година? Буквално само онај меч у Албанији 2:0, и ништа више. Рат су (захваљујући НАТО-у наравно) добили на крају, независност Косова је скоро па и званично готова ствар, они мајмуни доле у пчињској области се баханалишу, дрон, Рама у БГ-у причао како је Косово независно, после дрона добили и 3 бода која су прво нама припала, и на крају ово синоћ... Лепо је што се многи теше као све је то углавном небитно, поготово ово синоћ, као играју за туђу државу примитивци ово оно. Јесу они примитивци, али њихова прича и лоби пролази, па ви браћо Срби видите шта ћете.

А овакве "наше", којих има и овде на форуму:

...

Маљем по глави без гриже савести.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Извините, а ко је Фљора Читаку (или како већ)? Видим да се овде диже прашина око ње, ко да је нека битна. А плус прича како је добра риба, е ако је нека шиптарка добра риба... Све имају тешко брђанске фаце, не верујем у добру рибу шиптарку.

ja vidjam mnogo srpkinja sa brdjanskim facama. mnoge valjda poreklom iz crne gore
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Све имају тешко брђанске фаце, не верујем у добру рибу шиптарку.
Вјерујем зато у добру шиптарску сису.  Smile

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

ja vidjam mnogo srpkinja sa brdjanskim facama. mnoge valjda poreklom iz crne gore

Да, али ја све од шиптарки што сам видео су такве.

Citat
Све имају тешко брђанске фаце, не верујем у добру рибу шиптарку.
Вјерујем зато у добру шиптарску сису.  Smile

Исто не баш пријатна фаца, за сису већ немам замерке. Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2018, 13:19:35 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
Ajde malo ponasanje Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Shvatam jednu situaciju ali kako je moguce da su nama decenijama uvek sudije krive i da je posredi neka zavera protiv nas, mi smo svima trn u oku...  Smile

Eno i Krstajic, odmah udario da poredi sa Hagom itd , zar je tako tesko priznati fudbalskim terminima gde smo pogresili i sta smo lose odradili? Zar nikad nema krivice na nasoj strani?

I sva ta prica oko Sipusa i ostalo, koga boli kurac, mi smo izgubili jbt u FUDBALU. Da smo fudbalski korektno odigrali i pobedili zar bi sad pricali o orlovima, proslavi gola? Dokle ce citav svet da igra fudbal a mi da se bavimo Albacnima, Hrvatima i ostalima. Umesto primerom da pokazujemo tim istim primitivnim slepcima da smo ispred tih sranja mi samo dokazujemo da smo jednako talog kao i oni.

Citat
Dajte da uradimo ono što možemo da uradimo, a da se ne vadimo na opravdanja - svetska zavera. Možda ima i svetska zavera! Ali hajde prvo da vidimo šta mi radimo u svom dvorištu, šta mi radimo u svom gradu, šta mi radimo u svojoj zemlji, pa ako uradimo svoj domaći zadatak, onda da vidimo da li nas mrzi nastavnik ili nas ne mrzi nastavnik.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
sto je gore oni pokazu da su ispred nas ponasanjem setimo kako je njihov stadion izgleda u albaniji kad smo igrali svi na svojim mestima,slobodni prolazi... sve kao u civilizovanom svetu jedino sto su uzvikivali,a onda uporedi sa nasim majmunima sto vise sa ogradu stoje jedni drugima na glavi i slicno ko afrika da nespominjem uletanje na teren
uvek nasedamo i nikad da se naucimo pameti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.