Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1158822 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Nema ga Fredi da objasni kako sport ne sme da se mesa sa politikom  Smile
Ce ih kazne sigurno  Smile

Nama je cela Evropa neprijatelj, ovi su sitne ribe.
Nadam se da ce neko da im polomi noge u nastavku takmicenja, kad ovi nasi pavijani ni za to nisu sposobni.

Bar su mogli neke krvnicke startove da imaju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ja sam jos vise odusevljen sto nasi portali pisu vesti o nekim tvitovim i postovima na drustvenim mrezama
treba retardiranim novinarima jebati mater alo majmune izadji pisi o necemu sta se desava zovi ljude pitaj ih sta misle nek izjave zvanicno nesto za novine ne sednes isprad laptopa pratis gluposti i pises kobojagi vesti ma pusi kurac
burek je bre relavatniji i kvalitetnije stivo od tih sranja sto se danas nazivaju portali sa vestima

inace manje vise ja se danas izjado sa komsijom i njemu coveku krivo sto smo izgubili kaze nasi smo,a one je nazvao placenim siptarima mamu im jebem  Smile Smile Smile

edit
de ima balkanaca tu ima i politike u sportu sta je to cudno srbi tamo srbi ovde i normalno da ce medjusobno da se provociramo ipak smo mi ista bagra

ja to kazem za Zvezdine utakmice jer Zvezda ispasta debelo novcano zbog toga za resto me boli kurac mogu komotno da vas i izbace iz evrope pa se kurcite politikom kolko ocete
« Poslednja izmena: 23. Jun 2018, 12:16:23 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ma sta me boli kurac sto se provociramo.

Ja izgleda da vama evropski orijentisanim ljudima mora da objasnjavam da su pravila ista za sve Smiley
Ako smo mi bili kazenjeni i to ostro za svaku jebenu sitnicu, ne vidim sto ova govna ne bi bila  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Verujte mi da ja mislim da je malo kome teže od mene  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile Bogte mazo, čist nam jedanaesterac nisu sudili, posle nam objašnjavaju kako nema nikakve veze što je sudija bio Nemac, inače je sve spontano, slučajno se ukrštamo sa njihovom grupom...., sada kada sam se malo ohladio, u svetlu činjenice o jedanaestercu sam donekle promenio mišljenje o jučerašnjem meču, iako i dalje stoji da smo sve posle 60-og minuta uradili kao kukavice  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
mi imamo minuli rad oni tek sad pocinju da prave sranja
sto bi se reklo amateri
« Poslednja izmena: 23. Jun 2018, 12:23:00 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ma dobijemo Brazil i boli nas kurac

Dobicemo Siptare u cetvrt finalu ili kad god Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Citat
Из собе сугерисали да се прегледа снимак, судија Брих одбио

Скандалозна одлука немачког судије Бриха није прошла незапажено ни код ВАР-а, који је на свом званичном налогу на Твитеру дао шокантно образложење!

„ВАР је аутоматски премотао снимак током утакмице Србије и Швајцарске. ’Тиха провера‘ је завршена и сугерисано је судији Бриху да званично прегледа снимак. Само главни судија може да затражи званичан преглед како би потврдио своју одлуку. А овом приликом је био задовољан својом одлуком на терену!“, стоји у саопштењу ВАР-а.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Hahh, u to čak ni ja u najsumanitijem maniru više ne verujem, nama je jedina šansa da Kostarikanci zajebu Švajcarsku i da iščupamo bod protiv Brazila, inače ću se uzdržati od sublimacije na sopstveni način u stilu Ace Stojanovića  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
Из собе сугерисали да се прегледа снимак, судија Брих одбио

Скандалозна одлука немачког судије Бриха није прошла незапажено ни код ВАР-а, који је на свом званичном налогу на Твитеру дао шокантно образложење!

„ВАР је аутоматски премотао снимак током утакмице Србије и Швајцарске. ’Тиха провера‘ је завршена и сугерисано је судији Бриху да званично прегледа снимак. Само главни судија може да затражи званичан преглед како би потврдио своју одлуку. А овом приликом је био задовољан својом одлуком на терену!“, стоји у саопштењу ВАР-а.

Vise nas je taj govnar ujebao nego orlovi i siptari raspali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Zajebite to sudjenje  Smile
Matic je dobio zuti bez razloga. Bio je penal (mislim), par auta koja su bila sumnjiva dobijali su oni. Neki zuti karton im je i oprostio.
Ali generalno gledano mi smo odigrali ocajno i poraz je legitiman.

I bolje sto smo izgubili Smiley Bolje od neresene utakmice 300%. Jer sa neresenom mi bi jurili bod protiv Brazila i Brazil bi nas rastavio sa zemljom, a svajcarci bi pobedili kostar riku bez problema.

Citat
mi imamo minuli rad oni tek sad pocinju da prave sranja
sto bi se reklo amateri

Koji bre minuli rad ?
Pa nisu ubijali nasi na tribini, nego imali slicna dela Smiley Sitne provokacije i to je sve.
Zvezdi hteli da zabrane navijace u plej ofu jer su pevali Mladicu ej  Smile

Nagledao sam se kako hrvatski navijac vodi pesmu sa "Za dom spremni".
Kako Hrvatima na stadionu osvane kukasti krst na travi.
Kako pustaju dronove sa "Velika Albanija" ili ovo juce.

Nabijem celu Evropu i FIFU na kurac..a vi se tesite kako su pravicni...jebem ih usta nakazna
« Poslednja izmena: 23. Jun 2018, 12:30:21 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.