Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1159641 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Sudiju posle utakmice FIFA treba da pošalje na pregled kod oftalmologa kako bi se utvrdila koja je dijagnoza u pitanju  Smile  Smile  Smile Kako ne primećujete da je našoj reprezentaciji zaista potreban taj sportski psiholog?
« Poslednja izmena: 23. Jun 2018, 02:01:55 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Па шта сад, немају психолога у екипи?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Posle neko da navija za pickice ove? Prime gol, majmuni gestikukiraju i provociraju simbolom velike albanije i oni nista...pa ako neces da ga nabodes idi gurni ga, jebes karton usta vam ga zaboravim...plus picketine se povuku na terenu i kod 1-1...govna splavarska, svi noge polomili i zavrsili u svilajncu dace Bog, sve najgore i mars u tri lepe...pickice
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
јебем ли му мајку швабску,и сваком говнету који овде ликује и представља се,као јели врсни познавалац
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
za ovo postoji samo jedan komentar,a to je
nasa posla
kad god smo morali nesto u fudbalu kad god je to narodu znacilo vise od obicne pobede nasi fudbaleri su uspevali  da useru na spektakularan nacin da te najvise zaboli

realno vecina nas nista nije ni ocekivala od sp al smo opet razocarani kako bas mogu biti tolki supci
jebes ove kad igra Zvezda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Bili su cetvrti sesir na zrebu....
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
jebes ove kad igra Zvezda  Smile

Smileретка дегенерација  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
umalo da zaboravim stojkovica
moze li jedno takmicenje da prodje da ga neprimi sa tries metara ovde mu ide po sredini gola on ode na drugu stranu
pa jebem mu mater nije to penal pa da kreces na jednu stranu pa sta bude po sred srede mu covek dade kolko ume da izvadi zicer tolko je retardiran za suteve iz daljine
doduse i sa zicerima svi znamo ako je bocnes ode u gol ako napucas on brani lud covek
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Људи шта сте песимисти...победимо Бразил и идемо даље. Smile

Ако смо могли Немце 2010. можемо и Бразилце. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Zanimljiv fenomen je kada od nekoga od koga nista ne ocekujes i ko se za to, da od njega nita ne ocekujes pobrinuo milion puta, opet uspe da te dovede na ivicu nervnog sloma. Ovo je neki moj opis nase reprezentacije u fudbalu. Znas da ce pronaci neki novi nacin da ti se useru u zivot, ali opet nadas se i kazes sebi, ok znam da ste slepci, ali valjda ste vec potrosili sav kredit i uradili sva sranja koja postoje, ali oni se opet pobrinu i uspeju u tome da tu granicu pomere jos nize. Juce, tokom nervnog sloma koji sam dozivljavao, razmisljao sam o tome da sam ja neki Haradinaj recimo, kakav scenario bih napisao po kome bih se najvise Srbima usrao u zivot i najvise ih ponizio. I kapiram da mi verovatno ovako savrsen scenario ne bi pao na pamet. Da oni izvuku bod protiv Brazila, onda da igraju sa nama, prethodno nas maksimalno ponizavajuci i prozivajuci po medijima i da nas onda pobede i to bas onako kako najvise boli, golom u poslednjim trenucima, koji nam je dao najveci siptar medju njima. A opet prvi gol da nam da drugi siptar. I da onda jos obojica gestikuliraju siptarskog orla i tako nas i na taj nacin javno pred stotinama miliona gledaoca ponize i tako.

Onda se pitam da li smo mi to mozda i zasluzili. I setim da je karma kucka i setim se svih sranja koja smo bacali na tu istu karmu, koja nam se ovako verovatno zahvalila i podsetila nas da ne treba kenjati po njoj bez preke potrebe. Setim se na kakav dzukacki nacin smo oterali coveka koji nas je doveo na sp i kako nikoga nije boleo kurac zbog toga od navijaca, pa do Krstajica i Kokeze. Krstajica, koga je isti taj covek izvukao iz nekog naftalina i postavio ga za svog pomocnika, a koji mu se zahvalio tako sto je bez jedne reci preuzeo njegovu funkciju i ponasao se kao da ima svo moralno pravo da bas on obavlja taj posao. E pa ja verujem da je ovo useravanje u zivot, bas posledica toga na koji nacin smo uradili to sto smo uradili. Jer za takve stvari se mora platiti ceh, a ovo sinoc je bio taj ceh...

Scenario lozenja bez osnova i spustanja na zemlju je vec tradicionalan. Pisao sam da je smesno loziti se na pobedu protiv Kostarike, koja je ubedljivo najslabija u nasoj grupi i to jos pobedom 1-0 golom iz slobodnjaka. Ali ne, ovde je vec napravljena atmosfera da je ovo nova reprezentacija, da su drugaciji, da ce oni ovo ili ono. Nista oni nece. Oni su ista luzerska govna kao i sve prethodne generacije decenijama unazad koji kao i oni nikada nista nece uraditi, osim sto ce nas brukati gde stignu i pomerati granicu ponizenja koje nam prikazuju iz godine u godinu.

I samo da na kraju jos napisem nesto sto je donekle u suprotnosti sa ovim gore. Izmena Radonjic-Milivojevic je bila na neki nacin neophodna. Rizicna, ali neophodna. Bod bi nam znacio mozda 10% vise nego da ga nemamo i i sa njim bi bili na pragu ispadanja. Dakle probao je da uzme tri i izgubio i taj jedan. Jebi ga. Kad je vec sve usrao i dosao u situaciji da se vadi u podlenjih 10 minuta, onda je to bilo logicno resenje. Licemerni su svi koji ZBOG TOGA napadaju Krstajica, jer bi isti ti sada ovde pisali kako je kreten (sto jeste) sto je igrao na bod, kad nam bod nista ne znaci...

Ono sinoc je (glasom Ace Stojanovica) poraz koji je mnogo vise od poraza, mnogo vise od ispadanja sa sp. To je poraz koji ce boleti jos godinama i decenijama i od koga se necemo oprati ni kada bi osvojili sledece svetsko prvenstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.