Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 939 940 942 943 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1170558 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
A ko je srusio Romu? Ko je izmislio tog igraca? Ko je s’druge strane pricao da on ne moze da igra profesionalni fudbal sa tom visinom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Gospodine Đajiću, šta vi mislite o svemu ovome :

Za 42 godine,koliko sam u Crvenoj zvezdi, nikada veći smrad od čoveka i trenera nije prekoračio prag našeg kluba kao đubre - Slavoljub Muslin!
 Takav prevarant, neradnik i neprijatelj sporta nije viđen na ovim prostorima. Način na koji pravda odlazak iz Crvene zvezde nije svojstven ni najnemoralnijim ljudima. Jedino bih voleo da me tuži, pa da sve svoje reči ponovim i na sudu!
 Ne ulazeći ko su njegovi mentori i sufleri, koji su bliski klubu, a u sprezi s njim, hoću i da ovo navedem: on mora da ljubi pete svim članovima kluba, sebe izuzimam, koje pljuje na tako ružan i prizeman način.
Takvim lažima i prevarama, kojima pokušava da obmanjuje javnost, može da se služi samo đubre od čoveka.
Perfidni pokušaji, kojima pokušava da organizuje mase, samo govore o malignom stavu prema našoj sportskoj javnosti.
On sada deli savete iz "velikog kluba", pošto ne može da radi u "malim", a ispao je iz Kupa Ukrajine, u Kupu UEFA primio je tri gola na svom terenu... Videćemo da li će u Donjecku i leto sačekati. Uostalom, da li se, osim Crvene zvezde, zadržao u nekom klubu duže vreme.
Koliko voli Crvenu zvezdu pokazao je i na način na koji je otišao, a na ovaj način se očigledno brani, jer mu se opasno drma klupa u Metalurgu.
Slavoljube Muslinu, sram te bilo, ja dobro znam kakav si šljam. Zahvaljujući Zvezdi, i isključivo njoj, napravio si ime, ispoštovali smo sve što si zamislio, čak i onda kada si ucenjivao, zašta, takođe, postoje dokazi.
Javnost, koju pokušavaš da obmanjuješ, ne zna kakvi su tvoji treninzi od 60 minuta. Kaži, da li si i jednu noć proveo sa igračima u karantinu.
Voleo bih da novinari pitaju Nemanju Viidića da li sam ja želeo da napusti "Marakanu" ili je Slavoljub Muslin tražio da on ode iz kluba.
Dragan DŽajić je sve izgovorio u jednom dahu, a zatim završio rečima:
- Ovo je, zasada, od mene. Spreman sam i da nastavim priču o čoveku čije ime više ne želim ni da prozborim!

Pa jel ti kapiras da je Zvezda svoje najvece posrtanje pocela upravo nakon odlaska Muslina i pobede “Dzajiceve struje”? Upravo posle njega je nastupila era Dostanica, Jankovica, Kristica i ostalih. Uz Dzajicev blagoslov je dosao i Lukic i Adzic i Dan Tana i sve te kreature. Koliki je dug bio dok je Muslin bio u klubu, a koliki je kad je dosao Terzic? Dzajicu svaka cast za igracku karijeru, ali javna je tajna da je Cvele bio mozak projekta koji je ekspodirao 91. Sta je i kako radio posle toga svi smo svedoci. Inace zanimljivo da je Dzajic sve to znao o Muslinu, a da ga je dva puta vracao u klub. To dosta govori o kredibilitetu coveka koji to govori.

Uostalom prvi i poslednji put sam prisustvovao sceni da ljudi spontano skandiraju nekom treneru, dok se majmuni sa razglasa deru da to ne rade. I za to vreme sa zapada pljuju i gadjaju Dzajica u svecanoj lozi, dok Kratko dominira na klupi. To najbolje govori sta su ljudi mislili o jednom i o drugom.

ljudi su ovce,a za to su dokaz skorasnji predsednicki izbori tako da ono to u nas nije merodavno
za muslina sam govorio da je govno i kad je prvi put bio u Zvezdi i kad je drugi put bio u Zvezdi i kad god se spominjao da treba da dodje u Zvezdu, prosto je nemoguce da niko gde je radio nema ni jednu lepu rec za coveka kao sto onda rekoh tesko je da su oni svi u krivu,a samo on u pravu
govno i smradina placenicka koja je dovlacila njegove raspale igrace i uzimo lovu i procente menadzerima covek koji otera vidica treba da je obesen za jaja na terazijama
ja neznam kolko ti imas godina al mi deluje da si mnogo mladji od mene pa se toga bas i nesecas

ni ja nisam bio za smenu jer se trebao pustiti da zavrsi do kraja jer ovako ce otici kao mucenik jer je potpuno nebitno ko nas vodi mi nemamo kvalitet da prodjemo sp grupu al je za sergeja bilo mesta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Znači za Zengin uspeh je zaslužan Slavoljub Muslin, veruj mi zanimljiva teorija, prvi put je čujem.

Hoćemo da se podsetimo evropskih mečeva Zvezde sa Muslinom i sa Zengom ili ne treba?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ti si mozda govorio za njega da je govno, pored televizora. Ja sam tada isao redovno na stadion i znam da su ga ljudi na stadionu obozavali. I bukvalno svi koji su navijali za Zvezdu, a sa kojima sam imao bilo kakav kontakt su ga obozavali.

Te price kako niko nema lepu rec za njega. Jesi ti bas toliko pratio njegov rad, pa znas da li neko ima lepu rec ili nema? Verovatno si slusao predsednika Lokomotive, ili Krasnodara kakvo misljenje imaju o Muslinu. Te price kako je svuda dobio otkaz, su isto smesne. Pa koji trener osim Fergusona i mozda Vengera nisu dobili otkaz? Pa Murinjo je u sred Celzija dobio otkaz. Oterali ga iz Reala. Koliko je klubova promenio Anceloti? Koliko bilo koji trener? A kakve klubove i sa kojim budzetima su oni trenirali klubove. Muslin je trenirao neku trecu evropsku ligu i opet je imao neke rezultate. Covek je izmislio Zigica, izmislio Ivanovica, borio se za prvaka Rusije.

Ta prica o procentima mi je najzanimljivija. Pa zar zaista mislis da je ako je to tacno, niko ne bi nikada pokrenuo neku tuzbu protiv njega ili da ne bi nekgde i nekada pao? Ako ne u nasem fudbalu, onda negde u Evropi ili Rusiji, gde ne vlada takav javasluk kao kod nas? Pa sta je taj Muslin, neki Eskobar, pa mu niko nista ne moze? Po vasim recima ispada da je reketirao pola fudbalske Evrope i Rusije, a eto niko ga nikada ni za sta nije tuzio, nego samo palamude po tabloidima. Sto ga taj Dzajic, kao takva moralna gromada, nije tuzio, ako je sve to znao o njemu? Koliko ja znam pravo, ako znas nesto sto je povezano sa krivicnim delom, a cutis, ti si saucesnik. Zasto ga je Dzajic stitio, ako je sve to o njemu znao i kako kaze, imao dokaze? Zar zaista mislis da covek koji je toliko kivan na njega, ne bi iskoristio sve sto ima protiv takvog coveka?

To za Vidica je isto prica kao i sa Sergejom sada. Covek ima autoritet i ne da da mu to niko narusava, zvao se on Sanibal Orahovac, ili Nemanja Vidic. Vidicu isto svaka cast za karijeru, ali znamo svi dobro da je covek svojeglav i da se ponasao uvek kao zvezda i da je ucenjivao da sve mora da bude po njegovom. Sta je radio sa Kezmanom? Sta je radio protiv Slovenije i onim penalom? To Muslin ne da. Muslin je Pjanovica poslao na tribine, kao najboljeg strelca lige i Zvezde, jer je ovaj poceo da se kurci i da misli da moze da se ponasa kako hoce. Muslin je zamalo pretukao Kocica, jer je debil visio sa precke pred derbi, pa otpao i povredio rame. Ovaj hteo da ga ubije, jer ne podnosi nedisiplinu i da mu neko remeti plan, koji je smislio. Covek je autoritativan trener, mnogo polaze na taktiku, na svaki detalj i ne podnosi nedisciplinu i javasluk, kome su nasi igraci skloni.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2017, 20:22:14 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Znači za Zengin uspeh je zaslužan Slavoljub Muslin, veruj mi zanimljiva teorija, prvi put je čujem.

Hoćemo da se podsetimo evropskih mečeva Zvezde sa Muslinom i sa Zengom ili ne treba?

Pominjao si Romu, a Romu je srusio Zigic, sa dva gola i jednom asistencijom. Zigica je Muslin pronasao na nekoj njivi u Vojvodini i napravio od njega fudbalera, dok su svi, ukljucujuci Dzajica i Duleta Saica, smatrali da on sa svojom visinom ne moze da se bavi profesionalnim fudbalom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Na njivi?

Pitanje : Da li je Nikola Žigić bio pod ugovorom sa zvezdom pre Slavoljuba Muslina?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
da ponovim ljudi su ovde ovce
trener za domacu upotrebu tipicna srpska prevara kao tosic kao fejsa kao markovic kao perica kao pjanovic kao drulic kao mali murinjo kao bozovic... u tome smo najbolji zadnjih dvaes godina
ende
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Да је и Алкосан, изборио је пласман што многи прије њега нису.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Uslov da dodje u Zvezdu je bio da se njegovom caletu kupi traktor.

Sto se ostalog tice, da ne trosim reci...

Citat
Клупска каријера
Каријеру је почео у млађим категоријама АИК-а из Бачке Тополе. Ту је тресао мреже као од шале у трећем рангу такмичења. На 76 лигашких утакмица постигао је чак 68 голова у периоду од 1998. до 2001. године. У сезони 1999/00. на 28 утакмица постигао је 28 голова, а сезону касније 30 погодака у 30 сусрета. Наступао је и за Морнар из Бара у сезони 2001/02, када је на 23 меча 15 пута погађао мрежу. Кратко је носио дрес Колубаре из Лазаревца 2002. године (осам мечева, три поготка). Као члан Звезде наступао је за Спартак из Суботице на позајмици, где у другом делу сезоне 2002/03. на 11 утакмица постиже чак 14 голова.

Црвена звезда[уреди]
Повратком Славољуба Муслина на клупу Црвене звезде, Жигић се наметнуо на летњим припремама у Словенији 2003. године. У том тренутку био је потпуно анониман за ширу фудбалску јавност, а издвајао се висином од чак 202 центиметра, потпуно атипично за нападача. Био је међу највишим играчима на свету, али му то није сметало да у припремном мечу против Муре постигне сва четири гола у тријумфу од 4:0. Постао је први шпиц Звезде. Популарни Жига је у невиђеном голгетерском ритму одиграо целу јесен 2003. У Купу УЕФА је постигао три гола против Ниструа (5:0),[1] два против Одензеа (2:2) у првом мечу[2] и један у реваншу (4:3).[3] Са шест голова у пет мечева био је убедљиво први стрелац клуба у Купу УЕФА. У шампионату је немилосрдно погађао мреже, три пута против Будућности из Банатског Двора (4:0), два пута у 121. вечитом дербију против Партизана (3:0), опонашавши притом кошаркашки скок-шут.[4] Против Сутјеске је био стрелац победоносног гола (1:0), а са два поготка је срушио Војводину (2:0).
« Poslednja izmena: 29. Okt 2017, 20:36:08 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Да је и Алкосан, изборио је пласман што многи прије њега нису.
sve u redu niko nespori i treba da vodi na sp al sta posle nit je uveo dva tri mladja nit je imao igru koja moze da se nadogradi ili nastavi al je zato imo sistem sa fejsom,gudeljem i tosicem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 939 940 942 943 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.