Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 938 939 941 942 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1170554 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Gospodine Đajiću, šta vi mislite o svemu ovome :

Za 42 godine,koliko sam u Crvenoj zvezdi, nikada veći smrad od čoveka i trenera nije prekoračio prag našeg kluba kao đubre - Slavoljub Muslin!
Takav prevarant, neradnik i neprijatelj sporta nije viđen na ovim prostorima. Način na koji pravda odlazak iz Crvene zvezde nije svojstven ni najnemoralnijim ljudima. Jedino bih voleo da me tuži, pa da sve svoje reči ponovim i na sudu!
Ne ulazeći ko su njegovi mentori i sufleri, koji su bliski klubu, a u sprezi s njim, hoću i da ovo navedem: on mora da ljubi pete svim članovima kluba, sebe izuzimam, koje pljuje na tako ružan i prizeman način.
Takvim lažima i prevarama, kojima pokušava da obmanjuje javnost, može da se služi samo đubre od čoveka.
Perfidni pokušaji, kojima pokušava da organizuje mase, samo govore o malignom stavu prema našoj sportskoj javnosti.
On sada deli savete iz "velikog kluba", pošto ne može da radi u "malim", a ispao je iz Kupa Ukrajine, u Kupu UEFA primio je tri gola na svom terenu... Videćemo da li će u Donjecku i leto sačekati. Uostalom, da li se, osim Crvene zvezde, zadržao u nekom klubu duže vreme.
Koliko voli Crvenu zvezdu pokazao je i na način na koji je otišao, a na ovaj način se očigledno brani, jer mu se opasno drma klupa u Metalurgu.
Slavoljube Muslinu, sram te bilo, ja dobro znam kakav si šljam. Zahvaljujući Zvezdi, i isključivo njoj, napravio si ime, ispoštovali smo sve što si zamislio, čak i onda kada si ucenjivao, zašta, takođe, postoje dokazi.
Javnost, koju pokušavaš da obmanjuješ, ne zna kakvi su tvoji treninzi od 60 minuta. Kaži, da li si i jednu noć proveo sa igračima u karantinu.
Voleo bih da novinari pitaju Nemanju Viidića da li sam ja želeo da napusti "Marakanu" ili je Slavoljub Muslin tražio da on ode iz kluba.
Dragan DŽajić je sve izgovorio u jednom dahu, a zatim završio rečima:
- Ovo je, zasada, od mene. Spreman sam i da nastavim priču o čoveku čije ime više ne želim ni da prozborim!
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Ako hoce neku egzotiku...sta li radi Mateus  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
mob
HTC One M8
Staviti Slavisu Jokanovica za selektora i nece biti greske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Јебо вас странац да вас јебо. Доведите Марадону, таман да Куста сними нови филм о њему, и будемо циркус до јаја.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Tesko da bi ljudi kao sto su Jokanovic, Paunovic, Prosinecki i on se pominje,  i slicni prihvatili da rade sa bagrom koja obitava u FSS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Gospodine Đajiću, šta vi mislite o svemu ovome :

Za 42 godine,koliko sam u Crvenoj zvezdi, nikada veći smrad od čoveka i trenera nije prekoračio prag našeg kluba kao đubre - Slavoljub Muslin!
 Takav prevarant, neradnik i neprijatelj sporta nije viđen na ovim prostorima. Način na koji pravda odlazak iz Crvene zvezde nije svojstven ni najnemoralnijim ljudima. Jedino bih voleo da me tuži, pa da sve svoje reči ponovim i na sudu!
 Ne ulazeći ko su njegovi mentori i sufleri, koji su bliski klubu, a u sprezi s njim, hoću i da ovo navedem: on mora da ljubi pete svim članovima kluba, sebe izuzimam, koje pljuje na tako ružan i prizeman način.
Takvim lažima i prevarama, kojima pokušava da obmanjuje javnost, može da se služi samo đubre od čoveka.
Perfidni pokušaji, kojima pokušava da organizuje mase, samo govore o malignom stavu prema našoj sportskoj javnosti.
On sada deli savete iz "velikog kluba", pošto ne može da radi u "malim", a ispao je iz Kupa Ukrajine, u Kupu UEFA primio je tri gola na svom terenu... Videćemo da li će u Donjecku i leto sačekati. Uostalom, da li se, osim Crvene zvezde, zadržao u nekom klubu duže vreme.
Koliko voli Crvenu zvezdu pokazao je i na način na koji je otišao, a na ovaj način se očigledno brani, jer mu se opasno drma klupa u Metalurgu.
Slavoljube Muslinu, sram te bilo, ja dobro znam kakav si šljam. Zahvaljujući Zvezdi, i isključivo njoj, napravio si ime, ispoštovali smo sve što si zamislio, čak i onda kada si ucenjivao, zašta, takođe, postoje dokazi.
Javnost, koju pokušavaš da obmanjuješ, ne zna kakvi su tvoji treninzi od 60 minuta. Kaži, da li si i jednu noć proveo sa igračima u karantinu.
Voleo bih da novinari pitaju Nemanju Viidića da li sam ja želeo da napusti "Marakanu" ili je Slavoljub Muslin tražio da on ode iz kluba.
Dragan DŽajić je sve izgovorio u jednom dahu, a zatim završio rečima:
- Ovo je, zasada, od mene. Spreman sam i da nastavim priču o čoveku čije ime više ne želim ni da prozborim!

Pa jel ti kapiras da je Zvezda svoje najvece posrtanje pocela upravo nakon odlaska Muslina i pobede “Dzajiceve struje”? Upravo posle njega je nastupila era Dostanica, Jankovica, Kristica i ostalih. Uz Dzajicev blagoslov je dosao i Lukic i Adzic i Dan Tana i sve te kreature. Koliki je dug bio dok je Muslin bio u klubu, a koliki je kad je dosao Terzic? Dzajicu svaka cast za igracku karijeru, ali javna je tajna da je Cvele bio mozak projekta koji je ekspodirao 91. Sta je i kako radio posle toga svi smo svedoci. Inace zanimljivo da je Dzajic sve to znao o Muslinu, a da ga je dva puta vracao u klub. To dosta govori o kredibilitetu coveka koji to govori.

Uostalom prvi i poslednji put sam prisustvovao sceni da ljudi spontano skandiraju nekom treneru, dok se majmuni sa razglasa deru da to ne rade. I za to vreme sa zapada pljuju i gadjaju Dzajica u svecanoj lozi, dok Kratko dominira na klupi. To najbolje govori sta su ljudi mislili o jednom i o drugom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
I ne znam sto se opet lepis za Muslina? Eto covek se pokupio ko gospodin i otisao. Dobio si sta si zeleo. Docice novi selektor, doci ce Sergej, Radonjic, zivkovic. Igracemo ofanzivno. Sve sto si zeleo si dobio. Treba da budes zadovoljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Pričaju navijači Zvezde da je bio neki Zenga posle Muslina, rušio čovek Romu i imao meč loptu sa Strazburom...tako se priča, ne znam...

----------------------------------------------------

Samo jedan čovek, ako ga ne uzme Milan: PAULO SOUSA!

P.S. Nisam bio za smenu Muslina, više puta sam to napisao.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2017, 19:45:34 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 938 939 941 942 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.