Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 937 938 940 941 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1170801 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Kakp se rangira kineska u odnosu na Kalčo?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Очито добро чим купе играче из лига пет ко лопатом.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Kupe otpad
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Тај отпад у Калчу би носио игру у свим клубовима сем можда у Јувеу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Da možemo nekako da sastavimo tim od svih tih zvezda i da odigraju meč s Lacijom, ti na njih novac ja na Lacio da stavim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Ко се кладио на Лацио тај је паре бацио.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Кинеска лига добра како не, ево сад ће селектор да дође из ње.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
kaze mi drugar jos odmah posle gruzije ulazi lik u kladionicu i trazi kvotu za to da muslin ne vodi reprezentaciju na svecko i stavlja na to 20.000din.
dobio je ovaj odjeb i samo zatrazio da mu jave ako ih se jos pojavi sa tom pricom..
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Novi seletor ce znaciti novi strucni stab, promenu formacije, nove igrace a pitanje je koliko ce taj neko novi imati vremena da sve to uigra do pocetka prvenstava i to kroz par prijateljskih utakmica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Mozda je jos rano da se daju komentari, ali posto je otkaz svaj e prilika definitivan, onda da kazem svoje misljenje.

Muslinu naklon do poda! Jos jednom me je odusevio, posle perioda iz Zvezde. Iskreno, plasio sam se da ce pod pritiskom sanse da vodi ekipu na SP popustiti i pristati na ucene iz Saveza. Ipak, covek je jos jednom pokazao da nije krpa, za razliku od 99% nasih selektora i generalno trenera i da nije i nece dozvoliti da bude bilo cija marioneta. I tako to rade veliki ljudi i treneri. Ne prodaju se lako. Covek je ispao veliki smeker. Veni, vidi, vici. Dosao, odradio posao i (najverovatnije) otisao, kada su poceli da ga ucenjuju.

Jako mi je drago zbog ovog scenarija, jer ce sada biti ono "trazili ste, gledajte", iliti "pazi sta zelis, moze i da ti se ostvari". Sad ce raja, tabloidi i forumasi da dobiju sta su trazili. Dobice Sergeja cudotvorca, dobice Nemanju-pretrcim cuvara po levoj strani i onda ne znam sta dalje-Radonjica, a dobice i dokazanog trenera, koji je za razliku od Muslina, koji je radio po nekoj tamo Rusiji i Evropi, radio u Japanu i Kini. Dakle, sve sto ste trazli, dobili ste. Sada ostaje samo da gledamo i uzivamo, kako cemo da gazimo na SP.

Svidja mi se i sto Muslin jos zvanicno nije ni otpusten, a komentari na prethodnih par strana su vec "da li ce biti dosta vremena da se ekipa uigra i prilagodi na novi sistem", ili "necemo ni sa Sergejom osvojiti vise od boda, ili proci grupu", al' nema veze, da vi's kako igra u Laciju, a i Inzagi ce biti zadovoljan, jer ce umesto 150, vredeti 300 miliona evra i Mesi za kusur. I to sam sve vec pisao na prethodnim stranama. Znao sam da ce Muslin biti kriv sta god da se desi. Ako ostane, nece valjati sta god da uradimo osim ako osvojimo SP, a i to nekima nece valjati, jer nismo igrali ofanzivno. Sad covek lepo otisao, vec su izgovori kako novi selektor nece stici da promeni stil igre i uigra ekipu. Dakle prosto Muslin je kriv sto je ziv i sta god da se desi, on ce biti glavni krivac.

Eto, jos jednom svaka cast Muslinu, velikom gospodinu, a mi cemo da dobijemo taman ono sto smo i trazili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 937 938 940 941 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.