Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1150930 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Sada nas licemerna FIFA kažnjava čak i zbog transparenata  Smile Smile , link :

http://www.rts.rs/page/sport/ci/Русија2018/story/2771/vesti/3186375/nova-kazna-za-fss-kaznjena-i-rusija.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

Иначе серхио питао си ме био шта очекујем, дао сам ти одговор а ево мислим да сам вечерас добио коначан одговор: желим да будемо као Уругвај.

Pa eto sam si rekao, prvo nemamo selektora tog nivoa kao oni, drugo imaju 4 top igrača mi nemamo nijednog tako da su tu daleko ispred nas, a i ovi ostali su ozbiljni igrači nego igraju u žabariji pa ih manje ljudi znaju, ovaj Laksalt je dobar igrač, Vecino je dobar igrač, Tooreira i Betankur su još mladi, Nandez će da predje sad u Evropu pominju se Fjorentina i Inter. Mada ipak možda najvažnije je što imaju iskusnog slektora koji zna da ih upotrebi.

Nandez je inače bio kapiten Urugvaja na Novom Zelandu kad smo mi osvojili, apropo one priče da li je trebalo pozvati Sergeja i ostale na prvesnstvo

Који је 4. њихов топ играч? Знам за Каванија, Суареза и Година. И како то Матић није топ играч, јел нас то Мурињо тролује? Мислим у репрезентацији није никако, али како то да није у белом свету?

Нисам ја био ни против Сергеја ни против осталих, далеко од тога. Ја сам још 2015. рекао да би већина требала да се прекомандује у а тим, јер нам је репрезентација тада била у распаду и буквално и сада мислим да се ништа тад не би изгубило да се то учинило, иако је реално било рано. Мени само смета што су многи од њих били са мало искуства у репрезентацији пред СП, али добро. Од Новозеланђана свакако се надам да Сергеја, Вељковића, Рајковића и остале тек чекају мечеви у репрезентацији. Шта је са осталима, је ли онај Срђан Бабић у Звезди? Антонова ми је жао, мада реално он ми и не делује нешто посебно, али ме чуди што не игра у Партизану... Игра ли Гајић у Бордоу? Коју позицију игра Максимовић и какви су његови потенцијали?

Sada nas licemerna FIFA kažnjava čak i zbog transparenata  Smile Smile , link :

http://www.rts.rs/page/sport/ci/Русија2018/story/2771/vesti/3186375/nova-kazna-za-fss-kaznjena-i-rusija.html

Хаха али најјаче што није наведен транспарент... То је други пут иначе, први пут су нас казнили због транспарента Динарске дивизије. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
taman kad pomislis da je lazanski dostigao vrhunac svog debilizma on opet progovori
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Laza je na nekim drogama nemam drugo objašnjenje

Pa eto sam si rekao, prvo nemamo selektora tog nivoa kao oni, drugo imaju 4 top igrača mi nemamo nijednog tako da su tu daleko ispred nas, a i ovi ostali su ozbiljni igrači nego igraju u žabariji pa ih manje ljudi znaju, ovaj Laksalt je dobar igrač, Vecino je dobar igrač, Tooreira i Betankur su još mladi, Nandez će da predje sad u Evropu pominju se Fjorentina i Inter. Mada ipak možda najvažnije je što imaju iskusnog slektora koji zna da ih upotrebi.

Nandez je inače bio kapiten Urugvaja na Novom Zelandu kad smo mi osvojili, apropo one priče da li je trebalo pozvati Sergeja i ostale na prvesnstvo

Који је 4. њихов топ играч? Знам за Каванија, Суареза и Година. И како то Матић није топ играч, јел нас то Мурињо тролује? Мислим у репрезентацији није никако, али како то да није у белом свету?

Нисам ја био ни против Сергеја ни против осталих, далеко од тога. Ја сам још 2015. рекао да би већина требала да се прекомандује у а тим, јер нам је репрезентација тада била у распаду и буквално и сада мислим да се ништа тад не би изгубило да се то учинило, иако је реално било рано. Мени само смета што су многи од њих били са мало искуства у репрезентацији пред СП, али добро. Од Новозеланђана свакако се надам да Сергеја, Вељковића, Рајковића и остале тек чекају мечеви у репрезентацији. Шта је са осталима, је ли онај Срђан Бабић у Звезди? Антонова ми је жао, мада реално он ми и не делује нешто посебно, али ме чуди што не игра у Партизану... Игра ли Гајић у Бордоу? Коју позицију игра Максимовић и какви су његови потенцијали?

Četvrti je Himenez, Godinov parnjak na centralnom i to ne zato što su njih dvojica pojedinačno najbolji centralni na svetu, nego zato što su par iz istog kluba i to ne bilo kog nego Atletiko Madrida i mislim da ne postoji kvalitetniji par centralnih na ovom prvenstvu od njih dvojice. Kao što je Italija imala Juventusovu odbranu koju je bilo teško proći tako i ovi imaju sad prednost u tome. Matić jeste top igrač verovatno ga možemo svrstati u takve, ali on nije naša komparativna prednost, Godin i Himenez na centralnom svakako jesu jer štoperi koji se znaju i uklapaju su pola tima, zato je mene Krstajić ohladio još pre meča čim sam video Veljković, ja sam odmah završio sa loženjem takve stvari se ne rade. Suarez i Kavani su brutalan par takodje, dva vrhunska igrača koji se slažu i igraju dobro zajedno.

Ali najvažnija razlika je na klupi oni imaju ozbiljnog trenera mi ne. On je ovog Laksalta uzeo iz djenove čovek igra tamo wing beka levog u 3-5-2, 3-6-1 kako to već žabari igraju, kaže sinoć Vlada Novaković da on za sebe govori da je trekartista odnosno taj neki ofanzivni vezni, a u Urugvaju igra čovek levog beka u formaciji sa 4 i igra čovek fantastično. U toj istoj Djenovi Balardini koristi Lazovića desno na wingu, e zamisli sad da je Krstajić poveo Lazovića da mu igra desnog beka pošto ga nemamo, na šta bi to ličilo kod njega, a kako je Tbarez to uklopio.

Što se tiče Zelandjana dosta njih je tu Rajković, Sergej, Andrija, Grujić, Veljković, Maksimović, Mijat i samo zavisi od njih kako će im se karijera odvijati, Maksimović mora da beži recimo iz Valensija propada tamo, Grujić je takodje na granici šta će biti s njim, Gajić recimo u Bordou ne igra, pričalo se da hoće i Partizan i Zvezda  da ga vrate i to bi bio dobar potez medjutim ništa od toga zasad. babić je dobar dečko, ali mislim da on nije takav kvalitet, što nije toliko ni bitno kad smo dobili Blekija samo da nastavi ovako.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
Kakve su nam opcije za bekove sada. Otisli Rukavina ,Ivanovic, Basta, uskoro i Kolarov. Ko nam sad tu ostaje za naredni period?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
mob
Apple iPhone 7
ja du ga igram beka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Promenimo pravila FIFAe i naturalizujemo Cezara Aspilikuetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
Ko ne zna da igra taj ide na beka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
taman kad pomislis da je lazanski dostigao vrhunac svog debilizma on opet progovori
Шта је сад млатно?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nemam pojma ali kad los vojni analaticar pocne da se mesa u sve zivo u udarnim terminima govnarskih televizija znas da je neka budalastina
coveka treba zatvoriti u lazu zajedno sa budalama koji prave takve programe i celom skupstinom pa neka se tamo medjusobno jebu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.