Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 335 336 338 339 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 636401 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung htc,nokia,huawei
 Smile Smile Smile Smile
Ne ali stvarno kad smo u zadnjih par godina odigrali ko sinoc
Samo sto nema ko da go, nemamo napadaca to je nasa stara boljka
@stelexD   jel prenos bio na rtl 1  Smile Smile Smile Smile

Pogledaj mi potpis
IP sačuvana
social share
A M G
Ae
Zivi zivot punim plucima
Put od 20 000 milja pocinje jednim korakom...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Ајде Милутине не сери!

А и ти Бане не каки мало, не терај контру.  Smile Где си ти толико пута гледао Весељка?

Мора мало батице, досадно би било да нема никакве расправе  Smile

У Крагујевцу, на Карабурми, у Бадњевцу, на Убу, на телевизору...
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Емпти, ајд' овако. Ако већ не цениш наше играче у средини и у нападу, а за одбрану се слажеш да је толико чврста, како примамо голове константно од тако кретенских репрезентација? Мислим, јесте питање дебилно, али мораш да разумеш револт човече. Како да их не буде срамота, причамо како немамо фудбалера који зна напред, а јебена Естонија, Северна Ирска имају таквог играча? Капирам ја шта ти хоћеш да кажеш, слажем се у већини ствари, али да треба да их буде срамота, треба.

Ово да смо и код Антића играли по сличној филозофији, стоји, и ја сам то више пута напомињао. Антара је много више ствари урадио ван самог фудбалског терена, на њему је и он форсирао, нама врло познату и у 99% случајева примењивану такткику, уваљај гол и затвори се. Е сад што смо имали среће, па нисмо примали голове то је нека друга прича...

Ео ти у другом пасусу одговор на први. Ето ти шта значи добар тренер. После СПа се све то уздрмало јер је Толе почео да кења и кренуле ствари низбрдо.
Можеш имати какве оћеш играче ал мораш бре да их посложиш како треба да не би примао голове од Северне Ирске и Естоније. А ту онда дође улога тренера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung htc,nokia,huawei
    [tt]            @trstra  Smile Smile   hehehe izdaja                                   [/tt]
IP sačuvana
social share
A M G
Ae
Zivi zivot punim plucima
Put od 20 000 milja pocinje jednim korakom...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Емпти, ајд' овако. Ако већ не цениш наше играче у средини и у нападу, а за одбрану се слажеш да је толико чврста, како примамо голове константно од тако кретенских репрезентација? Мислим, јесте питање дебилно, али мораш да разумеш револт човече. Како да их не буде срамота, причамо како немамо фудбалера који зна напред, а јебена Естонија, Северна Ирска имају таквог играча? Капирам ја шта ти хоћеш да кажеш, слажем се у већини ствари, али да треба да их буде срамота, треба.

Ово да смо и код Антића играли по сличној филозофији, стоји, и ја сам то више пута напомињао. Антара је много више ствари урадио ван самог фудбалског терена, на њему је и он форсирао, нама врло познату и у 99% случајева примењивану такткику, уваљај гол и затвори се. Е сад што смо имали среће, па нисмо примали голове то је нека друга прича...

Ео ти у другом пасусу одговор на први. Ето ти шта значи добар тренер. После СПа се све то уздрмало јер је Толе почео да кења и кренуле ствари низбрдо.
Можеш имати какве оћеш играче ал мораш бре да их посложиш како треба да не би примао голове од Северне Ирске и Естоније. А ту онда дође улога тренера.

Разумемо се јебига....

_______________________________________________________________________________________

Херој од давнина, како си ти овако, јел си нормалан?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
И сећаш се Тривунка од пре 7-8 година, кад ли је већ играо на Убу  Smile Тад су у екипи били и Јанковић, Баста, Перовић, Луковић и остала циганска багра.

Зна човек много фудбала па то ти је. Али звати њега пре Бабовића, Медојевића, Димитријевића и осталих доминантних играча из лиге није баш паметан и коректан потез.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
За све паре да је овај Ди Каниов брат.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Di Canio legenda!
Taj se bode u venu 100%! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
И сећаш се Тривунка од пре 7-8 година, кад ли је већ играо на Убу  Smile Тад су у екипи били и Јанковић, Баста, Перовић, Луковић и остала циганска багра.

Зна човек много фудбала па то ти је. Али звати њега пре Бабовића, Медојевића, Димитријевића и осталих доминантних играча из лиге није баш паметан и коректан потез.

Питао си ме где сам га гледао, ја сам ти дао одговор. Па и Веса је део те циганске багре  Smile Чини ми се да је он тада био звездин играч на позајмици у Јединству. Te године Јединство било одлично у баш јакој другој лиги са Радом, Напретком, Јавоором, Пазаром, Мачвом, Радничким, Пролетером... Све захваљујући Веси мајке ми  Smile

Чава је последњи меч одиграо 4. децембра, зато није позван. Медојевић добар. Баш добар.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
А Бабовић?  Smile Не можемо ми оспоравати Весељково фудбалско знање, али он је човек закаснио... Уз то имамо боље играче. Нема потребно искуство за репрезентативни фудбал да би био џокер. Тако нешто могу бити Рамбо Петковић и Саша Илић рецимо...

Није ми јасна сврха позивања њега у репрезентацију, иако игра стварно добро од кад је дошао у ОФК, то нећу да оспоравам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 335 336 338 339 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.