Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 636405 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
A aca se drao kao da smo osvojili svetsko prvenstvo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Имамо момке који играју по најјачим светским клубовима, губимо од Естоније и не ударамо на Видића, Банџулу, Ланета него пљујемо Весу. Јер јелте, тог истог Весу смо гледали 3 пута у животу али све знамо о њему, јер смо фудбалски стручњаци.

Samo se u jednoj jedinoj stvari ne slažem sa tobom, a to je da nije Pižon kriv. Naravno da ima njegove krivice kad mu Lane počinje u 11....  Smile

A izvini, ko da mu pocne na levom krilu?

Svi smo posle bitne generali... svi znamo ko je trebalo da pocne a ko ne... da smo dobili, Laneta niko ne bi pomenuo i to ko je trebalo a ko ne da mu igra... gluposti.

Pizon jeste kriv ali najmanje.

Citat
A ovi sto pljuju Pizona su smesni! Za ovu sicu za koju on radi mi jos i funkcionisemo dobro. Malo je logicnije da se pljuje po savezu i Karadzicu za sve sto se dogadja u reprezentaciji nego sto pljujete po Pizonu...

Cekaj bre... prvo kazes da je Veseljko debil jer ne zna a sad pricas kako Pizon nije kriv? Sta hoces da kazes time?

Trivunovic je povan od strane Pizona... a ne zna fudbala (kako neki kazu)... znaci, Pizon je kriv sto ga je zvao... a tebi on nije kriv? A kriv Trivunovic... ne znam sta pricas...

P.S. I Trle... ajd ako nemas sta pametno da napises... bolje nemoj da se brukas i pricas ironicno.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 14:55:37 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Pa sad ću da ti kažem - nije trebalo ni da zove Laneta, uopšte da ne bude na spisku, nego Sulejmanija, kad Krasić ne može staviš njega levo, Tošić desno i to je to...

Opet se igramo selektora i generala posle bitke, ali sam siguran da bi većina trenera tako uradila, ne bi zvali čoveka koji je zaboravio kad je igrao utakmicu poslednji put.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Nije trebalo Jovanovica da zove? Pa koga da zove? Tog Sulejmanija? Taj tek ne zna fudbala... sve sto zna je da gurne loptu i trci za njom jer je, eto, kao brz... u onom Ajaksu bih i ja davao golove... odnosno Holandskoj ligi. Kakav bre Sulejmani...

Laneta je pozvao kao nekoga ko treba uci sa klupe svez... ali jebiga, plavusan se napravi pickica (kao i X puta dosad) i dobi zuti... tu nije Pizon kriv. Sad jos ispade Pizon kriv sto zvao Jovanovica... o Boze dragi.

A ovo za podizanje samopouzdanja i morala kako god... e, ako bilo ko treba to da radi igracima... onda sve te, kojima treba podizati samopouzdanje posle necega... sve ih lepo najuriti i zahvaliti im se... ako im treba podizati moral da bi igrali za reprezentaciju nek se nose u picku materinu

Citat
Унутар репрезентације влада једна лоша атмосфера плус их води човек који да није играо фудбал никада не би постао тренер.

A cekaj... nabroj mi samo par trenera koji nikad nisu igrali fudbal a treneri su danas... jel mozes?
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 15:28:02 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
A ovo za podizanje samopouzdanja i morala kako god... e, ako bilo ko treba to da radi igracima... onda sve te, kojima treba podizati samopouzdanje posle necega... sve ih lepo najuriti i zahvaliti im se... ako im treba podizati moral da bi igrali za reprezentaciju nek se nose u picku materinu

А још ми је невероватније да ово напише лик који тренира фудбал.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Koji je trol ovaj Tepacenko, po ceo dan visi po bureku i pise gluposti! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pojasnite mi, strucnjaci... sta ste hteli prozboriti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
Koji je trol ovaj Tepacenko, po ceo dan visi po bureku i pise gluposti! Smile

Sto dirate coveka?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Znaci najvise mrzim kad neko nekome kaze da je trol ili kad se mete jebeni fejspalm... a argumenta bez. E, to su tzv. trolovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mrzi me da citam ali generalno sami smo krivi
ko nam je kriv kad nismo u stanju da damo gol,a imali smo lepe sanse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.