Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 635970 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Bilo danas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
gospodin stameni stoper Subotic se ukakio k'o grlica...

Па дај кад већ знаш да је ситуација била опуштена и за неукакити се испричај нам да знамо и ми како је било.

И очекујем да будеш и против да се Стојке прозива у репрезентацију, пичка се тресо у свлачионици а ситуација опуштена. Укакио се ко грлица.

Stojkovic je napadnut,Subotica niko ni u jednom trenutku nije napao,kako drugacije da objasnim?Malopre mi dajes primer Stankovic,sad Stojkovica,ko je sledeci? Smile

Sta treba igraci Partizana i Zvezde da kazu posle svakog derbija,narocito onih derbija u kojima je bilo dosta korisnjenja pirotehnike?Jesi cuo nekog od njih da je rekao "Necu da igram za Partizan/Zvezdu po svaku cenu!"

Sto Koroman posle samaranja nije rekao "Necu da igram za Zvezdu po svaku cenu!".Sto igraci Partizana to nisu rekli posle onog prekinutog derbija na Marakani,kad su ih navijaci Zvezde jurili do ulaza u svlacionicu i udarali?
Sto jos neko od reprezentativaca to nije izjavio,nego samo Subotic i to tek kad je otisao u Nemacku,njihovim medijima...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Не знам и не интересује ме. Исто тако не знам ни шта се то десило у Ђенови па нећу ни да кењам о томе шта је Суботић рекао. Ти видим да знаш шта се десило пошто кажеш да је Суботић пичкица што значи да се ништа страшно није десило јер није било потребе да се човек укења. Зато сам ти и рекао да напишеш шта је и како било да и ми знамо тачно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Кажу да се графити могу видети по целом Риму...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Toliko znam o svemu tamo,da sam siguran da njega niko,ali apsolutno niko nije dirao.

Pazi,nije toliki problem sto se covek ukenjao,ali on zbog ovoga dovodi u pitanje svoju zelju da igra u reprezentaciji???Ja to ne razumem i ne mogu da opravdam...

Da je na primer Kleo clan reprezentacije i da je bio tamo i ovako nesto izjavio,svi bi hteli da ga lincuju...odmah bi ga svi napali da on ne oseca ljubav prema Srbiji,da ne oseca pripadnost jer je stranac,da je cava,da ga odmah treba izbaciti,da je ovakav,onakav...

Ne mislim na tebe Empty,da bi to rekao,ali bi bilo dosta takvih ovde!I da ne bi svi odmah skocili na mene,boli me tuki da li ce Kleo u reprezentaciju ili ne...cak sam vise za to da ne igra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Кад су нас најзад пустили са трибине опет смо били блокирани  неким дуплим оградама и нису нам дозвољавали да одемо под изговором да нас чекају "жабари и шиптари због туче" бла,бла..уствари,све време су се шетали неки у полуцивилу на челу са вођом коњице(оног маторог са белом брадом и наочарама,видели сте га на снимцима) и тражио је..њему знане људе.Подршку му је давала нека наша кучка,плавуша(конзул ту из Италије) која нас је све време безочно лагала таквим ,назови разлозима останка .
Није се либила да оде и да расправља са људима из екипе који су је сасвим цивилизовано и културно питали зашто се њихови другови са горње трибине не пуштају(после нашег изласка,горња трибина је остала закључана добрих сат времена,људи су сви били горе зато да би жандари лакше пронашли оно(г)кога траже).
Време тече,нервоза расте.
Долази до првих вербалних прозивки и увреда,"починиоцима злодела".
Ортаци са горње трибине се још не пуштају,још су на самом стадиону.

Ово,што ћу сада да вам кажем молим да ме схватите најозбиљније и мораћу да подебљам масним словима :

Навијачи из Отаџбине су претрпели пар гадних увреда од стране пар неписмених (неедукованих)гастоса,појединци спремни на обрачун су смиривани од својих сопствених ортака и то не једном него у пар наврата.Ја се дивим екипама из Отаџбине на њиховој присебности,поштовању и искреној вољи да не дође до срања између нас самих.Да су хтели,изгазили би гастосе..јер су неки то стварно заслужили.Ти назови"хулигани"по којима сопствена Држава пљује су показали своју Праву Величину,велико разумевање према својим Србима и упутили свима смернице(надам се) како да се понашамо у будућности.

Волим Вас Браћо!
 Smile Smile Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 02:46:40 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Кинже Конже Smile мислим да није на нама да серемо о томе пошто не знао како су се момци осећали и зашто су се тако осећали. Атмосфера је толико лоша да је то страшно, тако да ја не видим ништа лоше у томе што је некоме доста репрезентације јер је то сада више губљење времена. Навео сам пример Стојаковића, човек баталио репрезентацију, који ће му курац да се смара са пропалитетима. Кад има смисла играти кад постоји нека цивилизована и здрава атмосфера онда има смисла и одазвати се позиву. Овако је као што рекох само губљење времена а и живаца.

едит:

Снејк не добих одговор

Ево шта кажу италијански медији о подршци Тифоса Ивану...
Сматрају да је то подраз државе и да их је поразио само један Србин...
Кажу како су се успавани Ултраси пробудили и да прете насиљем...
Исто тако кажу да је направљена фејсбук страница Иван Богданов где се могу наћи коментари типа: "Браво Иване, свака Ултрас група у Италији треба да има вођу као што си ти..."

А у чему је фора што му се толико диве? Шта је тако бриљантно урадио? Smile

« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 02:39:50 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Кинже Конже Smile мислим да није на нама да серемо о томе пошто не знао како су се момци осећали и зашто су се тако осећали. Атмосфера је толико лоша да је то страшно, тако да ја не видим ништа лоше у томе што је некоме доста репрезентације јер је то сада више губљење времена. Навео сам пример Стојаковића, човек баталио репрезентацију, који ће му курац да се смара са пропалитетима. Кад има смисла играти кад постоји нека цивилизована и здрава атмосфера онда има смисла и одазвати се позиву. Овако је као што рекох само губљење времена а и живаца.

едит:

Снејк не добих одговор

Ево шта кажу италијански медији о подршци Тифоса Ивану...
Сматрају да је то подраз државе и да их је поразио само један Србин...
Кажу како су се успавани Ултраси пробудили и да прете насиљем...
Исто тако кажу да је направљена фејсбук страница Иван Богданов где се могу наћи коментари типа: "Браво Иване, свака Ултрас група у Италији треба да има вођу као што си ти..."

А у чему је фора што му се толико диве? Шта је тако бриљантно урадио? Smile

Прво за Стојаковића!
Кој' ће нам он курац!? Стани, да ли требамо молити некога да игра!?
Наравно да не... Човек је показао колико "воли" Србију, да је у задњих 10 година само једном био у Србији... Имамо ми младе играче који ће нам доносити медаље...

За Ивана... А шта није урадио!?
Човек се попео на 6 метара висине и к'о "манекенка" Smile позирао и све тактички радио! Стезао бицепсе када је видео фоторепортере, узео је Шиптарску заставу млатаро њоме све док нису пришли да га сликају и онда је запалио...
Он гарантовано није био нити пијан нити дрогиран, пошто се одржавао горе ко "командос"...
Он је сам дигао целу Европу на ноге, какву Европу - цео свет... Нашао се на свим насловним странама, он је урадио нешто што нико није! Знам једног момка, јебига '88 је био момак сада је матор Smile, Цвиле из Земуна, човек је у сред Загреба пред камерама и фоторепортерима шамарао Загрепчане и сви су чули за то, али "навијачку славу" стекао није...
Али овај Иван ће постати идол свим клинцима широм Европе који су у навијачком фазону...
Лик је напуцан, истетовиран, па фантомка, бакље - изгледа ко да су га послали на модну ревију Арманијевих навијачких реквизита за 2011 годину Smile Ето зато му се сви диве... Како је он сам - националиста, успео да дигне целу Европу на ноге!?
« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 02:52:20 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Како је он сам - националиста, успео да дигне целу Европу на ноге!?

Јбг препуна јевропа глупих људи Smile

Е хвала за одговор Smile

А за Пеђу нисам мислио да нам сад треба, него сам га помеуо ради уопштене слике чисто као пример како се он у своје време понео кад је репрезентација почела да пропада. Нисам га помињао у контексту садашњости и тренутне репрезентације.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Како је он сам - националиста, успео да дигне целу Европу на ноге!?

Јбг препуна јевропа глупих људи Smile

Е хвала за одговор Smile

А за Пеђу нисам мислио да нам сад треба, него сам га помеуо ради уопштене слике чисто као пример како се он у своје време понео кад је репрезентација почела да пропада. Нисам га помињао у контексту садашњости и тренутне репрезентације.

Јевропа је у курцу још од вајкада... Wink
Ма брате гледам Топ Гир 14 сезону, па сам заборавио да ти одмах одговорим Smile

Схватио сам шта си хтео за Пеђу да кажеш Wink
Што се Невена тиче, ако неће да игра - нека му је са срећом, ако хоће - боље је да покаже нешто Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.