Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 628343 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Тако еј ал то су сада нијасне ко је колики мајстор био. Суштински гледано тај смо имали играче који су знали да играју фудбал, везне играче који су имали знања а то што су били светска класа је само велики +, а сада немамо ниједног везног играча који зна пикати лопту камоли да је светска класа а људи очекују четвртфинале. Јбт какви стручњаци.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ma jasno je to svima. Porediti Santrača i Antića je nebuloza... i tu završavaš svaku diskusiju... Jbg znaš kako u virutelnom svijetu funkcioniše sa pojedinim... znaš da će ljudi izvrati činjenice, zatvarati oči pred logičnim argumentima, izvlačiti stvari iz konteksta kako bi "dokazali" svoj stav...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Realno, tada smo imali mnogo jaci tim (pa smeo bih da kazem mozda tim u prvih 8 na svetu). E sad, sto smo ispustili vodjstvo protiv Nemaca i sto smo ove dve utakmice odigrali lose ali ipak pobedili pa naleteli na Holandiju sa mozda najjacim njihovim sastavom od onog sa Krojfom i onog sa Van Bastenom je druga stvar

Smesno je i porediti. Nazalost sadasnji tim nam je prosek (kao sto se i vidi po igrama i rezultatima) i jedino sto ih izdvaja su mozda njih nekoliko pojedinaca. Ovi ostali nisu dobri ni za svoje klubove koji su takodje prosecni
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Od raspada Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, odnosno u prethodnih 20 godina, u duelima Italije sa jedne, odnosno SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i samostalne Srbije sa druge strane, nije bilo pobednika.

Tri meča, od čega dva zvanična i tri remija.

Da li će u četvrtom pokušaju neko nekoga da pobedi?

To ćemo saznati u utorak kasno uveče, s ozbirom na to da duel Italija - Srbija na stadionu Luiđi Feraris u Đenovi počinje u 20.50. Pitanje je i da li će narod u Srbiji moći da prati ovu utakmicu preko TV ekrana...

Srbija će na popularni Marasi istrčati još ošamućena od tri šamara koja je u petak dobila od "nekih tamo" Estonaca na stadionu Partizana (1:3).

Posle svega jednog osvojenog boda u dva meča u srpskoj prestonici, protiv Slovenije (1:1) i Estonije (1:3), "orlovi" ne mogu čak ni remi na Marasiju da smatraju kao uspeh, ako se sve posmatra kroz tabelu Grupe C.

Ipak, veći uspeh biće za novog selektora Vladimira Petrovića Pižona da stabilizuje atmosferu i povrati samopouzdanje ekipi, posle svega što se dogodilo u Beogradu.

"Svestan sam koliko smo razočarali zbog poraza od Estonije u Beogradu. Ipak, neću nikad ni pomisliti da ova reprezentacija nema kvalitet. Italija nije bolja od nas ni individualno, ni timski. Trebalo bi samo da se konsolidujemo i nekako vratimo psihološki na nivo koji smo imali u prethodnim kvalifikacijama", rekao je igrač sredine terene Srbije Miloš Krasić novinarima u Đenovi.

Stoper Aleksandar Luković, strelac autogola protiv Estonije, dodao je da "orlovi" nisu zaboravili da igraju fudbal.

"Po mišljenju mnogih, derbi u Italiji dolazi u nevreme. A, možda je baš pozitivna stvar što u teškom trenutku, posle neočekivanog poraza, dolazi utakmica koja budi najveći mogući motiv u nama. Mi nismo zaboravili da igramo fudbal. Takve stvari se događaju u fudbalu, ali priznajem da nam je mnogo teško palo", naveo je Luković.

Fudbaler sredine terena Zoran Tošić ocenio je da ekipa mora da povrati samopouzdanje.

"Ono što je bilo i prošlo, treba da ostane iza nas. Pred utakmicu protiv Italije ne bi smelo da se priča o Estoniji, šta god da nam se dogodilo. Treba da podignemo glavu, da opet počnemo da verujemo u sebe i na teren uvek izađemo ubeđeni da možemo do pobede. Čak ni favorit kakav je Italija ne bi smela da nas uplaši", zaključio je Tošić.

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon u duelu protiv Italije neće moći da računa na štopera Nemanju Vidića zbog žutih kartona.

"Mi smo reprezentacija jednog ponosnog naroda. Ukoliko utakmici priđemo žestoko i uz pobednički mentalitet, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu", rekao je Stanković italijanskim novinarima.

Stanković je istakao da je poznavanje italijanskih igrača "važno oružje" u predstojećem meču.

"Moji saigrači dobro poznaju Italijane i svesni su njihovih kvaliteta. Moramo da budemo veoma oprezni", rekao je Stanković.

"Iako igramo kao gosti, spremni smo za meč sa Italijanima i pokušaćemo da iskoristimo i kaznimo svaku njihovu grešku", rekao je Stanković

Italijani jesu oprezni. Oni su izračunali da sa zemljama bivše SFRJ, od njenog raspada, imaju negativan skor! Od 1990. godine, do danas, "azuri" su protiv Srba, Hrvata, Bosanaca, Slovenaca, Crnogoraca i Makedonaca zabeležili nimalo prijatan skor od četiri pobede, šest remija i šest poraza.

Protiv naše reprezentacija imaju 0-3-0.

"Pred nama je duel protiv ekipe koja je 'ranjena', a nama bi više odgovoravalo da nije tako. Stvari su se sada dodatno zakomplikovale u našoj grupi", rekao je selektor Italije Ćezare Prandeli italijanskim novinarima.

"Moramo da budemo odlučniji ispred protivničkog gola", istakao je Prandeli, koji je protiv Severne Irske u napad svoje ekipe stavio Đanpaola Paciniji i Marka Borijela.

Italijanski mediji najavili su da će Prandeli u utakmici protiv Srbije u napad staviti Antonija Kasana, ljubimca navijača domaće Sampdorije i da će Kasano igrati u tandemu sa Pacinijem, koji takođe igra za Sampdoriju. Takođe, zbog povrede neće moći da igra jedan od ključnih igrača sredine terena Danijele De Rosi.

"Za mene je uvek prednost kada u napadu igram sa Antonijom. Tada tačno znam gde će da bude na terenu, a i on zna kako da mi pošalje loptu", naveo je Pacini.

Tri boda u Đenovi u velikoj meri vratila bi Srbiju na kurs prema Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine. Remi, s obzirom na to da je tek četvrto kolo u pitanju, ne bi matematički izbacio Srbiju iz trke, ali nam ne bi ni poboljšao izglede.

Poraz? Suvišan je komentar.

GRUPA C

U utorak:

Farska Ostrva - Severna Irska (16.00)
Italija - Srbija (20.50)
Estonija - Slovenija (21.30)

TABELA

Italija 3-2-1-0 (7:1) - 7
Estonija 3-2-0-1 (6:4) - 6
Severna Irska 2-1-1-0 (1:0) - 4
Srbija 3-1-1-1 (5:4) - 4
Slovenija 3-1-1-1 (6:3) - 4
Farska Ostrva 4-0-0-4 (2:15) - 0
(Beta)

Uoči duela između Italije i Srbije u Đenovi, gradu u kojem je izgovorio čuveno "Pils lajt, stvarno najbolje", trener Fiorentine i bivši reprezentativac Jugoslavije Siniša Mihajlović, dao je svoje viđenje trenutne situacije u timu "orlova".

"Srbija je luda kao i Fiorentina" - Siniša Mihajlović trener tima iz Firence
"Srbija je lud tim, manje-više kao i moja Fiorentina", prokomentarisao je Mihajlović.

Meč na Luiđi Ferarisu, stadionu koji još nazivaju Marasi, počinje u utorak, od 20.50.

Mihajlović je upozorio Italijane da ne uzimaju zdravo za gotovo poraz Srbije od Estonije u Beogradu (1:3), jer lako može da im se dogodi sličan ishod.

"Mnogo zavisi od našeg (srpskog) tima, zato što smo mi ludaci! Možemo da pobedimo bilo koga, ali takođe možemo da izgubimo od bilo koga, što se i dogodilo u petak protiv Estonije", dodao je Mihajlović, u čije je vreme naša reprezentacija igrala po sličnom principu.

"Napredujemo kao i generalno fudbal u svim slovenskim zemljama", dodao je Mihajlović u intervjuu listu "Korijere dela Sera".

Mihajlović je ocenio i da "Nova Italija", selektora Ćezare Prandelija, nije slabija od one koja je 2006. osvojila titulu prvaka sveta. Možda igrači na koje Prandeli može da računa 2010. godine nemaju "imena" kao njihovi prethodnici, ali Mihajlović dodaje da je...

"Italija uvek Italija".

"Azurima neće biti lako na Marasiju, ali taj tim će uvek moći da se osloni na svoju tradiciju, šarm i odlučnost", naveo je Mihajlović karakteristike italijanskog fudbala.

S druge strane, popularni Miha tvrdi da i Srbija ima svoje adute.

"Srbija je ponosna i 'puna' talenta. Vi ćete se setiti odmah Miloša Krasića i Dejana Stankovića, a ja ću navesti još Branislava Ivanovića i Milana Jovanovića...", upozorio je Italijane mladi trener, kojeg veoma cene na Apeninima.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Е па ајде онда направи паралело у нађи ми у овој екипи играче какви су Писки Дејо и Мијат.

Piksi je bio polovican.
Dejo bez priprema i povrijedjen.
A Mijat u losoj formi.

I gdje je tu preduslov za uspjeh i 1/2?

Тако еј ал то су сада нијасне ко је колики мајстор био. Суштински гледано тај смо имали играче који су знали да играју фудбал, везне играче који су имали знања а то што су били светска класа је само велики +, а сада немамо ниједног везног играча који зна пикати лопту камоли да је светска класа а људи очекују четвртфинале. Јбт какви стручњаци.....

Zamisli se kakav si ti strucnjak?
"Doista nikakav".
Grcka je bez ijednog majstora.Bez ijednog extra-giga-mega kvalitetno pojedinca osvojila EP.
A mi imamo i Vidica i Ivanovica i Krasica i Stankovica i nista?Ma da,Antic je car. Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 17:04:21 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
То што је Грчка урадила дешава се никад. Не знам дал схваташ колико су среће имали да ураде то што су урадили јер се таквом не игром не може ниста освојити пре свега јер то није игра за победу већ за избегавање пораза. Да би победио треба маса ствари да ти се поклопи и то се њима десило. Нема проблем, ништа незаслужено ал ја се тога ни не сећам, најгоре ЕП у историји света.

С друге стране ми смо играли нефудал већ деценију и више и ништа урадили нисмо. Сад смо и покушали да играмо колико смо могли па смо дошли до СПа а и добии једну утакмицу. Дакле дало је резултата, само је требало наставити, дати више шансу Нинковићу у 11 (а ево стручњаци који су отерали АНтића гурнуше Качара место Нинковића) што је Антић и почео да ради, па полако уводити Љајића и рецимо Ђуричића у репрезентацију правити од њих играче какве немамо више од 10 година и ето резултата. АЛ боље шутнути Антића јер нисмо прошли групе на СПу.. јако мудо.

Ал за то треба имати шлифа, видети даље од пар утакмица а тога код нас нема већ одавно, а поготово сада са Толетом Живом Пижоном Ђором и осталим маговима. Још је тужније што такви визионари имају и подршку у одређеном делу народских стручњака.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
100 % je Pizon stedeo igrace za Italiju... Smile , salu na stranu, neka nam je Bog u pomoc , ocekujem utakmicu sa malo golova...i mislim da mozemo da se nosimo sa Italijanima i na njima je takodje veliki pritisak ako ne i veci nego na nasima ( ustvari mozda kod nas uvek vlada veca euforija nego bilo gde u svetu kada treba trener da se smeni ili postavi...i slicno) Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
O cemu ti pricas?
Grcka je bila osvajac EP,znaci,tvoja prica ne pije vodu.
Imali su trenera koji je znao koji je jedini nacin da njegova ekipa uradi nesto,i uradio je nesto.
Ne zelim da prica o Anticu,proslost je,nista posebno nije uradio i tacka.
Jedan Rajevac koji je vodio klubove po srpskim poljanama ga je takticki izuo iz cipela.
Sve dok se ne pojavi neko,ko ce da uradi nesto dobro,necu smatrati dobrim trenerom.
Mene,ucesca ne zadovoljavaju.

Citat
С друге стране ми смо играли нефудал већ деценију и више и ништа урадили нисмо. Сад смо и покушали да играмо колико смо могли па смо дошли до СПа а и добии једну утакмицу. Дакле дало је резултата, само је требало наставити, дати више шансу Нинковићу у 11 (а ево стручњаци који су отерали АНтића гурнуше Качара место Нинковића) што је Антић и почео да ради, па полако уводити Љајића и рецимо Ђуричића у репрезентацију правити од њих играче какве немамо више од 10 година и ето резултата. АЛ боље шутнути Антића јер нисмо прошли групе на СПу.. јако мудо.

Dobili jednu izgubili dvije,bili zadnji u grupi? Smile
Jednu utakmicu?Pa Ninkovic je kod "mistera" bio 80% rezerva,ne znam o cemu pricas.
Pa Pizon ce prije ubaciti mlade fudbalere,nego Antic.Tako da ti to ne pije vodu "Antci bi polako poceo...".Ko kaze da nece Pizon?

Citat
Ал за то треба имати шлифа, видети даље од пар утакмица а тога код нас нема већ одавно, а поготово сада са Толетом Живом Пижоном Ђором и осталим маговима. Још је тужније што такви визионари имају и подршку у одређеном делу народских стручњака.

Nemas prava da stavljas Pizona u isto kos sa odredjenim ljudima.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Mene,ucesca ne zadovoljavaju.
a ne ucestvovanje te zadovoljava? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 300
Ljudi 2 ko kuca sutra na nase ! Vise verujem u ovu pobedu na strani nego na gostovanju u Estoniji i Irskoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.