Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 629127 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Koje?
Da nije uspio da pobjedi ni Ganu(duplo slabiju od nas iako smo mi prosjek) Australiju(duplo slabiju od nas i ako smo mi prosjek) a ni Francusku (nikad goru u istorji francuskog repre. fudbala,cak kukavicki odigrano)...
Tako da,meni on nista nije bolji od Petka ili Santraca.
Sve dok ne naprave neki lijep rezultat,tipa 1/4 SP ili EP,necu ih racunati kao dobre i uspjesne.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Па шта ако није успео? Он је упркос томе за 3 копља испред свих претходника заједно Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Po cemu?
Ako je njegova biografija "koplje" i to uopste nije relevantno.
Ali ja idem dalje,boli me kurac za njega,nije on reprezentacija.
Da mi skenjamo zabare. Smile

Ne znam je li bilo...

Gerontokratija na srpski način

Svedoci smo da u svetu postoje slučajevi falsifikovanja dokumenata kako bi se igrači "podmladili". Vladavina starih u srpskom fudbalu će naterati klince da lažu o godinama i predstavljaju se stariji nego što jesu. Zbog čega Adem Ljajić ne igra za reprezentaciju?
Jednom sam napisao da Srbija nije zemlja u kojoj imaš vremena da budeš mlad, jer te pasji život natera da preskočiš neka poglavlja u odrastanju

O, kako sam se samo prevario, što više odmičem ka četrdesetoj svestan sam da kasta penzosa vlada gvozdenom rukom. Deluju kao da su oduvek bili stari, u pozadini pripremajući sredovečne vojnike da ih jednom zamene.

„Zašto ograničavati majku prirodu“, govorio je „Broj jedan“ u Alan Fordu, kada bi mu čestitali rođendan. Jer, starost u godinama vidi jedinu vrlinu, a iskustvo je proglasilo za glavni kvalitet.

U Srbiji rezultat nikad nije merilo, jer su dinosaurusi davno zaboravili ishode bitaka, iskreno, nisu ni važni, pošto njihove sudije određuju rezultat i pobednika, dok njihovi vremešni zapisničari vode beleške. Zar je narod koji je progutao lažnu istoriju polovinom prošlog veka,  spreman da podigne glas protiv "nosilaca  fudbalske spomenice" koji su davno zagazili u večnost.

Zašto me ne čudi što Adem Ljajić nije u reprezentaciji?

Pa rekoh, "stari" koji pamte "druga Starog" imaju pravila, uputstvo za rukovanje zabludelom omladinom.

Prvo je da talenat bez godina nije vrlina.

Danas možete da čujete da je Ljajić suviše mlad, i da to što igra sa odraslim ljudima nema veze. Jednostavno, treba ga svesti na meru generacije koja kaska za njim.

Drugo, niko nije dovoljno star da nosi odgovornost.

Jednostavno, u srpskom fudbalu percepcija mladog  igrača, sadržana u sledećem opisu.

Bek, nosi lopte posle treninga, ne priča dok mu se ne obratiš i pokupi burek za kapitena pre jutarnjeg okupljanja. Karikiram, ali tako je u svim sferama društva, datum na ličnoj karti vredi više od deset diploma.

Treće, za mlade uvek ima vremena.

Jer za starce je vreme rastegljiva kategorija, ovde su ljudi mladi u trideset petoj, obećavaju u 28. a golobradi su u 25.

Četvrto, konzervativizam je ovde dignut na nivo religije, kolektivni kult sekte starih.

Pri tom ne mislim na ideje ove ideologije, već pokušaj da se stvari okamene, kao pod lavom vulkana. Ako se pitate šta je razlog što se srpski fudbal nije odmakao od stadiona iz srednjeg veka, sovjetskog rukovođenja i severnokorejske otvorenosti prema javnosti, to su premise...

I peto, starački domovi su građeni od solidnog materijala, na mauzolejima se nije štedelo,  neće te tvrđave tek tako propasti.

Sistem je zatvoren, krug posvećenih uzak, rekoh već, pripremaju naslednike, koji izgledaju još starije i ispravnije.

Ako se ovako bude nastavilo,  Ljajića će pozvati 2104. za prijateljsku protiv reprezentacije Katalonije...

U međuvremenu, njegova generacija prvu takmičarsku utakmicu igra 2011. na jesen, godinu dana od trenutka kad ovo čitate.

Imaće vremena da odraste, a i tada se kvalifikacije za EURO 2012. završavaju...

http://www.sportske.net/vest/glas-naroda/gerontokratija-na-srpski-nacin-29600.html
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Po cemu?

Па ево ти рецимо Сантрач је имао екипу за полуфинале а та репрезентација је по свему а на крају и по резултату била спрдња.

Антић ти је имао целу нацију из а себе, а имао је и перспективу због доброг рада. Није подржан веће је прекинут на пола посла. Стандардна ствар, после првог неуспеха отеран човек који је после година лошег рада у репрезентацији направио заокрет и почео да ради како бог заповеда. На тај начин се обезбеђује успех у будућности, смао треба времена, а стручњаци у савезу са којима се ти слажеш су га отерал и као решење довели једног Пижона. Чудимо се онда што нам фудбал пропао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Pa ni Antic nije zaostajao za Santracem u nekim segmentima.
Ako cemo,po nekim parametrima,1/4 je moralo biti tu.
Sto se tice Santraceve Jugoslavije,imao je fenomenalne fudbalere,ali dosta njih je bilo u losoj formi.
Dok je Antic imao igrace u punoj snazi.
Sa njim je gotovo,ja zelim da podrzim Pizona,zasluzio je to.
Idemo dalje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ako cemo,po nekim parametrima,1/4 je moralo biti tu.

По којим параметрима? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Istim onim po kojim je Santrac trebao da ide u 1/2 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Е па ајде онда направи паралело у нађи ми у овој екипи играче какви су Писки Дејо и Мијат.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Izvinjavam se sto se ubacujem - Milijas, Kacar i Danko!!!  Smile

A Sinisa? Lomic! Wink

Ma ajde bre......  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 16:03:03 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Е па ајде онда направи паралело у нађи ми у овој екипи играче какви су Писки Дејо и Мијат.

Za prvu dvojicu mislim da danas nema nijedna reprezentaciju takve genijalce... Mijat je klasa, naravno, ali ova dvojica su nešto vanvremensko...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.