Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 841 842 844 845 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 621483 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Kako nam dobro igraju ovi klinci, vidi se da je Partizan postupio u interesu srpskog fudbala kada nije pustio igrace! Smile
Glup sam da bih razumeo tvoj komentar.
Inace videlo se kako najbolji zvezdin omladinac perfektno dodaje protivniku loptu da da gol.

Ono sto sam ja gledajuci utakmicu primetio je da su nasi igraci neverovatno fizicki slabi.
I drago mi je sto nismo dali Aksentijevica i Markovica.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2012, 19:49:29 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung SGH-E590
Nisam gledao utakmicu pa ne mogu da komentarisem, ali sam siguran da ne bi bio ovako los rezultat da su ta dva igraca igrala, ali eto vasa uprava se napravila pametna i nije ih pustila, zato sto ce propustiti utakmicu sa nekom nizerazrednom ekipom, a jos je i pitanje da li ce biti u startnoj postavi. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia N73
Lik nije ni gledao utakmicu a prica jbt koji kompleksas i neznalica.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Vise sam gledao u rucak nego u utakmicu al' ono sto sam video je da se nasi plase Francuza na centru. I ponavljam stopedeseti put ni ova generacijanema igraca kod koga ce lopta da bude sigurna. Jel' Ninkovic uopstesa njima, nisam ga video? Deletic ulazio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung SGH-E590
Lik nije ni gledao utakmicu a prica jbt koji kompleksas i neznalica.
Smile Smile Smile
Ako ti tako kazes...

Pa ja nisam ni komentarisao igru, vec rezultat i jajarski potez uprave Partizana da ne posalje dva sigurna prvotimca! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia Lumia 920
Ninković odradio crveni sa poslednje utakmice prošlog turnira, igraće sledeću.

Aksentijević im je trebao ko 'leba, onaj Stojković iz Zvezde se drogira garantovano. Kao i Mitrović, ne znam šta mu je trebalo da udara onog i da dobije crveni u 60 i nekom minutu, kad je bilo jasno da nemamo više nikakve šanse, i sad igramo bez njega sledeću...
Majke mi, dolazim do zaključka da naši klinci nisu normalni, shvatiće jednog dana, vrlo brzo, da je jedan Baloteli i da neće svaki trener da ih trpi jer su eto kao talentovani, što ustvari jeste jedan jako mali broj njih, ako gledamo šire od naše JSL kao neku perspektivu.

Sve u svemu, ne bi danas pomogli ni Aksentijević i Lazar Marković, Nastasić sigurno, ali prejaki su Francuzi za njih, pre svega fizički, trkački, pa sve ostalo. Nismo stvorili normalnu šansu za 90 minuta, pojeli su nas.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2012, 22:37:30 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Posprdaše se one crnčuge s nama. Odbrana nam je teški kriminal, na nivou amatera, a mislio sam da ne može gore od Vitasa i Ćosića prošle godine. Sredina mrtva, niko ne trči, niko se ne otvara, niko ne traži loptu, jedino se onaj Dimić po desnoj strani borio kao nešto. Pogba deluje kao da ima 10 godina iskustva u odnosu na naše.

Jadan naš fudbal. Ima da plačemo za ovima što sad igraju, a to je mnogo ozbiljan problem. Prvi i treći gol  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1596
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Videćemo šta će ovi klinci da urade. Mada mi ne ulivaju neko poverenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia Lumia 920
Posprdaše se one crnčuge s nama. Odbrana nam je teški kriminal, na nivou amatera, a mislio sam da ne može gore od Vitasa i Ćosića prošle godine. Sredina mrtva, niko ne trči, niko se ne otvara, niko ne traži loptu, jedino se onaj Dimić po desnoj strani borio kao nešto. Pogba deluje kao da ima 10 godina iskustva u odnosu na naše.

Jadan naš fudbal. Ima da plačemo za ovima što sad igraju, a to je mnogo ozbiljan problem. Prvi i treći gol  Smile Smile

+1

Kao da su 5 godina starije (iskusnije) te crnčuge.

Taj Dimić mi se sviđa, Čavrić i Poletanović teške prevare, dok za ovog drugog i nije problem, tu igra Ninković inače, ja ne znam od ovog Čavrića imamo li boljeg, ali dečko apsolutno ništa nije napravio 75 minuta, samo gubio lopte, šta je čekao Marić toliko da ga menja... odbrana je tek raspad.

A još i Francuzima nisu igrala dva standardna štopera u toj ekipi, možda još koji igrač napred... toliko o našim talentima. Da baš toliko zavisimo od 2-3 igrača koja nisu igrala, ne verujem baš, i sa njima ne može ova generacija da se nosi sa ovim ozbiljnim ekipama na EP.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 841 842 844 845 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.