Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 839 840 842 843 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 621848 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Citat
bekova Mladenovica

Mladenovic je talentovan fudbaler

Apsolutno. Ali ako su on i Tosic dobili pozive, zasluzio ga je i Volkov, pogotovo ako allenatore oce digra sa jednim uz liniju. Ali dobro, odavno se u reprezentaciju ne ulazi po zaslugama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Pa sad nesto da je Volkov imao prejebnu sezonu i nije,sad nesto da se bez njega ne moze i moze se.Mislim da je pametnije gurati Mladenovica kao zamjenu Kolarovu.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1596
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Pa sad nesto da je Volkov imao prejebnu sezonu i nije,sad nesto da se bez njega ne moze i moze se.Mislim da je pametnije gurati Mladenovica kao zamjenu Kolarovu.

Slažem se. +1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47

Volkov je prvi deo sezone odigrao odlicno. Sve do povrede. Nisam gledao CG - Belgija al' prica narod da je bio najbolji na terenu. Ako neko moze da igra u toj formaciji beka (rezervnog Kolari) onda je to Volkov. Mladenovic mora da ojaca. Dobar je igrac i kad je onaj resio da zove igrace iz srpske lige pa na gore normalno da je i Mladenovic trebao da dobije poziv. Tosic je prica za sebe i znamo sto je zvan.

Volkov je u ovom momentu igrac za obojicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung SGH-E590
Tosic je ove sezone bio mozda i najbolji igrac Zvezde pa bih voleo da mi ti objasnis zasto je pozvan...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Tosic je ove sezone bio mozda i najbolji igrac Zvezde pa bih voleo da mi ti objasnis zasto je pozvan...

E blago vama kada vam je u utakmicama protiv BASKa i Kule najbolji igrac stoper/bek. Za njega je Branimir Bajic Bekenbauer a Dragoljub Jeremic Maldini bek.

Pozvan je iz istog razloga iz kog su pozvani Mladenovic, Maksimovic, Milivojevic i Mijailovic. Da se proda. Vi nemate dinara prebijenog. Sto je najgore nemate ni ponuda za igrace. Ova trojica su ono sto mozete da prodate + Lazovic za koga niko ni ne pomislja da da vise od 3 miliona evra. Ali ne, ponuda ima ali vi trazite 6 + 120% od sledeceg transfera. Ova prva dvojica mozda i imaju kvalitet za vas ali ovaj treci je losiji igrac od bivseg mu saigraca B. Jovanovica. Osim toga sto sa 30 metara od gola moze da dobaci do tribine taj je panj klasican. Ako samo prebrojis nase i vase igrace sve ce da ti bude jasno. Sampion koji je ostavio drugoplasiranog mnogo bodova ima dva igraca na najsirem spisku koji je ova zemlja ikad imala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung SGH-E590
Da Tosic je pozvan da bi se prodao! Smile
Pa za njega se znalo da ce imati neke ponude i sto je najgore njegova cena je fiksna i Zvezda se tu nista ne pita, tako da ne vidim zasto bi njega reklamirali u reprezentaciji. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Ja garantujem da Turci nisu hteli za njega da daju ni celu klauzulu od 650.000.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 
Mihajlović: Neću da molim nikog da igra za Srbiju

Vidić i Stanković su rekli da ne žele da igraju i to poštujem, Krkić ima rok do kraja avgusta da se izjasni

Drži se principa!
Selektor srpske fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović hoće da do avgusta ima jasnu sliku o igračkom kadru sa kojim će početi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2014. godine. Nemanja Vidić definitivno neće igrati za „orlove“, ali bi zato Bojan Krkić mogao da bude Mihajlovićev kec iz rukava u kvalifikacijama za plasman na Mundijal u Brazilu.

♦ Izvršili ste selekciju u tri utakmice Srbije u junu. Imate li osnovu za početak kvalifikacija?
- Sve mi je jasnije posle mečeva sa Francuskom, Španijom i Švedskom. Video sam ono što je trebalo. Imam 23 igrača na koja računam - počeo je intervju za Kurir Siniša Mihajlović.

♦ Hoće li biti novih imena?
- Videćemo! Moram da razgovaram s Dankom Lazovićem i da na delu vidim Sulejmanija i Ninkovića. Tu je i golman Stojković, s njim sam održao sastanak.

♦ Kako ste na EP videli Hrvatsku, najvećeg protivnika Srbije u kvalifikacijama za SP?
- Odlično su odigrali! Imaju pet vrhunskih igrača - Modrića, Srnu, Mandžukića, Jelavića i Perišića...

♦ Šta mislite o duelima s Hrvatima?
- Biće neizvesno. Slaven Bilić je uradio veliki posao. Videćemo kako će se pokazati njegov naslednik.

♦ Hoće li biti tenzija između vas i Igora Štimca?
- Ne! Što se mene tiče, nema tenzija, a što se tiče njih i njega, to me previše i ne zanima. Važna mi je samo moja reprezentacija.

♦ Da li je moguće da Nemanju Vidića nagovorite da se vrati među „orlove“, jer bi nam njegovo iskustvo i čvrstina bili od pomoći u dva duela s Hrvatima?
- Čast je igrati za Srbiju. Želim da igrači na okupljanje reprezentacije dolaze zadovoljni i sa osmehom, a ne pod moranje. Pričao sam s Vidićem, kao i sa Stankovićem. Odlučili su da više ne igraju za Srbiju. Neću da ih molim, mada bi nam obojica značili. Ispoštovaću ono što su odlučili. Idemo dalje!

♦ Jeste li razmišljali o Bojanu Krkiću?
- Pričao sam sa Bojanovim ocem, ali i s njim. Rekli su mi da odgovor zavisi od toga gde će Bojan nastaviti karijeru. Dogovor je da se čujemo do avgusta i da Bojan odluči hoće li nositi srpski dres. Moja ponuda stoji, ali neću nikoga da molim.

♦ Kada možemo da vas očekujemo u Srbiji?
- Vrlo brzo. Dolazim u Beograd da gledam utakmice Crvene zvezde i Partizana u Evropi.

Ademe, pamet u glavu!

♦ Kada će se Adem Ljajić vratiti u reprezentaciju?
- To ne zavisi od mene, već od njega. Ljajić je znao reči himne. Svi igrači su mesec dana ranije bili upoznati sa onim što tražim od njih, što su i potpisali. Jednog dana, kad igranjem zasluži poziv i odluči da peva „Bože pravde“, dobiće poziv.

Navijao sam za Italiju

♦ Kakvi su vaši utisci nakon Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj?
- Španija je zasluženo šampion Evrope! Italijani su psihički i fizički bili iscrpljeni. Praktično, posle deset minuta se videlo kako će se meč završiti. Navijao sam za Italijane, ali nisu više mogli.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Citat
Nisam gledao CG - Belgija al' prica narod da je bio najbolji na terenu

Ostavio pozitivan utisak,da je bio najbolji,to ja nijesam vidio.

Citat
Tosic je prica za sebe i znamo sto je zvan.

Vrlo je jednostavno,Tosic je imao bolju i kompletniju sezonu od Volkova,kao sto si i sam rekao,deckonja je imao dobru polu-sezonu,ne citavu,dok ovaj jeste.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 839 840 842 843 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 9.384 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.