Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 633734 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 292
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung Galaxy y
Izvinjavam se sto skrecem sa teme i znam da ovo nije mesto predvidjeno za druge reprezentacije, ali jel gledo neko Svajcarska Nemacka svajcarci su ih zgazili  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=82Grrz73Kbs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 6220
Očekivao sam bar gol da damo (pa da prođem na tiketu)...  Smile

Jedino ako si ocekivao Sinisa neki slobodnjak da izvede  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Očekivao sam bar gol da damo (pa da prođem na tiketu)...  Smile

веома оптимистичан тикет  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Ma mislio sam zbog ove naše odbrane ima da se otvori utakmica, da nam daju Španci jedan u prvom, a mi u drugom bar jedan, i da dođe GG  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Sensation
Пази у принципу кад мало боље размислим,ова формација није уопште лоша,чак шта више...и свиђа ми се,а и има резона. Проблем је само тај што нам је први противник била Шпанија па је то изгледало као модеран бункер ал гледајући са позитивне стране:

Ово је јако добра и разносврсна траснформациона формација  Smile свиђа ми се идеја са Коларовим и Бастом,у исто време и Тошић и Ивановић су играчи који подједнако добро могу да одиграју и као бекови и штопери у случају да таква ситуација на терену буде и у смислу допуњавања,а опет и Коларов и Баста могу да буду и те како добри и способни у самој дефанзиви(опет зависно од развоја догађаја). Немамо у екипи класичног крљатора што је по мени добро јер мислим да коначно мало покушавамо да изађемо из модела декадентног и на гол мање фудбала. Чини ми се да ће после неког периода уигравања ово бити један конкретнији и ефикаснији фудбал и имаћемо репрезентацију која ће играти макар лепше на око него до сад.

Није то ни све тако сјајно и златно,то све значи и да ћемо примати више голова,правиће нам противници и више шанси,ал јебига,мора се и то ако смо решили мало и да кренемо у напред.
И да се разумемо,Миха је по фудбалском схватању жабарски а не српски тренер,он на првом месту постављабеспрекорну тактику и дисциплину,тј све оно у чему су Италијани најјачи и оно по чему су и познати и бележе добре резултате. Ако то Миха може да усади и научи играче,уз тај наш чувени таленат  Smile може да испадне на добро.

Дал ће успети или не,јебем ли га...али ме не би чудило да сад у почетку заређамо неколико пораза док неке ствари не легну како треба,после ће ваљда лакше.

Ето,као неки сам благи оптимиста...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Penal.Oh Boze.  Smile
Zasto moraju i u prijateljskim utakmicama da se ciganisu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung SGH-E590
Ljudi morate da ukapirate da u ovoj formaciji umesto Tosica mora da bude neko ko podjednako dobro moze da igra i stopera i levog beka, a takvih je malo. Jedan od retkih igraca koji tako nesto moze da igra je Pejcinovic i eventualno bi Lukovic mogao to da igra mada on ni u Zenitu ne igra. Znam i da Rajkovic igra levom nogom, ali pojma nemam da li moze da igra beka...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Može to Rajković da igra.

Šta znam, može ovo možda da bude ok, gore da bude neće valjda.

P.S. Lekić dobar, Ljajić ne zna gde je, Đuričić korektan, al' možda bi bolji bili Tošić i Janković, po meni, al' jasno mi je da su ovo prijateljske i da će probati svakog Miha...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Ljudi morate da ukapirate da u ovoj formaciji umesto Tosica mora da bude neko ko podjednako dobro moze da igra i stopera i levog beka, a takvih je malo. Jedan od retkih igraca koji tako nesto moze da igra je Pejcinovic i eventualno bi Lukovic mogao to da igra mada on ni u Zenitu ne igra. Znam i da Rajkovic igra levom nogom, ali pojma nemam da li moze da igra beka...

Smile шта бре људи да укапирају?  Smile ко каже да мора да игра онај који уме да игра и бека? Било би пожељно да у таквој формацији игра играч са завидном техником али далеко од тога да такав фудбалер мора да игра Smile исто тако је пожељно да играч на скроз левом халфу буде левак. Ова формација је напредна поставка оне када се играло са либером.

Код ове формације је најбитније имати брзог играча позади (некада либеро) који купи и коригује. Цела филозофија Smile

И да, уколико Миха жели да практикује ову формацију и у квалификацијама, Коларова и десног спољњег мора да гура што више напред, јер то више нису бекови. Игра напред треба да им буде примарна.
У тој формацији би савршено играо Иван Кордоба из млађих дана. Остало купе тројица позади и задњи везни.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2012, 22:31:36 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Inace ovo me podsetilo na nas povratak posle sankcija (jer i ovo mu dodje neki nas novi pocetak), 1994. prijateljske,  prva sa Brazilom 0:2, pa sa Argentinom 0:1

Znaci od Francuza gubimo 1:0, provereno.

O danasnjem mecu je glupo nesto mnogo pametovati. Nova atmosfera, sve novo...a protiv jedne od najboljih ekipa na svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.