Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 781 782 784 785 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 633117 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Тошић и Кахриман, па крв му јебем да му јебем крв у пичку, дал морају таква два хендикепа да се позивају.............. Огњен Чанчаревић који је најбоље оцењени голман лиге иначе, ал то је небитно скроз наравно јер није гоци водеће тројке, је за Кахримана - Ђанлуђи Буфон. Није ни он за репрезентацију још увек да се разумемо, ал ако је поента ових утакмица да се разигравају млађи играчи који треба да изнесу утакмице у будућности онда је овај момак морао да се нађе на листи позваних, поготово у овако трагичној конкуренцији.

Нисам задовољан, јебем ти ја одбрамбени блок, трагедија би била да играмо лоше позади са таквим појединцима, поента је да се фудбал игра како би се постиго голацо, а не како се не би примио. Ујка нас је скениро за 10, као да је гледо 150 утакмица Србије. Creativity 0. Која 0 црна, минус фамЕлије ми. Ал добро... Ми смо данас играли са 7 дефанзивних играча фактички, голман, 3 штопера, 2 бека која изигравају нешто офанзивнију причу(што не мора да буде лоше) и 2 тотално дефанзивно оријентисана везњака. Ја сам се надао да ће Љајић да погура ту креативност, највише сам се уздао у њега, ал он је го курац. Гола курчина бре.

Похвалио бих Коларова, који је стварно змај, много смо јаки по крилима, бесно јаки, али то је све узалуд, јер кад ти је средина креативна ко што су Субашићеви Азери креативни, онда се то лако затвара, сконцетришеш одбрану на бочне делове терена, удвојиш где треба, пресинг јачи на централне зунзаре и завршиш посо.

Искрено не видим како ће се померимо с' мртве тачке ми без иоле креативније средине има да играмо много ружан фудбал, свака екипа са мало паметнијим тренером ће да нас затвори прејебено лако.

Наебали смо браћо.

А они су толико креативни да им треба Ђорђ из ђунгле у тиму

нису тебра, немају у екипи Луку Модрића, Иличевића, Перишића, Крањчара, Ракитића, Бадеља... Баш им запиње за креативност, мож им парирамо ту... АЛ У КУРЦУ.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2012, 03:48:01 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
ако и само ако
Акко.

Citat
Коларов и Баста могу да буду и те како добри и способни у самој дефанзиви

Баста и дефанзива не могу никако у једну реченицу.

Citat
поента је да се фудбал игра како би се постиго голацо

Не бре... добро смо играли данас, који ти је мој. Имамо перспективу.

Citat
Иличевића

Мислим да је он Словенац.

А Аксент би био одличан за ову нашу формацију са спољним играчима. Да кажем слично ко Бане, није он још за А тим, ал у овој конкуренцији љомберчића разних би вала могао да игра.

Искрено, први пут се плашим Хрвата... тј. да прецизирам... плашим се да нас опасно не нагузе.

Ма чекај бре... шта да очекујеш кад ти селектор каже да му је све ово зајебанција?
« Poslednja izmena: 27. Maj 2012, 03:54:55 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Није бре, гледо сам јуче ујке против Естонаца, плеше лик, сабија игру.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Помешах га са овим батицом... и он је зверка.

http://en.wikipedia.org/wiki/Josip_Iličić
« Poslednja izmena: 27. Maj 2012, 03:57:59 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Sensation

Баста и дефанзива не могу никако у једну реченицу.

Nazalost,ukus je kao dupe,svako ima svoje,pa na to realno i mozes da se vadis,inace bih bio ubedljivo u pravu.
Eto,ti mislis da Basta nema 3 cuke sa defanzivom,ja mislim da naravno nije za stopera ali da je sasvim korektan u defanzivi i da ne igra za dzabe beka u Udinezeu...al eto,mozda su svi treneri u zabludi i da treba da ga gurnu na spica,pretpostavljam da bi ti se tamo vise dopao...

Namcoru jedan,nista ti nikad ne valja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
maz cne jebem orhvate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Искрено, први пут се плашим Хрвата... тј. да прецизирам... плашим се да нас опасно не нагузе.

O ovome ja pricam vec mesecima. Nismo mogli da izaberemo gori trenutak da eksperimentisemo sa potpuno nepredvidljivim i neiskusnim trenerom i manje vise potpuno novom i neiskusnom reprezetacijom. Em sto ce nas Hrvati naguziti samo tako i vratice nam za sve sto smo im radili poslednjih 20 godina, pocev od Djordjeviceve trojke, pa preko onog hvatanja za muda i tako dalje, em sto cemo verovatno da propustimo posle evropskog i svetsko prvenstvo, a to znaci da cemo da tonemo jos dublje.

I jos nesto moram da primetim. Svi pisu kako smo igrali protiv Spanije, svetskog, evropskog prvaka, bla, bla. Spancima malte ne cela prva postava nije igrala, plus ako je tacno ono sto su pricali komentatori pred pocetak, oni nisu ni jedan trening odradili, dosli su tu kao na izlet, iz zajebancije. I opet su nas dobili lagano 2:0 a delovalo mi je da hoce da bi mogli da nam daju jos 5 golova. A mi pricamo kako nam je jedini deo tima koji valja odbrana, sto je nazalost donekle i tacno, plus smo igrali k'o svojevremeno Zvezda pod Pizonom. I ovo za ofanzivu i kreativnost je nesto sa cime se slazem. Tu smo ocajni. Ne znam jel zvao onog Matica, u kakvoj je decko formi. Mozda bi on mogao nesto da uradi.  Matic, Ninkovic i mozda Djuricic. To je manje vise jedino sto mi imamo sto moze MOZDA da napravi neki pas, potez, nesto zbog cega vredi gledati fudbal.

Ja stvarno ne vidim nacin da mi pariramo Hrvatima, a ni Belgijancima. Mislim cak da cemo imati velikih problema i da osvojimo trece mesto.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2012, 09:04:04 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
a ja sm mislio da sam sve do sad video  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
O ovome ja pricam vec mesecima. Nismo mogli da izaberemo gori trenutak da eksperimentisemo sa potpuno nepredvidljivim i neiskusnim trenerom i manje vise potpuno novom i neiskusnom reprezetacijom.

Jebaga, istina je da ko god nam bio trener i ko god igrao to bio bio eksperiment jer uopste nemamo ni neki kostur tima ni neki prepoznatljiv stil. Na to smo osudjeni. Mora se eksperimentisati i traziti ako se nesto zeli.

Procitali nam Anticeve Laneta i Krasu (jedino nase prepoznatljivo unazad XY godina), i od tad ni da prdnemo. Ni makac.

A prerano smo poceli sa pljuvacinom, ma koliko lose sve izgledalo.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2012, 10:07:32 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
HTC One M8
Vidic je okologuzni znoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 781 782 784 785 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.