Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 636572 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 6700
Ja sam i neki dan rekao licno mi je svejedno da li ce neko otici iz Partizana u Zvezdu,ne mislim da je to nesto sad pretjerano vazno desava se,ali mislim da opet delije pridaju malo vecu vaznost sto je Stojkovic presao,jbg pa zar treba sad citav zivot da se cuje buka reprezentativnom golmanu na utakmicama Srbije,otisla budala mi nazalost zapeli sa njim i gotovo zivot ide dalje koliko ce biti jos Stojkovica ne zna im se broj....
ja moram da prodjem 350 km u jednom pravcu pa nista  Smile kako moze da ti bude nebitno da neki igrac Parizana Moreira predje u Zvezdu ili neko drugi  i ti bi bio hladan ono kao boli me kurac. Stojkovica ima da psujem dok je ziv i njegovu zenu  Smile .Stojke pusi karu Isahu Avalu, a Bojana se sladi dok je jebe Adi  Smile Smile Smile

Ти лично ово ти лично оно, а кад су у питању навијачи Звезде онда генерализујеш па смо сви исти. Готово да бих смео да се кладим да ти лично уопште не идеш на утакмице тако да не само да  не утичеш на одлуке и потезе партизановог југа него у истим и не учествујеш.

И можеш до прекосутра да паламудиш шта ми треба, а шта не треба да мислимо о стојковићу или да му певамо. Иди на југ па паламуди гробарима зашто су певали Гуровићу да ће му силовати дете.  Smile
Da samo znas koliko gresis u vezi mene ali nema veze to je tvoje misljenje,ja sam rekao ne smatram da su svi navijaci isti,ja nisam skandirao Gurovicu niti sam uopste gledao utakmicu,isto kao sto sigurno ima i delija koje ne skandiraju Stojkovicu razumijes,ja napadam i svoje grobare za stvari koje ne valjaju i objektivan sam sto se tice nekih stvari...Ako vec hoces da znas ja moram da putujem 150 km u jednom pravcu da bih gledao bilo Partizan bilo Srbiju,moram da prelazim granicu i uvjek moram da se oslanjam cisto na srecu da cu moci naci karte jer nemam puno kontakata u BG da bih mogao nekoga da zamolim da mi uzme,za utakmicu sa Estonijom sam dosao u 11 ujutro jer moj matori utripovao da nece biti karti i smrzavao sam se do utakmice ali mi nije bilo bitno jer sam zelio da podrzim reprezentaciju...Za Partizan je isto takva situacija ali o toj ljubavi da i ne pricam,tako da ja ne samo da idem na utakmice nego sigurno sam veci navijac od polovine onih koji idu na jug i necu da ispadne da sam ja sad neki veliki Srbin nego samo kazem da mi je opet teze da dolazim na utakmice nego drugim navijacima....
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Stojkovicu, Stojkovicu, mogu da ti puse
vesic, lukic, kleut, adzic, sve ciganske duse !

Ako se ne varam, Stojkovic bi po ovome sam sebi trebalo da popusi kurac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Da samo znas koliko gresis u vezi mene ali nema veze to je tvoje misljenje,ja sam rekao ne smatram da su svi navijaci isti,ja nisam skandirao Gurovicu niti sam uopste gledao utakmicu,isto kao sto sigurno ima i delija koje ne skandiraju Stojkovicu razumijes,ja napadam i svoje grobare za stvari koje ne valjaju i objektivan sam sto se tice nekih stvari...Ako vec hoces da znas ja moram da putujem 150 km u jednom pravcu da bih gledao bilo Partizan bilo Srbiju,moram da prelazim granicu i uvjek moram da se oslanjam cisto na srecu da cu moci naci karte jer nemam puno kontakata u BG da bih mogao nekoga da zamolim da mi uzme,za utakmicu sa Estonijom sam dosao u 11 ujutro jer moj matori utripovao da nece biti karti i smrzavao sam se do utakmice ali mi nije bilo bitno jer sam zelio da podrzim reprezentaciju...Za Partizan je isto takva situacija ali o toj ljubavi da i ne pricam,tako da ja ne samo da idem na utakmice nego sigurno sam veci navijac od polovine onih koji idu na jug i necu da ispadne da sam ja sad neki veliki Srbin nego samo kazem da mi je opet teze da dolazim na utakmice nego drugim navijacima....

Много нас путује по 100-150 км неки и више из недеље у недељу али то не мења чињеницу да су гробари вређали Гуровића, а да данас патетишу јер ми вређамо Стојковића.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
ZVEZDA POD ISTRAGOM ZBOG NEREDA U ĐENOVI!

Policija će otvoriti istragu koja bi trebalo da utvrdi od čijeg novca je plaćeno organizovanje nereda u Đenovi, kao i niz drugih incidenata u kojima su učestvovali navijači Crvene zvezde

BEOGRAD - Neredi u Đenovi finansirani parama simpatizera FK Zvezda? Policija će ispitati da li je unapred planirani prekid meča Italija - Srbija, koji su Ultra bojsi i članovi drugih Zvezdinih navijačkih grupa izazvali u Đenovi, finansiran novcem prikupljenim od simpatizera ovog kluba.

Ovo je za Kurir potvrdio i ministar policije Ivica Dačić. On je istakao da je istraga o finansijama ovog kluba prva logična stavka posle nedavnih nereda.

- Trebalo bi ispitati sva sredstva prikupljena za pomoć klubu. Problem je što su tokovi tog novca najčešće nelegalni, odnosno idu „iz ruke u ruku“ - rekao je ministar.

Prema rečima naših neimenovanih izvora, povod za finansijsku istragu, osim izgreda u Italiji, jesu jasne indicije koje ukazuju na to da su navijači Crvene zvezde organizovano učestvovali u još nekoliko incidenata u Srbiji.

- Za nerede u Đenovi, ali i slučajeve organizovanog nasilja u našoj zemlji iza kojih, verovatno, stoje članovi ekstremnih navijačkih grupa ovog kluba, potrebna je jaka organizacija, koja košta. Za svaki od izgreda navijači su koristili interne, zaštićene veze, iznajmljivani su stanovi, kupovane su baklje, noževi i drugo oružje... Pokušaćemo da uđemo u trag tom novcu - priča naš izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo od našeg sagovornika, ogromni kapital sliva se u ruke vođa navijačkih grupa, koji već oprobanim metodama dolaze do ogromnog novca na Zvezdinim utakmicama.

- Na skoro svakoj utakmici po tribinama kruži metalni pleh, na koji simpatizeri mogu da stave dobrotvorni prilog. Većina ostavi između 50 i 200 dinara, a na utakmici bude oko 8.000 ljudi, pa prostom računicom može da se ustanovi koliko su oni „dobri“ posle svakog meča - objašnjava naš sagovornik.

U prilog ovim tvrdnjama ide i nedavna rutinska kontrola u kojoj je policija zaustavila jednog od glavnih vođa navijača Crvene zvezde.

- Na ulici smo zaustavili njegov automobil. U pitanju je bila rutinska kontrola. Međutim, kod njega smo prilikom pretresa otkrili oko 150.000 dinara u kešu. Rekao je da je to novac sakupljen za bolesnog navijača. Kako nismo imali nikakav osnov da ga zadržimo, pušten je kući posle pola sata - priča naš izvor.

link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 6700
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Evo  glavnog nalagodavca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Citat

Много нас путује по 100-150 км неки и више из недеље у недељу али то не мења чињеницу да су гробари вређали Гуровића, а да данас патетишу јер ми вређамо Стојковића.

Ali to opet povlaci tezu da nisu svi navijaci isti
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Evo  glavnog nalagodavca  Smile

Smile  Smile  Smile  Smile

Btw...sto se tice ovog skupljanja novca na tribini, ja sam citao na forumu Delija (pred kraj prosle sezone) da su se zalili kolko ljudi nemaju para, jer su tom akcijom (koja sluzi za humanitarne akcije i za koreografiju) na utakmici na koju je doslo blizu 7.000 navijaca, skupili 50evra i 2.500 dinara....toliko o tome "koliko su dobri" posle svake utakmice!

A takodje, kako mu taj dosunicki izvor, nije pricao za humanitarne akcije koje su navijaci organizovali i neka se zapitaju, da li sva ta pomoc koju su navijaci slali na Kosovo i ugrozenim l bolesnim ljudima u Srbiji, pada sa neba ili mora da se plati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung SGH-E590
Citat
ako moze jedan Figo da ode iz Barselone u Real,moze i jedan Stojkovic
To mu niko ne može zabraniti,istog Figa su u Barceloni gacali svinjskom glavom kada je izvodio korner,o zviždanju i da ne govorim!Što se tce fizickog napada na Stojkovica svako normalan to treba da osudi!
A sta treba sad psihicki da ga napadaju da bi bilo uredu? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
ziga zabio arsenalu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.