Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 877 878 880 881 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 575218 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Ilic.
Tepic.
Ignjatijevic.

Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Kuzmanovic i Kacar su za njega fudbalercine u svakom smislu.

Sto si dodao Ignjatijevica u ovu grupu?
Da bi mislili da si objektivan ili sta?
Ignjatijevic za razliku od ove dvojice,nikad nije bio ni blizu reprezentacije...covek nije ni u prvom timu Zvezde...

Sasa Ilic je u nekim stvarima doktor fudbala za ovu dvojicu. Smile
Ni jedan ni drugi ne mogu ni da mu pridju u organizaciji napada,Ilic je izmislio pas za obojicu.
Medjutim,imaju oni i neke prednosti u odnosu na Saleta...zato mislim da Kacar nije dovoljno iskoriscen u reprezentaciji,a Kuzmanovic moze i mora mnogo bolje.
Ilic bi mogao da pomogne,ali nije ni potreban toliko,ja bih pre Ljajica gurao u A reprezentaciju,jer nam takav igrac mnogo fali,a za par godina Adem moze biti motor reprezentacije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Sagem xg6
Da ima malo mozga zvao bi ga.
Kuzmi, Kacaru, Milijasu (ne bi trebao i istu recenicu sa Saletom al' ajd' sad) da drzi dvocas dnevno iz fudbalske igre.

Neka si mi rek'o. Jel' ume ovde neko da napise nesto pametno il' samo lupate smajlice i ove degenerisane slicice?
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 21:29:52 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Nisi trebao to da mu kazes,jer sad kad ti nalepi neku slicicu,najeb'o si,neces smeti 7 dana doci na forum od sramote.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
Ignjatijevic za razliku od ove dvojice,nikad nije bio ni blizu reprezentacije...covek nije ni u prvom timu Zvezde...

Kakve veze ima to sto nije ni u prvom timu Zvezde? Smile
Ja smatram da su sva trojica zalutala u profesionalnom sportu.

Sasa Ilic je jedna naduvana fudbalska picka od strane militantske organizacije zvene "grobari" u nedostatku boljih fudbalera.
Kada proglasite igraca za "heroja i majstora" a pritom da on ne odigra nijednu "veliku" utakmicu dostojno svog "renomea" odna dolazite do jednog zakljucka i jedinog-picka!
Ako je Sasa Ilic postao "heroj" zbog "majstroija" protiv Metalca,Indjije i njima sl. onda je stvarno "majstor" i vjerovatno za njega ima mjesto i medju "karaokama".
Bio bi prava cigra i tada bi vjerovatno Brazilci imali sanse da se suprostave mocnoj Spaniji,jer,imaju "srpskog Cavija".
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 23:26:19 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Citat

Sasa Ilic je jedna naduvana fudbalska picka od strane militantske organizacije zvene "grobari" u nedostatku boljih fudbalera.
Kada proglasite igraca za "heroja i majstora" a pritom da on ne odigra nijednu "veliku" utakmicu dostojno svog "renomea" odna dolazite do jednog zakljucka i jedinog-picka!
Ako je Sasa Ilic postao "heroj" zbog "majstroija" protiv Metalca,Indjije i njima sl. onda je stvarno "majstor" i vjerovatno za njega ima mjesto i medju "karaokama".
Bio bi prava cigra i tada bi vjerovatno Brazilci imali sanse da se suprostave mocnoj Spaniji,jer,imaju "srpskog Cavija".
Iako cesto se ne slazem sa onim sto pises sa ovim se potpuno slazem u pravu si od rijeci do rijeci svaka cast Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 23:43:32 od bijeljinac »
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Citat

A,ja smatram da si ti zalutao na ovaj svet. Smile

A,ovo za Sasu Ilica...pa,stvarno bih samog sebe pljunuo kad bih ti odgovorio bilo sta. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia Lumia 920

Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da ima malo mozga zvao bi ga.
Kuzmi, Kacaru, Milijasu (ne bi trebao i istu recenicu sa Saletom al' ajd' sad) da drzi dvocas dnevno iz fudbalske igre.

Neka si mi rek'o. Jel' ume ovde neko da napise nesto pametno il' samo lupate smajlice i ove degenerisane slicice?

Kako drugačije da odgovorim na tu izjavu? Ne kaže se džabe: Slika govori više od 1000 reči. Smile

Nisi trebao to da mu kazes,jer sad kad ti nalepi neku slicicu,najeb'o si,neces smeti 7 dana doci na forum od sramote.

Ma neću, sačekaću sledeću biser izjavu za to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Kako drugačije da odgovorim na tu izjavu? Ne kaže se džabe: Slika govori više od 1000 reči.
A kad bi ti neko nudio 100 evra da ipak izneses neki argument jel bi umeo da ga izneses?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Ао бре индијанци,шта сте се разгаламили!  Smile

Е видим да спомињете Салета Илића...знам мрзимо га сви, ал морам да будем сад објективан.
Сећам се оног времена кад је своју половину видео само онда...ма кењам,није је ни видео,ал ово што је почео да ради сад од кад се вратио,свака му част. Јебига ал тако је  Smile

Кад сам ја њега провалио да он трчи назад,покрива,уклизава,да највише трчи....еееееј Саша Илић јеботе  Smile све сам видео. Уз то,има стандардан онај његов учинак у нападу.
Индивидуална ствар је та да ли је по неком за репрезентацију или не ал не могу да грешим душу.

Не волим га,ал ове сезоне игра стварно као да није он  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 877 878 880 881 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.