Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 878 879 881 882 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 575172 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
Срачунај колко је наша лига пропала од оног времена када је он играо овде па види онда колико је то његово уздизање у небеса реално. Пази кад је један Мрђа који није имао места у Звезди прошел године био најбољи играч лиге, значи пре 5-6 година није могао ни да игра а сада најбољи играч а у међувремену пропао на западу и побего назад.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Па гледај,да је лига пропала-јесте. Ал да трчи 3 пута више него некад и то је чињеница,ја сам само о томе причао...то да ли ће га Жонпи звати и да ли је он бољи од ових тенутно у репрезентацији нисам ништа рекао.

Што се Мрђе тиче,он на оног Мрђу из Звезде личи само по томе што је и даље глават. Јебига,напредовао је доста,и физички и фудбалски...

Да се ја питам ја би глат звао Вукића,Рамба и Предрага Ђорђевића(под условом да није почео да користи штап за ходање) ал јебига морају и ови млађи некад да виде државни дрес

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
Ја ипак мислим да нам је лига жестоко пропала, и по квалитету играча али пре свага по фудбалу. У таквој лиги сасвим је нормално да један Сале Илић терорише. Он јесте био међу најбољима у лиги у своје време, па је за мене савршено нормално да сада овако игра. Зна он фудбала, само му фали много чега другог због чега никада није постао врхунски играч и тај његов смисао за креацију није дошао скроз до изражаја. Мисим нисмо га џаба звали балетан. Али и овако маторог га мозак и даље служи и зато може да игра у овој распалој лиги и буде играч са највише смисла за фудбал односно фудбалског знања. Али то је све што га издваја из ове лиге, а пошто је смисао за фудбал овде на јако ниском нивоу онда то што Сале штрчи не мора да значи ама баш ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Срачунај колко је наша лига пропала од оног времена када је он играо овде па види онда колико је то његово уздизање у небеса реално. Пази кад је један Мрђа који није имао места у Звезди прошел године био најбољи играч лиге, значи пре 5-6 година није могао ни да игра а сада најбољи играч а у међувремену пропао на западу и побего назад.

U pravu si sve,ali pogledaj samo ko je najzasluzniji za Partizanove igre u Evropi ove godine,ko nas je odveo u LS...Krstajic,Ilic i Kleo.Svaka cast ostalima,ali ovo je najveca snaga ekipe.
Mrdja je igrao samo nasu ligu pa moze i da se kaze nesto...ali Ilic je igrao i protv jacih ekipa...mozda Pjunik i Helsinki nisu taj nivo,ali Anderleht i Sahtjor definitivno jesu.
I pogledaj samo poslednji derbi kako je odigrao,drzao je sa Lomicem celu levu stranu,Lazetic i Ninkov se nisu uopste naigrali,a najzasluzniji je Sale za to.
Za njegove pasove ne treba trositi reci,njegov zavrsni pas je vise od pola gola.
U pravu je Malkin,ovaj Ilic i onaj od pre nisu isti...kao mladji je imao mnogo svojih bubica,mislim da je sada mnogo iskusniji i zreliji.

Ma koliko ja voleo Saleta,jos jednom kazem,mogao bi da pomogne ovoj reprezentaciji,ali i nije neophodan,takav profil igraca je svakako potreban,ali mozda ga je bolje traziti u nekom mladjem,Djuricicu,Ljajicu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Cekajte ljudi svima nama je jasno da Ilic nikada nije bio svetska klasa,ali dobar igrac,iznad proseka svakako jeste!Odigrati 2 sezone u turskom Galatasaraju,biti plej u istom klubu i dati po desetak golova u obe sezone svakako ne moze da izvede jedan prosecan igrac!
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
ko nas je odveo u LS...Krstajic,Ilic i Kleo.

Маторци и странац. Па нормално, једино још матоци код нас знају колико толико да играју фудбал, ово остало је све јад и беда. Видећеш кад се ти маторци повуку а ови сад постану неке вође генерација нашта ће то да личи. Не спорим да Сале има знање, ал бре он је на свом врхунцу био обичан просек а сада ето игра на искуство и знање и иде му на руку то што је у антифудбалској средини.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Ај сад ћу скроз озбиљно...

Гле,ја сам један од оних идиота који  брани ЈСЛ,јебем ли га некако је волим(знам да ово не личи на озбиљан пост) али не бих се баш толико сложио да је лига толико пропала...јер ако ћемо тако гробари су у ЛШ,ОФКа се прангијала фино са Турцима,даље не бих због чира на желуцу Smile

Реално,мислим да је лига за нијансу јача него прошле године,имам прилику па често свратим на Бањицу и гледам онај несрећни Рад или ОФКу уживо...
Слажем се да је то мизерија у односу на озбиљне лиге,али се игра доста бољи фудбал него ранијих година.
Па сећаш се златног времена кад је Коцић голман био неоцењен пола првенства и радио чучњеве да се загреје јер се смрзо ко чкапи на оном голу беспослен...сад већ није таква ситуација ал наш народ то гледа из оног другог угла па кажу ''Еее јел се сећаш како некад нико није шутнуо на гол Звезди а гле сад ,губе на Маракани па морају да јуре резултат,јебеш ти ту лигу...''

Ово наравно не пишем да браним сашу Илића,слажем се са овим што си написао,већ само на квалитет фудбала у ЈСЛ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
I ja volim da gledam ovu nasu jebenu JSL,mazohista sta ces... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
Ја ипак мислим да је пропала Smile

Пази прангијање увек може да падне на индивидуални квалитет. Фудбалских талената овде има на кило, буквално, и није за мене изненађење кад се ОФКа покида са Турцима. Али то је крајњи домет, све је то бљесак и дешава се с времена на време. Али за нешто конкретније и константније пре свега потребан је квалитетан рад. Тога код нас нема и зато се све своди на бљеске.
И ја сам присталица тога да је разлог зашто аутсајдери имају више шанси против Звезде и Партизана управо зато што су се Звезда и Партизан додатно распали. Ако нисам у праву онда би то значило да су остале екипе подигле ниво фудбала. Право да ти кажем ја не видим како је то могуће. Код нас све иде на доле, од спортова фудбал на првом месту, па ми је тешко да поверујем да су сад неке екипе подигле свој ниво и могу да се Партизану и Звезди супротстављају више него раније. Просто по логици ствари види се да су Партизан и Звезда у банани. А и ако баталиш логику и само посматраш како играју све ће ти се само касти. Ја не памтим гору Звезду, значи не памтим. А и Партизан је био на потпуно истом путу али је сада улетео Станојевић који је за мене нешто најпозитивније у српском фудбалу. Али чињеница је да су и ФКЦЗ и ФКП пре Станојевића били на силазној путањи. Ако нису онда нек ми неко објасни како је Звезда могла са Кијевом да се бије за ЛШ а сада не може да победи Слована. Ето.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Otisli smo na JSL,nije ni vreme,ni mesto za to,da vidimo za reprezentaciju... Smile

Slozili smo se svi da nam fali jedan plejmejker,jedna desetka (22 Smile) pa da vidimo ko bi mogao d apopuni to mesto.
Trenutno u ovoj reprezentaciji,ja ne vidim takvog igraca.
Ako izuzmemo Saleta Ilica,da vidimo ko moze to da popuni.

Po mom misljenju...ili da probamo sa Ljajicem ili Djuricicem,ali ja ne znam kakav je ovaj Djuricic,vidim svi ga hvale.Iskreno,ja ga nikad nisam gledao u njegovom klubu kako igra.
E,sad...obojica su jako mladi i trebalo bi ih neko vreme istrpeti ako zelimo neki uspeh u buducnosti.
Pada mi i jos jedan igrac na pamet...a to je Sulejmani,mada on mora mnogo,mnogo da se popravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 878 879 881 882 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.