Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 863 864 866 867 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 576665 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Реално Ломић је бољи од Обрадовића и што да не игра док се Коларов не опорави.
Kakav Lomic nema veze momak ne znam kako je zavrsio u Dinamu,Obradovicu je problem sto je bio povredjen bolji je 5 puta od Lomica...
Шта ме боли кита што је био повређен, то није никакво оправдање, треба да играју најспремнији. Кад се опорави нек се јави.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Tako je,pustimo coveka da radi,ali mislim da je on vec pokazao sta i kako zna da radi,prema tome nije bilo potrebe njega postavljati.
Ako Antic ne valja menjajmo ga sa boljim strategom,a ne sa tamo nekim Pizonom.
Realno, mi tesko imamo boljeg stratega od Antica... ali nije uopste los potez sto su ga najurili...

Реално Ломић је бољи од Обрадовића и што да не игра док се Коларов не опорави.
Kakav Lomic nema veze momak ne znam kako je zavrsio u Dinamu,Obradovicu je problem sto je bio povredjen bolji je 5 puta od Lomica...
Zavrsio je u Dinamu jer covek vredi Smile svi po Rusiji ga vec hvale Smile

Kazati da najbolji asistent lige prosle godine i igrac koji je medju najzasluzenijima za proslogodisnju titulu ne valja... e onda... samo ovo Smile

Ja ne pricam ko je bio bolji dok se Obradovic nije povredio, ja govorim o trenutnom stanju i ko bi trebalo da igra umesto Kolarova...

Ajmo sad ovako, Kolarov je povredjen... onda cemo reci, ma Kolarov je bolji 5 puta od obrada ali Obrad 5 puta bolje igra jer je Kolarov bio povredjen Smile
Gledajmo ko trenutno zasluzuje dres reprezentacije i to je to... nadam se da ce biti promena u ovom sastavu jer par igraca ne zasluzuje da igra... ali tesko, kao sto je i sam Pizon najavio...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Realno, mi tesko imamo boljeg stratega od Antica... ali nije uopste los potez sto su ga najurili...
Najurili ili mu zaboli nož u ledja,zbog cega je smenjen šta ti misliš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Evo ga Zonpi na SOS-u. Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 22:16:56 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Najurili ili mu zaboli nož u ledja,zbog cega je smenjen šta ti misliš?
A kako su mu to zabili noz u ledja?

Smenjen je zbog losih rezultata u JAR... ne vidim ni jedan drugi razlog...

I mislim da je pre svega smenjen jer je jedini mislio da je napravio dobar rezultat u Africi i da niti jednog trenutka nije rekao za sebe da je kriv zbog necega... tokom cele 2 godine koliko je bio selektor...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Lopov opet ima srama da nekoga napada:

http://www.sportal.rs/news.php?id=35556
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Kad porasteš samo ce ti se kazati :[115]:Koji su to loši rezultati,odveo nas na svetsko,podigao nas za 15tak mesta na svetskoj rang listi,neuspeh protiv Slovenije?pa što ih onda niko od naših sjajnih generacije ne pobedi? Vidiš crnjo kada shvatiš da je odpušten zbog toga što je bio veca faca od Toleta i bagre i što nisu mogli da kombinuju pored njega pa su zato doveli levata,razbiceš embargo na zdrav razum! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
I mislim da je pre svega smenjen jer je jedini mislio da je napravio dobar rezultat u Africi

Није једини Smile

Иначе то конкретно није толико битна ствар. Мош мислити доживели неуспех на СП.. поента је да је било неког напретка да се атмосфера здрава створила и требало је само наставити са радом. АЛ рекох већ мало ко има слуха да истрпи евентуалне неуспее ради будућности, мисим није ни чудо кад се за стручњаке сматрају Толе Ђора САнтрач Жива и остала говна......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Vidiš ja mislim da nije bio dobar rezultat u africi ali sam svestan da Antic nije jedini krivac,ne verujem da je on dao taktiku Kuzmi i Vidicu da igraju rukomet a o sudiji protiv Australije ni da ne govorim,još nešto,zaboravismo da je pobedjena strašna Nemacka posle dva vekla Vuka! Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 22:35:08 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Kad porasteš samo ce ti se kazati :[115]:Koji su to loši rezultati,odveo nas na svetsko,podigao nas za 15tak mesta na svetskoj rang listi,neuspeh protiv Slovenije?pa što ih onda niko od naših sjajnih generacije ne pobedi? Vidiš crnjo kada shvatiš da je odpušten zbog toga što je bio veca faca od Toleta i bagre i što nisu mogli da kombinuju pored njega pa su zato doveli levata,razbiceš embargo na zdrav razum! Smile Smile
Ne kazem da nema ni toga... ali reci mi, jel bi ga oterali da je dobio jebenu Australiju i plasirao se dalje? Smile

Tako da, pada u vodu sve to sto si rekao... mi, pored rezultata, vise nemamo ni igru... Partizan lepse igra od nase reprezentacije, realno... nijse sto sam partizanovac ali stvarno se stice takav utisak... Smile

I mislim da je pre svega smenjen jer je jedini mislio da je napravio dobar rezultat u Africi

Није једини Smile

Иначе то конкретно није толико битна ствар. Мош мислити доживели неуспех на СП.. поента је да је било неког напретка да се атмосфера здрава створила и требало је само наставити са радом. АЛ рекох већ мало ко има слуха да истрпи евентуалне неуспее ради будућности, мисим није ни чудо кад се за стручњаке сматрају Толе Ђора САнтрач Жива и остала говна......
Opet kazem, nama je igra sve losija i losija... iako smo dobili Ostrva, igra nam je bila ocajna... mogli su bar 2 gola da nam daju da su samo malo prisebniji bili u zavrsnici...

Pa ako cemo tako... i Santrac nas je odveo na SP i covek, za razliku od Mistera, prosao grupu Smile

Vidiš ja mislim da nije bio dobar rezultat u africi ali sam svestan da Antic nije jedini krivac,ne verujem da je on dao taktiku Kuzmi i Vidicu da igraju rukomet a o sudiji protiv Australije ni da ne govorim,još nešto,zaboravismo da je pobedjena strašna Nemacka posle dva vekla Vuka! Smile
Ali je dao taktiku da se branimo protiv jedne Gane i da krenemo sa jednim spicem protiv jedne Australije i da mu non stop igra indisponirani Krasic a ne Tosic, da mu igra Kuzmanovic (ne zbog ruke) a ne Kacar... i tako u nedogled... nemojte mi reci da nije Mister imao propusta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 863 864 866 867 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.