Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 864 865 867 868 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 577064 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Па добро слажем се није био задовољавајући резултат, ал опет нисмо се обрукали ко 2006. па да мењамо све из корена. Фали нама и искуства за те ствари, зато су играчи и прсли психички што је по мени број 1 узрок недостизања праве форме.

Црњо игре после СПа зајеби. Рачунај да је Антић отеран одма после СПа значи ове 2 после тога су тотално небитне.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 22:41:07 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
Mislim da je najveca greska Antica sto im nije uzeo sve pare odnosno sto je pristao na smanjenje ugovora Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Па добро слажем се није био задовољавајући резултат, ал опет нисмо се обрукали ко 2006
Nismo se obrukali to je cinjenica,ocekivali smo a po mom mišljenju i mogli mnogo bolje,za to snose svi krivicu a najviše tele koji je napravio lošu atmosveru...
Citat
Citat
Mislim da je najveca greska Antica sto im nije uzeo sve pare odnosno sto je pristao na smanjenje ugovora Wink
[/quote
To je taj nož u ledja koji crnjo ne vidi!  Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 22:43:25 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Па добро слажем се није био задовољавајући резултат, ал опет нисмо се обрукали ко 2006. па да мењамо све из корена. Фали нама и искуства за те ствари, зато су играчи и прсли психички што је по мени број 1 узрок недостизања праве форме.

Црњо игре после СПа зајеби. Рачунај да је Антић отеран одма после СПа значи ове 2 после тога су тотално небитне.
Ok, necu posle SP... aj kazi mi onda kako smo to igrali na SP? Imao je punu podrsku i saveza i naroda... protiv Gane sramotno, protiv Nemaca, sa igracem manje ponovo lose ali na srecu dobijena utakmica i protiv Australije takodje sramotno...

Citat
Па добро слажем се није био задовољавајући резултат, ал опет нисмо се обрукали ко 2006
Nismo se obrukali to je cinjenica,ocekivali smo a po mom mišljenju i mogli mnogo bolje,za to snose svi krivicu a najviše tele koji je napravio lošu atmosveru...
Citat
Citat
[/quote
To je taj nož u ledja koji crnjo ne vidi!  Smile

Kakav bre noz u ledja eeeeeeeeeeeej ??? Jel slsusas ti sebe rodjace ??? Imao je najvecu platu u Srbiji eeeeeej slusas li sebe ? Duda ima 200k po sezoni a kakve bre uspehe pravi ? Ovaj uzeo 2 miliona za 2 godine a ne moz covek nikod da dobije eeeeeeeeej breee ! Pa jel shvatate koliko smo srece imali protiv tih Nemaca ???

Dajemo rukama golove protiv Ostrva ko poslednji klosari, da nije izmislio penal protiv Francuza mi to SP ne bi videli ej ! I on za to dobija 2 miliona ! Eeeeeeeeeeej, znas li koliki su 2 miliona ? I ti posle pricas o nekakvom nozu u ledjima? Razmisli malo pre nego sto kazes nesto.

Ja vam GARANUJEM da ga Tole NE BI smenio da je covek priznao da je ono bio neuspeh i da je prihvatio krivicu za taj neuspeh! Garantujjem i da je ovaj ponudio ostavku, da je Tole ne bi prihvatio!

Kad je doslo vreme da idemo na neko takmicenje po cenu da se ne obrukamo onda nek se nosi sve u picku materinu, i fudbal i Tole i Mister i Deki Stankovic i sve u kurac...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 22:54:29 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Kakav bre noz u ledja eeeeeeeeeeeej ??? Jel slsusas ti sebe rodjace ??? Imao je najvecu platu u Srbiji eeeeeej
Koju mu je tele dalo a Antic da nije morao pristao na smanjenje iste pa ga odpustio ,slušaš li ti sebe,kažem ti probi konacno embargo na zdrav razum! Smile
Citat
Ja vam GARANUJEM da ga Tole NE BI smenio da je covek priznao da je ono bio neuspeh i da je prihvatio krivicu za taj neuspeh! Garantujjem i da je ovaj ponudio ostavku, da je Tole ne bi prihvatio!
Kažem ti ja probi embargo na zdrav razum,ko je bre tele da se njemu priznaje ili ne priznaje,dakle ne radi se o strucnošcu vec o sujeti,ccccc i ti sebe smatraš za nekog strucnjaka u fudbalu ,ne odpuštam te što nisi dobar vec što neceš da priznaš,pa ta pravila više ni u obdaništu ne važe....
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 23:00:51 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
Pa dobro tu je Antara ispao malo naivan svi smo videli sta se sprema Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Kakav bre noz u ledja eeeeeeeeeeeej ??? Jel slsusas ti sebe rodjace ??? Imao je najvecu platu u Srbiji eeeeeej
Koju mu je tele dalo a Antic da nije morao pristao na smanjenje iste pa ga odpustio ,slušaš li ti sebe,kažem ti probi konacno embargo na zdrav razum! Smile
Citat
Kažem ti ja probi embargo na zdrav razum,ko je bre tele da se njemu priznaje ili ne priznaje,dakle ne radi se o strucnošcu vec o sujeti,ccccc i ti sebe smatraš za nekog strucnjaka u fudbalu ,ne odpuštam te što nisi dobar vec što neceš da priznaš,pa ta pravila više ni u obdaništu ne važe....
Kao prvo, tolika plata nije smela da mu se da tj. da mu bude ponudjena Smile a tu mu je Tole napravio veliku uslugu i dao mu milione Smile

I necu vise da se svajdam na ovoj temi... Antic je otpusten kao sto bi ga otpustio bilo ko... znam ja ko je i sta je Antic Smile jedan obican covek bez morala a to je pokazao i prema Partizanu Smile
Zato, Mister... daleko ti lepa kuca da ne kazem sta grublje Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Kao prvo, tolika plata nije smela da mu se da tj. da mu bude ponudjena Smile a tu mu je Tole napravio veliku uslugu i dao mu milione Smile
Znaci Tole napravio Anticu uslugu zabivši savezu,pa ko tu treba onda da odgovara?
Citat
I necu vise da se svajdam na ovoj temi.
Ja se s tobom ne svadjam vec ti probijam embargo na zdrav razum  Smile Znaš dobro da se u vecini stvari slažemo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
U cemu je poenta vase rasprave,Antic se obogatio na racun srece a ne svoga znanja,uhvatili smo Francuze u najgorem mozda trenutku za njihov fudbal,kada se igraci svadjaju i tuku sa trenerom,uhvatili smo Rumune takodje u najgoroj situaciji u kojos u ikad bili i opet smo jedva bili prvi s tim da ni tu kilavu Francusku nismo mogli da pobjedimo...Uzdigli smo se,otisli na SP i popusili sto smo i zasluzili kad igramo ko picke,Anticu su se slozile kockice za grupu i to je to,ali ne mozes od govana napraviti pitu....
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Против Аустраије играли срамотно? Па шта ти очекујеш од репрезентације јбт?! Smile Ми боље од тога одиграти не можемо.
За Гану ти кажем да је у питању психа. Или је Антич крив што Краси лопта испод ноге прође у аут или што Кузмановић чисту лопт не може да уштопује? Психа бато. Кажем ти да смо неискусни, треба времена а верујем да би то све било далеко боље на ЕПу ако би се пласирали. Таман се у међувремену коригују неке ствари, постало је јасно да Нинковић мора да игра и играо је и још тако неке ситнице и + искуство и ето ти боље издање на ЕП. Тако то иде.

Ja vam GARANUJEM da ga Tole NE BI smenio da je covek priznao da je ono bio neuspeh

Значи Толету је битније да он буде у праву него да Антић настави са добрим радом? Па јебем ти ја таквог председника коме су ситнице прече од било чега Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 864 865 867 868 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.