Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 815 816 818 819 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 580664 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Sinak, na "lupanju po krilima i centriranju" se zasniva moderan fudbal. Ali, cuti, nemoj nikom da kazes, da ne ispadnes slucajno pametan.

Smile

Koji je to fudbal?
Moderni fudbal se igra na sredini terena i koriste se brza krila,ali ne na ovaj nacin.
Anticev fudbal je staromodan.

Zao mi je,necemo na EP...I za to ce on biti krivac!!!

Citat
A sto se Crne Gore tice. "Misljenje je kao dupe. Svako ga ima", rece Klint Istvud i bi u pravu. Svako moze da kaze sta hoce i da ostane ziv, pa tako i Dejo. Ali...On je jedan od istaknutijih milogoraca, borio se za nezavisnu Crnu Goru, podrzavao Mila. Ok, to je njegova stvar. Sada je dobio nezavisnu Crnu Goru(od Srbije, zavisnu od narko kartela) i dobio je funkciju koju je zeleo i neka gleda reprezentaciju svoje zemlje (za koju se borio), a nas neka ostavi da resavamo sopstvene probleme. Jel realno od kada je zavrsio igracku karijeru, nista pametno nije ni rekao a jos manje uradio.

Opet mislim da je ovo nebitno za tvoju pricu veznu za fudbal.
CG je nezavisna drzava i ja isto smatram da je to ispravno,ali to nije tema.

Citat
Pa da bi nekom solio pamet, treba valjda da budes bolji od njega, a ne gori, a Savicevic kao trener, kako god okrenes ne moze da bude bolji od Antica. Pritom je obavljao isti posao koji obavlja sada Antic, sa mnogo boljim igracima nego sto ih ima Antic i nije nista napravio.

Vise prica o Karadzicu..i sve je dobronamjerno.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Sinak, na "lupanju po krilima i centriranju" se zasniva moderan fudbal. Ali, cuti, nemoj nikom da kazes, da ne ispadnes slucajno pametan.
Smile Smile Smile
original barsa,mancester,celzi,inter..........
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Smile
то су ти све ''стручњаци'' нарочито први и трећи...тоне и тоне књига,тактика,напад,одбрана,пикен-рол и томе слично...фудбал као наука...

Ne nego fudbal treba da se zasniva na indijanstvu ala Žonpi ili Živadinović. . .

Sere mi se od tih 4411 stručnjaka koji guraju sve na krilo i samo gruvaj u 16, pa jedna mora da uđe . . . povraća mi se. . .

Vrh taktičke potkovanosti im je dupliranje strane i ofsajd zamka. . . Sve osim toga im je taktika iz knjige. .   Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 20:01:57 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Горанац а како ми другачије да играмо него на крила??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Мислио сам да смо ми једина лига која приказује оне "правце напада"... Али случајно јуче видех на полувремену Манчестер - Евертона да се и тамо приказује.

И знате колики је постотак напада кроз средину? Преко 75% и код једних и код других  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Горанац а како ми другачије да играмо него на крила??

Lijepo da stvorimo kompaktnu i produktivnu sredinu od koje ce sve pocinjati.
Za igru kratkih i brzih pasova ti netreba bas preveliko fudbalsko znanje.
Primi-predaj-racionalizam.
Sredina otvara druge mogucnosti.Bolje kretanje i vise lopti za spiceve i ubojitija krila.
Ne trebaju majstori za nesto jednostavno.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Za igru kratkih i brzih pasova ti netreba bas preveliko fudbalsko znanje.

Ма дај бре сад си лупио за све паре! Значи ти мислиш да нама неки креативац баш и не треба, треба нам само један прави тренер да играчима објасни да играју кратке и брзе пасове и то је то јел? Аууу.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Па и није да је баш лупио. Не треба нам неки екстра креативан играч, него два играча у средини која имају вијуге, и бар један способан шпиц који може разигравати са осталима, и не играти шаблонски фудбал.

Та два играча у средини би могли да имамо већ за ове квалификације. Качар, Кузмановић, Станковић, Петровић јесу дефанзивније настројени, и нису креативни, али не може ми неко рећи да ти момци немају вијуге. Постављањем у одбрани и солидним пасом може да се дође до противничко гола узбрзуигру.

То се донекле и могло наслутити у претходним квалификацијама, уз много заступљенију игру по боку, и без правог решења у нападу. Да смо наставили истим путем-ево гарантујем да би у Пољској и Украјини показали ауторитетSmile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
I kroz sredinu se može igrati šablon. . .

Mateus kada je odveo Partizan u LŠ je imao takvu šablončinu da ono nije zdravo, i do jaja je bilo, sad ne mogu lepo da objasnim rečima ko šta radi, al je u principu razmena duplog pasa, dosta kretnje i na kraju pas u prazno za bok gde je ostao višak, čini mi se Malbaša bejaše. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Качар, Кузмановић, Станковић, Петровић јесу дефанзивније настројени, и нису креативни, али не може ми неко рећи да ти момци немају вијуге.

Ево ја кажем да немају. Ниједан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 815 816 818 819 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.