Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 809 810 812 813 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 581479 puta)
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
SonyEricsson Т280i
Не  боли њих тај неуспех колико празни џепови.
Управо то  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Pižon selektor!

Čelnici FSS u četvrtak uveče napravili dogovor sa Vladimirom Petrovićem da preuzme vođenje „orlova". Aktuelnog selektora Antića od smene bi mogla da sačuva samo nova intervencija iz vrha države

Vladimir Petrović Pižon biće novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije! Fudbalski savez Srbije smeniće gotovo sigurno aktuelnog šefa stručnog štaba „orlova" Radomira Antića na sednici Izvršnog odbora naredne nedelje. S druge strane, iskusnog stručnjaka u tom slučaju zameniće sadašnji šef stručnog štaba rumunskog Temišvara, saznaje Press.

Izvor blizak dešavanjima na Terazijama 35 otkrio je u razgovoru za naš list da je načelan dogovor između predsednika FSS Tomislava Karadžića i „četvrte Zvezdine zvezde" postignut u četvrtak uveče.

Rastanak ljudski ili neljudski

- Čelnici srpske fudbalske organizacije sastali su se s Pižonom u četvrtak uveče, pošto su prethodno zasedali u Beogradu i obavili niz razgovora i konsultacija. S Petrovićem su se našli i razgovarali na pola puta između Beograda i Temišvara. Postigli su načelan dogovor i najvažnije odredbe budućeg ugovora. Preostalo je još samo da se čelnici FSS rastanu s Antićem. Jedina prepreka takvom scenariju mogla bi ponovo da bude neka intervencija iz vrha države, kojom bi, kao pre mesec dana, ponovo bio sačuvan selektor Antić - kaže naš sagovornik blizak FSS-u.

Pižon je bio želja rukovodilaca srpske kuće fudbala i pre mesec dana, kada je Radomir Antić takođe bio na izlaznim vratima. Selektor koji je odveo Srbiju na Mundijal u Južnu Afriku tada se nekako spasao. Posle bledog izdanja „orlova" na Farskim Ostrvima i očajne igre protiv Slovenije u Beogradu, teško će Radomir uspeti da ubedi poslodavce da mu je i dalje mesto na klupi.

Antić: Zovite portparola saveza

Selektor Srbije Radomir Antić nije bio raspoložen da juče govori za Press. On je na naš poziv odgovorio, ali je potom objasnio da zvanične izjave daje samo na konferencijama za medije ili posredstvom portparola FSS-a Aleksandra Boškovića.

- Vi biste da razgovarate kad vi hoćete?! Lepo smo se dogovorili da odredite dane u nedelji kada želite konferencije za medije. Ovako ne možemo da razgovaramo, samo preko Boleta. Ne zavisi od mene da li ću da pričam o igri i rezultatu protiv Slovenije, nego od vas novinara - rekao je Antić.

Jedan od potpredsednika FSS-a Dragan Đorđević priželjkuje miran razlaz s Antićem, a ne da leti perje kao početkom avgusta.

- Moramo da razgovaramo sa selektorom i da vidimo hoćemo li to da obavimo ljudski ili ne... Da li mislim na ljudski razlaz? Svima je jasno da je loša atmosfera oko državnog tima i da su promene neophodne. Moramo da se ujedinimo i već protiv Italije ostanemo makar neporaženi. Predsednik ima iskustvo i znanje i podržaću ga u svakom slučaju, jer verujem da će pronaći najbolje rešenje. Vidite da se selektor nigde ne oglašava... Ali, nemam saznanja da se razgovaralo s Pižonom - istakao je Đorđević.

Savić: Govorio sam vam

Dušan Savić, koji je zbog Antića podneo ostavke u Izvršnom odboru i Stručnom savetu, smatra da je već potrošeno dragoceno vreme sa „starim" selektorom, ali da ništa nije izgubljeno.

- Govorio sam pre dva i po meseca da su nam potrebne promene. Ne vezujući se za ime selektora, rekao sam da vojska bez vojskovođe ne može da dobije rat. Tako je i bilo. Potrošili smo vreme, emocije, pa čak i ambijent na stadionu, ali taman posla da je sve izgubljeno. Možemo da se vratimo na pobednički kolosek - naglasio je Savić. 

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/132910/Pižon+selektor!.html
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Samsung Z400
Super  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG 
До јаја, сад нек отера неког новог Мисимовића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Настављамо тамо где смо стали 2008. Ове две године што пре да се забораве, ово је био само мали бљесак.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Ове две године што пре да се забораве, ово је био само мали бљесак.  Smile
Dok'le ce ljudi ziveti u zabludi. Kakav bljesak? Sta smo to posebno uradili?
Sve se vrti u krug jos od '98.

Ako nas Pizon odvede na EP svi ce zaboraviti da je Antic postojao.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Pizon ce prije otici na EP,nego Antic u ovom trenutku.
Vec sam rekao sta ce se dogoditi,da ne trazim sad.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Pižon dobar izbor po meni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
До јаја, сад нек отера неког новог Мисимовића.

a više i taj Misimović, ko da je Mesi... selektivno gledate, Pižon je ubacio i Deikja i Pericu... inače Antić je za Pižona trener sa  velikim T. Koliko god gotivio Pižona mislim da nema kapacitet da vodi reprezentaciju..
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 809 810 812 813 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.