Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 808 809 811 812 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 581042 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ja bi Jesu za selektora.
Nemoj tako, vredjanje drugih clanova foruma nije dozvoljeno  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Antića smenjuju u ponedeljak!

Posle remija sa Slovenijom (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini sve je izvesno da će selektor Radomir Antić završiti misiju na klupi Srbije. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je da će u ponedeljak ili utorak biti održana sednica Odbora za hitna pitanja, a tokom naredne nedelje i sednica Izvršnog odbora, na kojima će biti reči o statusu Antića. Na Terazijama 35 smatraju da je Antićeva smena najrealnija opcija, jer je očigledno da s tribina ne može da predvodi Srbiju na pravi način i ostvari trijumf protiv ozbiljnijih ekipa.

Opet se kao kandidat za njegovog naslednika spominje Vladimir Petrović Pižon, koji trenutno sa klupe vodi Temišvar.

Sportal
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 13:21:27 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Чуди ме да сам досад није побегао.. Бежи човече одавде!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Samsung galaxy s3
Rešili da ga oteraju pa to ti je... Ne svidja im se, verovatno ne "igra kako oni sviraju"... Karadžić je hteo da se reši Antića odmah posle Mundijala... Antićeva kazna samo je izgovor... Imaju verovatno svog kandidata...

Antić je uneo pozitivan duh u reprezentaciju... Odveo nas na Mundijal kao prve... Nije on kriv što naši reprezentativci ne igraju u svojim klubovima i što su u lošoj formi... Kakvi igrači takva i igra...
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 15:30:25 od Ragingbull »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ма и да је крив, бедак је што у врху нашег фудбала нема слуха за квалитетне људи и нема шаје да се истрпи неки мањи неуспех ради будућности. Зато смо и пропали, не само у фудбалу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Не  боли њих тај неуспех колико празни џепови.

Антић ме мало разочарао самим тим што је још увек у причи. Шта год да се деси неће бити ни морални победник, него тотални лузер, јер је остао до краја у борби са говнима.

Антићу, зајеб'о си се, ал ниси ни ти већка, наравно. Само мислим да смо били близу да се фудбалски стабилизујемо, али... Све у курац ако ово је врхунац  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Setite se svih selektora od Ivica, Klementea, Djukica, Antica. Ni sa jednim se nismo rastali ljudski. Tacnije pristojnost rastanaka je zavisila iskljucivo od njihove sposobnosti da akumuliraju sva sranja i napade od strane Saveza. Dakle problem nije do selektora, vec na drugoj adresi. I slazem se da je Antic pogresio sto se petljao sa govnima jer je sada i on namazan istima. Bio sam 100% siguran da je Antic kao individua previse jak i velik i da nece uspeti da mu ukaljaju ime i spuste ga na ovaj nas nivo. Medjutim pogresio sam. Posle njega cini mi se da i Murinjo kada bi dosao, uskoro bi zavrsio namazan govnima i oteran kao poslednje djubre. Stoga, potpuno je svejedno ko ce biti selektor, jer ce biti samo marioneta koja ce da akumulira sve neuspehe, a kada to vise ne bude mogla da radi, onda ce biti oterana i dovecedena neka druga. Zato, ja glasam da novi selektor bude Limeni, a ako on ne moze, onda Ostojic, ili eventualno Djoric. A to bi bilo dobro i jer bi se uvredjeni Dusan Savic vratio u Savez, sto bi svakako doprinelo nezadrizvom prosperitetu srpskog fudbala!
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 16:42:49 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
realno antic je sam sebi skocio u stomak svojom retorikom i pricama
sve ostalo je uobicajeno sto se ponavlja evo vec vekovima unazad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
realno antic je sam sebi skocio u stomak svojom retorikom i pricama
sve ostalo je uobicajeno sto se ponavlja evo vec vekovima unazad  Smile

Tako je.
I sto je jos bitnije,reprezentacija igra uzasno.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Sagem xg6
Rešili da ga oteraju pa to ti je... Ne svidja im se, verovatno ne "igra kako oni sviraju"... Karadžić je hteo da se reši Antića odmah posle Mundijala... Antićeva kazna samo je izgovor... Imaju verovatno svog kandidata...

Antić je uneo pozitivan duh u reprezentaciju... Odveo nas na Mundijal kao prve... Nije on kriv što naši reprezentativci ne igraju u svojim klubovima i što su u lošoj formi... Kakvi igrači takva i igra...

Sam je sebe oterao. Isto kao Petko, isto kao Klemente...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 808 809 811 812 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.23 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.