Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 582189 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da nije smesno bilo bi tuzno. Kad sam cuo "Tole odlazi" navijao sam da nam daju drugi, treci. Mi smo urnebesno smesan narod. Damo (pricam o ljudima na stadionu) apsolutnu podrsku coveku koji je uspeo da izgubi od Ozija i Gane pa nam onda solio pamet kako je on Mister i tata a igraci su mu deca i oni su familija i vlada atmosfera nevidjena na nasim prostorima... A onda Tole da sansu tom istom coveku da pokusa da ispravi ono sto je usr'o cak i sa tribina posto je opet usr'o i dobio suspenziju od cet'r' utakmice.

E onda on opet usere a ceo stadion peva Tole odlazi...

ANTICU ODLAZI. 
Smile ovo nisam ocekivao od tebe   Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 00:20:56 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Не сери да је Лазовић то изјавио?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
To da je tim ubijen psihicki, da su onda bili potreseni zbog Radomirove situacije pa izgubili od Grka...to su budalastine. To nisu deca, ozbiljni ljudi koji zaradjuju milione, zabole ih i za pritiske i za necija ocekivanja.

Ne, Radomira ne treba da menjamo, nikog ne treba da menjamo. To nam je sto nam je. Poleteli smo i mi navijaci, i igraci, a i cela javnost. Jesu lose odigrali na SP, i u onakvoj grupi je moralo do boljeg rezultata, ali to je vec proslost.

Poleteli smo u mislima da imamo igracine, a evo jako brzo cemo videti Laneta i Krasica u ozbiljnim timovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ovo je stvarno katastrofa...Kad se svemu jos doda da su pola tih Slovenaca Srbi...TUGA!

Ali mislim da je ono na Lazovicu ipak bio penal,startovao je na njega ne na loptu...Medjutim onaj Krasic...Ja sam gotovo siguran da on na vrhunskom nivou vise nece igrati...I ladno izvati Tosica!Decko se trudio u prvom poluvremenu i Rukavina,jeste da nije klasa,ali covek je bio jedan od boljih kako se samo trudio svaka mu cast!Kad ga je kamera pokazivala u krupnom planu videlo mu se na faci da je napaljen,zeljan da ostavi srce na terenu...Stankovic,Jovanovic krkan...TUGA!

Forsirati Tosica,Mrdju,Ninkovica,Kuzmanovica,Kacara...Oni su jos uvek napaljeni,a ovi ostali...Boze sacuvaj
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Citat
Citat
Лазовић:
- Vi, novinari, uvek ste nas kritikovali kada smo igrali loše, ali sada smo bili baš dobri
Овакву глупост не бих да коментаришем.
Kao što sam vec rekao,momku ocito nešto fali u glavi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Kuzman je jbna sprdnja od igrača.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6
@Sle

Tole kao predsednik saveza je obezbedio sve sto su trazili i to je njegov posao.
Jel' narod hteo da Mister ostane? Jeste.
Jel' Tole (i pored toga sto je znao da ne valja) ostavio Radomira? Jeste.
Jel' narod zadovoljan? Jeste.
Nemamo pojma. Tole kriv?   Smile

IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ја не могу да верујем да сте гледали утакмицу. јаој боже  и ја сам
колико нам треба јеботе да укапирамо неке ствари
што ниссам лепо око 21 остао у кафаници уз дуњу бог да јој душу прости него пређох за тв
добро макар ме је пратио конобар
јебем ли им мајку, ала оно фудбал не зјану да играју  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Motorola GLEAM
Savo Milošević prolupao načisto  Smile Smile Smile

Celu utakmicu smo strepeli, nervirali se i iščekivali jedan dobar potez, dodavanje, gol, kako bi bar sačuvali bod na uzavreloj "Marakani".
Slovenci su nas mučili dugo, do pogotka Nikole Žigića, za bar malo utehe. Ne i dovoljno za Savu Miloševića, legendu našeg fudbala. Nije ga trebalo mnogo podsticati na priču.

- Ljudi, pa nas urnišu! Imamo jednu utakmicu normalnu, pa pet nas sakate. I onda za tu jednu treba da se zahvaljujemo, jel'?

Savo se odmah koncentrisao na dešavanja van terena, mučio ga je tretman koji su naši reprezentativci imali.

- Ne znam da li je to zbog toga što nemamo uticaj u UEFA i FIFA, ali znam da mi njima ništa ne značimo. Značimo im samo onoliko koliko im treba da nas ubroje u masovni fudbalski sport u Evropi i svetu. Tamo gde se svi takmiče, ali se kvalifikuju samo oni koje oni odrede. To znači to – nije zastajao rekorder u dresu našeg državnog tima. - Ovo je sramota. U 13 godina koliko sam u reprezentaciji, pa do dana današnjeg, ne znam ni jednu utakmicu u kojoj smo pomognuti. A znam sijaset ovakvih na kojima smo drastično oštećeni. I stalno nam se priča da treba da ćutimo. Ako je to ta Evropa, ako su to ti aršini kojima oni mere fer-plej, onda ne treba da idemo tamo, ne treba da se takmičimo. Neka budemo divljaci kako oni misle. Ali ako su ovo njihova merila vrednosti, onda se ne slažem da ih i mi delimo.

Miloševiću nisu ni potrebna pitanja da bi nastavio...

- Za ovakav penal, oni seljaci u Zonskoj ligi u Srbiji ubijaju! A Nemanji Vidiću su svirali penal na SP zato što je jedva dotakao loptu rukom. Onom sudiji je trebao mikroskop da bi to video. Pri tome, lopta je nastavila svoju putanju, nije joj promenjen smer. Nije uticalo na igru to što ju je zakačio prstom. Ali je ovaj to video i svirao. A u 93. minutu nama ne može da svira penal. Zato što bi se kvalifikovali... Nedavno protiv Grčke, sramotan penal nam ne sviraju. A prijateljska utakmica. Protiv Farskih Ostrva, nama dva žuta kartona, a oni zasluže osam. Penal za nas, on našem igraču daje žuti.

Ni ovde nije kraj ispovesti.

- Danas pola sata slušamo priče o fer-pleju. Koji fer-plej? Gde je tu fer-plej? Gde je tu poštenje? Ovo je divljaštvo UEFA, zvaničnika, sudijske organizacije UEFA... Divljaštvo! Tu nema zdrave pameti. Osim interesa koji oni imaju sa onima čije interese štite.

Savo nije želeo da se dotakne priče o fudbalskim zbivanjima i igri na meču.

- Šta da komentarišem? Da li je potrebno da kažem išta? Da li svaki susret moramo da budemo tri puta bolji od drugih da bi pobedili? Ili za nas ne važe ista pravila? A mi ćemo uvek da kritikujemo igrače. Super, objektivni smo – ironično će bivši napadač Partizana. – Pa dokle više? Sad treba da pljujemo igrače 15 dana, jel'? Danas se fudbal rešava jednim golovom. Videli ste Italiju u Estoniji. Slučajno su dobili. Danas se ne može tek tako dobijati tri razlike. Ako vam ne svira ovakav penal (start nad Lazovićem prim. aut.), a ono je jedanaesterac i crveni karton, šta da očekujemo? Da dobijemo 5:0? Pa ko drugi dobija 5:0? Ovo je teška povreda pravila igre. Najteži mogući oblik.

Po Savi, sve ovo nije slučajnost.

- Vrlo je jasno da je ovo instruirano. Nemam nikakvu sumnju. Jer mimo penala, večerašnje suđenje je bilo perfidno. Na štetu i srpskog i slovenačkog tima. Zato što je "majstor" vadio kartone kako mu je padalo napamet. I to nije bilo slučajno.

Čemu onda da se nadamo protiv, recimo, Italije?

- Čemu da se nadamo? Više me ne zanimaju posledice apsolutno, ali ne treba da se ćuti. Ovo gledam od kad sam ja počeo u reprezentaciji. I ništa se nije promenilo. I stalno nam pričaju kako treba da ćutimo i poštujemo tu Evropu. I UEFA-u i FIFA-u. Ma neću da poštujem nekog ko mene ne poštuje.

Da je u poziciji predsednika Saveza, Milošević bi...

- Pismo UEFA-i bi napisao odavno, a to sam već i govorio ranije. Jer ovo se dešava i u klupskom fudbalu. Setite se pre dve godine Partizana i Fenerbahčea. Pa samo što nam nisu napisali: "Momci, vi ne smete da uđete u Ligu šampiona". Pa zašto igramo onda? Ako su to evropske vrednosti za koje se zalažu UEFA i FIFA, ja neću da ih delim. Koji ću vrag tamo? Meni to nisu prave vrednosti. To je divljaštvo, najprimitivniji oblik odnosa u kome vlada jači, moćniji, finansijski moćniji... To je kameno doba da jači vlada. Dobro majstori, vi vladajte, ali ja ne moram da budem deo toga.

Neko će reći i da su Francuzi bili sa nama u grupi, a predsednik UEFA je Mišel Platini, pa smo bili prvi u grupi.

- Zato što smo zaslužili jer smo igrali tri puta bolje od njih. Ja nisam advokat ovih igrača. Kad su igrali loše prvi sam koji je to znao da kaže. I za sebe sam uvek imao reči kritike. Nemam taj problem. Ali, dokle više? Gde je granica? Da mi "ubijamo" naše momke zarad onih džukela tamo? Neću više da ćutim. I kad budu zaslužili kritiku, od sad ću da ih branim. I malo tu da prećutim.

izvor: smedia.rs
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
Citat
Citat
Лазовић:
- Vi, novinari, uvek ste nas kritikovali kada smo igrali loše, ali sada smo bili baš dobri
Овакву глупост не бих да коментаришем.
Kao što sam vec rekao,momku ocito nešto fali u glavi Smile

rekoh ja tebi, kupovaćeš ti Pantelićev dres...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.