Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 801 802 804 805 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 581063 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
ne znam zasto ste docekali prvu losu utakmicu jovanovica sa ovakvim retardiranim klipom a bio je jedan od ansih najboljih ako ne i najbolji nas igrac mozda i najsposobniji da da gol jos i prava srbenda!
nama i dalje fali smao neko ko moze da da zavrsni pas igrac tipa ranba petkovica na zalost takvog ni na vidiku a ranbo nerazumljivop zapostavljen bio mada cak i sada sa 40 banke mislim da bi sasvim solidan poso mogo da odradi i dalje mislim njega da smo imali lagano bi prosli grupu
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 00:57:38 od makifcz »
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Citat
Па ја мислим да ће нас Словенци разбити тамо само и једино због тога што су позиције на којима су индивидуално јачи од нас управо оне најбитније а то је средина терена.

Пријатељу, заиста не можеш очекивати да те неко ко прати фудбал сматра за озбиљног саговорника ако пишеш овакве ствари.

То што неке наше играче боли курац да се мало потруде не значи да немамо квалитет у средини. Итекако га имамо, а од словеначког је XY пута бољи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Може образложење?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
SonyEricsson Т280i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Sve po zaslugama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

боље да се ћути за ово прво! БОЉЕ ДА СЕ ЋУТИ
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ОК а како да их добијемо? Како да добијемо Словенце који исто тако индивидуално нису бољи од нас? Па ја мислим да ће нас Словенци разбити тамо само и једино због тога што су позиције на којима су индивидуално јачи од нас управо оне најбитније а то је средина терена. То што смо на штоперу или трећем седишту на клупи јачи можемо се сликамо.
Словенци нису ни на једној позицији индивидуално јачи, само су спремнији и знају шта хоће.
Проблем је што као и у тимовима очигледно неки играчи морају да играју и што не играју најспремнији. Можеш ти да будеш Роналдињо, али ако немаш снаге, седи дечко на клупу.

Бамби Тошић кида у Русији, види се да је физички спреман и уместо он да остане, нама у игри остаје Јовановић који се тренутно распада и улази још један играч који се распада.
Нинковић је једини дечко који зна нешто са лоптом, ко има ту креативну жицу у себи. Уместо да игра, он греје клупу Кузмановићу и Станковићу које не можеш радаром да ухватиш на терену. Станковића можда ухватиш у неком дефанзивном потезу, а Кузмановића кад нешто усере.
Зашто није покушано са Мрђом да се унесе живост у игру?
Могу руку у ватру да ставим да би играли боље да су друго полувреме одиграли Тошић и Мрђа уместо Красића и Јовановића.
Ко гура Суботића?

Играмо као пичке, не нападамо довољно, нисмо агресивни.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Може образложење?

Станковић, Кузмановић, Качар и Нинковић су бољи фудбалери од Бирсе, Корена, Кирма и шта ти ја знам ко им још игра. Једноставно су квалитетнији. Е сад то што често у репрезентацији не играју онако како могу - то је друга ствар. И то врло велика ствар, велики проблем. И зато нема никаквог смисла причати како не можемо више јер можемо, и то много. А то 'више' у најмању руку мора да буде победа над Словенијом код куће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Рекох већ да је одрађено оно што сам написао чврсто верујем да би Нинковић полако постао стандардан. Па он је на СП почео против Шваба. И измислио јесте фудбал за Декија и Кузму. Исто тако је за њих фудбал измислио један Корен, или Бирса, што и није тешко јер су ови наши дефанзивни везни. И зато мислим да ћемо се провести ко боси по трњу тамо.

А оно што мислим да је јако битно јесте психа. Ма где јако битни, најбитније! Па ми смо због те психе против Гане играли ко да нам предстоји еутаназија после меча. Психа, ментална баријера. Наши фудбалери нису навикли да су фаворити, навикли су да су аутсајдери да нико ништа не очекује и у тој атмосфери до изражаја долази њихова вера у себе јер стварно имају одређени квалитет. Али кад одраде нешто онда очекивања нације иду у небеса и ту се екипа гуви тотално, али тотално. Тако је одавно, од оне генерације из 98. која се усрала па после ниједна ништа није направила. Ови сада су уз то расли и били су део притиска на репрезентацију а сада то и сами осећају на својим плећима.
Зато мислим да је требало шружити им подршку после СПа јер су били на правом путу. Пар корекција у тиму и настављамо даље јачи за искуство из једног квал. циклуса и једног СПа. АЛи ипак смо их прогласили за идиоте и незналице, тарабе хијавате дрвеће и шта све не. И како онда да Словенци не буду спремнији од нас? Па ми се распадамо то ћете тек видети. То је Ландиа написао и у потпуности се слажем са тим. Ово је упропашћено и нема више леба, треба Антић да оде да се крене испочетка док се поново тај следећи човек не отера и тако у круг. Никад задовољни међукораком, већ мора одмах на трон.

Може образложење?
Станковић, Кузмановић, Качар и Нинковић су бољи фудбалери од Бирсе, Корена, Кирма и шта ти ја знам ко им још игра.

За Нинковића могу да се сложим, а ови остали су можда квалитетнији ал за организацију игре нису. Зато ми ни немамо игру и не можемо ништа а Словенци трче играју кобинују па стекнеш утисак да су спремнији и знају шта оће. Знају и наши ал не умеју јер не знају фудбала, знају да отму лопт и додају је Снајдеру или назад Лусију. Ел то фудбал?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

боље да се ћути за ово прво! БОЉЕ ДА СЕ ЋУТИ
Владе ти ли си?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 801 802 804 805 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.