Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 698 699 701 702 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 624353 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Pa vidis da kazu Muslin  Smile

Inace slazem se sa Orfom za "euforiju". Takvi smo mi Srbi, pre SP-a dizali smo reprezentaciju u visine, pa kada smo izgubili prvu onda smo ih "pljuvali", pa kada su pobedili drugu onda smo ih ponovo slavili pa na kraju kada smo izgubili trecu opet je krenulo "pljuvanje"  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Naravno da sam ja za to da Antic ostane jer je on ipak moj zemljak a i najveci je trener u Srba ali opet nemojmo preterivati.

u picku materinu nas najveci trener
bora je izmislio fudbal za antica
svi izgleda imaju amneziju na anticev deo karijere kad je preselio dva kluba u drugu spansku ligu i kad je najuren iz atletika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa vidis da kazu Muslin  Smile

Inace slazem se sa Orfom za "euforiju". Takvi smo mi Srbi, pre SP-a dizali smo reprezentaciju u visine, pa kada smo izgubili prvu onda smo ih "pljuvali", pa kada su pobedili drugu onda smo ih ponovo slavili pa na kraju kada smo izgubili trecu opet je krenulo "pljuvanje"  Smile
To je svugde na svetu praksa i nije samo slucaj kod nas , kada igraš i imaš rezultate onda je dizanje inace ako nije tako onda sleduje pljuvanje ! Muslina da dovede Tole je perpetummobile !
Citat
svi izgleda imaju amneziju
Bora je u svakom slucaju veliki trener ali ima jedan problem , nije amnezija vec senilnost , hebu ga godine !  Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 16:27:47 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
Citat
To je svugde na svetu praksa i nije samo slucaj kod nas , kada igraš i imaš rezultate onda je dizanje inace ako nije tako onda sleduje pljuvanje !

Kod nas je praksa da se pljuje dok se ne pokazu dva tri dobra rezultata a kada se pokazu dva tri dobra rezultata onda smo najjaci na svetu i onda osvajamo svetsko i ne mozemo da izgubimo od australije....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sasvim normalno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Pa vidis da kazu Muslin  Smile

Inace slazem se sa Orfom za "euforiju". Takvi smo mi Srbi, pre SP-a dizali smo reprezentaciju u visine, pa kada smo izgubili prvu onda smo ih "pljuvali", pa kada su pobedili drugu onda smo ih ponovo slavili pa na kraju kada smo izgubili trecu opet je krenulo "pljuvanje"  Smile
To je svugde na svetu praksa i nije samo slucaj kod nas , kada igraš i imaš rezultate onda je dizanje inace ako nije tako onda sleduje pljuvanje ! Muslina da dovede Tole je perpetummobile !
Citat
svi izgleda imaju amneziju
Bora je u svakom slucaju veliki trener ali ima jedan problem , nije amnezija vec senilnost , hebu ga godine !  Smile

mislio sam na amneziju prema anticevoj karijeri
antic nije puno mladji od bore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
Meni to nije normalno.... Meni je to odraz gluposti i nezrelosti. Uopste celo nase drustvo je operisano od realnosti i od planiranja. Nema to toliko veze sa mentalitetom kako neki hoce da proguraju mnogo vise ima veze sa komunistickim vaspitanjem....

cetiri godine je Bora stariji od Antare...
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 16:34:10 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Antic treba da ostane jer se trener ne menja samo kad " zagusti "

Evo pogledaj sta je Zvezda uradila kad su oterali ( moram ovako da kazem ) Pizona ..

Opet ista prica .. covek im pokazao da ima svoju rec i .. ajmo napolje ..

U stilu " neces ti protiv nas .. ipak smo mi izvan tebe po "tituli" ( serem im se na titulu )"

Do juce su ti isti Lukic i Adzic se divili tom istom Pizonu na njegovim igrama .. covek ih doveo nadomak titule i oni ga izbace i na kraju ( jedva ) osvoje Kup ..

Elem nije ovo tema o Zvezdi nego o repki ..

Mogu samo da kazem da ako oteraju Antica, moje oci nece videti utakmicu kvalifikacija za EP posto i ovako znam da cemo ispasti jer smo mi uvek " baksuzni " kad je EP u pitanju ...

Napumpamo se za SP .. a onda kad se " ne ostvare ciljevi ( kao da ih je i billo ) " onda se padne u " depresiju " i onda ne mogu da odigraju kako treba kvalifikacije za EP pa im je tada i Jermenija tezak tim  Smile .. samo kad se setim Azerbejdzana ..

uh .. necu vise ...  Smile

Da cujem ko bi to mogao da bude buduci selektor , nedao nam bog da ga kokošar otera ?

Antic ili Djukic

Antic - Covek je pratio repku i kad nije bio trener reprezentacije i uvek je davao dobre savete .. zna ih " u dusu "

Djukic - Taj isti trener je doveo ovu reprezentaciju kao juniore do finala EP 2007. godine kada su izgubli od Holandije

Evo sastava tog tima koji je igrao u finalu:

GK   1   Damir Kahriman
RB   3   Antonio Rukavina   
CB   2   Branislav Ivanović (c)   
CB   11   Duško Tošić   
LB   6   Aleksandar Kolarov   
DM   7   Milan Smiljanić
DM   13   Nikola Drinčić      
RM   19   Dušan Basta      
CM   10   Dejan Milovanović
LM   8   Boško Janković
CF   9   Đorđe Rakić      
Substitutes:
MF   21   Zoran Tošić      
MF   14   Stefan Babović      
FW   18   Dragan Mrđa   

Podebljani clanovi su sadasnji reprezentativci dok ostali povremeno igraju ako ih selektor pozove ...

Elem .. isto tako .. ako pogledamo statistiku .. retko koji trener da ostane preko 30 meceva

Radomir Antić   2008 –   26   17   
 Miroslav Đukić   2007–2008   5   
 Javier Clemente   2006–2007   16   
 Ilija Petković   2003–2006   30   
 Dejan Savićević   2001–2003   17   
 Vujadin Boškov
 Ivan Ćurković
 Dejan Savićević   2001   8   
 Milovan Đorić   2001   3   
 Ilija Petković   2000–2001   
 Vujadin Boškov   1999–2000   15   
 Milan Živadinović   1998–1999   6   
 Slobodan Santrač   1994–1998   43   

Jedino je Santrac ostao preko 30 meceva ...

Mozda bi trebali da se zapitamo zasto je to tako  Smile

Meni to nije normalno.... Meni je to odraz gluposti i nezrelosti. Uopste celo nase drustvo je operisano od realnosti i od planiranja. Nema to toliko veze sa mentalitetom kako neki hoce da proguraju mnogo vise ima veze sa komunistickim vaspitanjem....

Konacno da se slozimo u necemu u ovoj temi  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
mislio sam na amneziju prema anticevoj karijeri
antic nije puno mladji od bore

Ma znam na šta si mislio , zezam se malo  Smile
Evo ti Anticeve karijere , dakle 3x u Atletiku .
   Real Zaragoza
Real Madrid
Real Oviedo
Atlético Madrid
Atlético Madrid
Atlético Madrid
Real Oviedo
FC Barcelona
Celta Vigo
Serbia

Citat
Malo je takvih kao što si ti , mislim na prožimanje i realnost  Smile Ajde ne zezaj svugde na svetu te tapšu po ramenu kada ti ide a kada neide marš , osetio sam ja to na svojoj koži u Nemackoj ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
Pa normalno je da te tapsu po ramenu i da govore samo napred to nije nista cudno ali nije normalno da posle nekoliko dobrih partija od nicega postanes najveci  Smile

Sada kad bi promenili trenera i kad bi dosao npr Bora prokunulo bi ga pola Srbije, na forumima ne bi mogao da dodjes do reci a na sajtu b92 bi bilo 1500 preporuka podrske za Antica. Kada bi Bora pobedio prve tri utakmice Bora bi postao najbolje i najveci trener na svetu i svi bi znali svaku tacku iz njegove karijere. Smile

Dakle ne govorim ja da nije normalno uzdizati nekoga i hvaliti ga ali kod nas je bukvalno pravilo ili pukovnik ili pokojnik. Pa o cemu da pricamo kad je 90% Srba psovalo Obradovica kad smo pukli na evropskom i govorilo kako igra zaostalu kosarku.

Citat
Mogu samo da kazem da ako oteraju Antica, moje oci nece videti utakmicu kvalifikacija za EP posto i ovako znam da cemo ispasti .

ovo nikad necu moci da shvatim... za mene je ovo skrnavljenje Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 16:41:41 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 698 699 701 702 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.