Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 640 641 643 644 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 574155 puta)
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia E71
Eto mesta za Ramba.
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Сјебо се и Данко  Smile Месец дана паузе  Smile Надам се да ће бити спреман за СП.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia 6700
sve nas neki maler bije  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Puca sistem bez Žigića

FINIŠ nacionalnih šampionata i evropskih klupskih takmičenja uvek je pred Svetsko prvenstvo donosio, osim naboja pred deljenje trofeja, i strah od povreda. Mnogo odigranih utakmica, uz žestoku borbu bez odmora, predstavalja opasnost broj jedan. Nažalost, ni Srbija nije imuna od tog “virusa”, pa smo tako ostali bez Boška Jankovića i Ivice Dragutinovića, dvojice sigurnih putnika na Mundijal.

Selektoru Radomiru Antiću, naravno, nije lako kada zna da Nikola Žigić ima problem sa kolenom i da malo igra u Valensiji, a pogotovo što je i Danko Lazović na četiri nedelje ispao iz stroja, jer mu je stradao mišić zadnje lože.
Slobodan Santrač, naš najbolji klupski strelac svih vremena i nekadašnji selektor, koji je imao slična iskustva kada je vodio plave na SP u Francuskoj 1998, analizira trenutnu situaciju...
- Kada sam ja bio selektor, prvenstva u Evropi su se završavala u različito vreme, što je, uz povrede, predstavljalo glavni problem. Ali, to su prateće stvari i sastavni deo fudbala, s tim što se danas igra previše utakmica. Reprezentativci koji igraju u Engleskoj, Španiji, Italiji... imaju 60-70 mečeva u sezoni u nogama i normalno je da dođe do “zamora materijala”. A, kao produkt takvog stanja stižu i povrede - konstatuje Sani.

* Zato i postoji širi spisak reprezentativaca, mada je opasno kada otpadnu standardni?
- Normalno je da svaki selektor ima svoju grupu od 20 do 25 igrača, međutim, ako iz stroja ispadnu trojica-četvorica, bez obzira na kvalitet rezervista i možda nekih mladih koji dolaze, stvara se veliki problem. Kada se poremeti neki ustaljeni ritam, mnogo toga se gubi.

* Bili ste golgeter van serije, šta znači za napadača kada se bori s povredama?
- Špic mora da bude 100 odsto spreman, baš kao i golman i centralni bekovi - objašnjava Santrač. - Jer, kada napadač
ne igra, gubi osećaj prostora, sigurnost, počinje da se plaši kontakta, jer mu je povreda stalno “u glavi”. Videli ste Drogbu - Čelsi je pobedio sa 7:0, a on nije postigao ni gol, samo zbog toga što mu je stalno u mislima povreda prepona. Golgeter mora uvek da bude koncentrisan, da brzo i maksimalno reguje...

* Žigića, pored trenera Unaja Emerija, sada muči i koleno?
- Ne bi valjalo da Nikola ne bude spreman za Mundijal, jer bi to uslovilo da se menja sistem igre, što nikako ne bi bilo dobro, pošto je Antić pronašao dobitnu kombinaciju. Meni su nekada u špicu igrali Kovačević i Mijatović, a kada se Darko povredio, a bio je bitan i u odbrani, pukao mi je sistem. I Žigić igra slično, dobar je i u odbrambenim zadacima, tako da bi njegov eventualni izostanak mnogo toga poremetio. Verujem da će savladati povredu, pogotovo što se bori i sa malom minutažom u Valensiji, a SP donosi turnirski sistem, gde nema vremena ni za odmor, ni za rotacije i kalkulacije - kategoričan je Santrač.

* Da zlo bude veće, povredio se i Lazović?
- Ta povreda zadnje lože nije nimalo naivna, i ja sam kao igrač kuburio s njom, pa sam se lečio 40 dana. Čitam da će Danko odsustvovati četiri nedelje, što je mnogo, izgubiće ritam. Međutim, on je, ipak, lagan igrač, pa verujem da će se brže oporaviti. Problem je to što će mu, kada se vrati, biti potrebne utakmice, a on ih neće imati. I jedno je kad ti trčkaš dok drugi treniraju i igraju. Međutim, neću da budem pesimista, hoću da verujem da će svi naši napadači biti u stroju.

* Pantelić je zdrav i u sjajnoj formi, ko bi još, prema vašem mišljenju, mogao da konkuriše za napadačku liniju?
- Iz domaće lige Lekić i Mrđa. E, sada, Lekić plaća ceh činjenici da je, ipak, u elitu došao iz treće lige, pa mu nedostaju iskustvo i kontinuitet. Ima dobar osećaj prostora, ulazi lako u šansu, ali često kasni. Dva su razuloga tome: ima veliko breme odgovornosti, a od prevelike želje gubi koncentraciju. S druge stane, Mrđa nema to opterećenje, jer je Vojvodina tu gde je, a onda je mnogo lakše igrati i tresti mreže. U svakom slučaju, njih dvojica mogu da budu, po potrebi, aduti iz senke - zaključio je Slobodan Santrač.

JANKOVIĆ
ŽALI Santrač što neće u Južnoj Africi biti iskusnog Dragutinovića, ali posebno apostrofira neigranje Jankovića.
- Boško je mogao da bude sjajan džoker - tvrdi Sani. - Ume da uđe u prostor, da iznenada šutne sa distance. Australijanci su, na primer, krupni i jaki, i protiv njih će teško biti ući u završnicu. A onda bi Jankovićev razoran i precizan šut mogao da donese rešenje, jer u ovoj selekciji još samo kapiten Stanković može da meč reši udarcem iz daljine. Uz to, Boško i Krasić bili bi idealna kombinacija...

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=177549&title_add=Puca%20sistem%20%3Cbr%2F%3Ebez%20%C5%BDigi%C4%87a&kword_add=reprezentacija%20srbije%2C%20slobodan%20santrac

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Eeeee sta bi Sani dao da je `98 imao Zigica za one Sinisine bunar lopte...ma bre Mijat mu ne bi igrao  Smile

Nadam se da ce se Danko oporaviti...jer "ne daj Boze" da se ne oporavi pa udje Leka kao dzoker iz senke i postigne neki gol na SP...eto nama 15 milki.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
On ako da gol, odnosno proslavi se na SP te se proda za 15+ milki, momentalno prestajem igrati fudbal i nikad se necu vratiti istom!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1059
On ako da gol, odnosno proslavi se na SP te se proda za 15+ milki, momentalno prestajem igrati fudbal i nikad se necu vratiti istom!  Smile

Nije on decko kriv sto je on Zvezdas Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ovde se govori o reprezentaciji, a ne o pojedinacnim klubovima... al grobari kad ne bi...  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Nije problem sto je zvezdas nego sto je debil!
I Pantelic Marko je zvezdas pa nikada za njega nista lose necu reci, jer znam koliko mu je stalo i koliko moze da pruzi, za razliku od ovog majmuna... ma nemogu da pricam o njemu koliko ga ne podnosim! Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2010, 16:32:56 od Filip Grobar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1059
ovde se govori o reprezentaciji, a ne o pojedinacnim klubovima... al grobari kad ne bi...  Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 640 641 643 644 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.