Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 638 639 641 642 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 574165 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Biševac braćo od letos prelazi u PSG... toliko o tome  Smile

Jedan medju prva tri-četiri defanzivca u francuskom prvenstvu....

bate.... on je centralni bek sa njegovih 27-28... ima taj da igra još 7-8 godine u top formi  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 23:32:32 od superior »
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Vidise da si pio  Smile ako ima 28, sa 35, 6 nece sigurno biti u top formi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Fićo...   Smile nemoj da me odaješ kad oću da bidnem ozbiljan  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Prvo, dosta cesto je igrao Drago! I u svim vaznim utakmicama je ulazio da igra, ako nije igrao od starta... Jako je bitno, zna covek da stane na loptu, dosta iskusan, a i cvrst, meni je podjednako krivo i zbog reprezentacije i zbog njega, mada stvarno je velika steta za njega... Nadam se da ce svakako da ga povedu kao i Boska sa igracima, da budu tu, da pruzaju podrsku...

Jako slabo stojimo i sa stoperima iako to nominalno ne bi trebao da bude problem, posto to najvise proizvodimo u zadnje vreme...

Bisevac ima kvalitet, zainteresovani su mnogi klubovi iz vrha francuske, ali on se nesto isto pokacio sa ljudima iz saveza i sl. pa ne verujem da cemo ga skorije videti...

Tomovic, igra dal desnog beka ili sta, uglavnom ne igra jos uvek u Italiji, ali dobija priliku(nije da ne igra uopste), a evo proslo kolo je odigrao odlicno, pa se nadam da je to neka najava, ali realno, mislim da nije jos za svetsko prvenstvo...

Vukovic ulgavnom presedeo prvenstvo, il igrao za mladi tim i sl., ali dobijao priliku da igra u zadnje vreme i igrao solidno... Gledao sam ga i uzivo, i deluje mi da je dobar igrac, ali treba jos toga za WC, a i nema bas mnogo utakmica tj. bas malo...

Rajkovic je napravio veliko sranje sa OI 2008, i onim pljuvanjem, pa iako je do tada bio standardan uglavnom ovu sezonu i nije imao previse utakmica, ali opet vise i od Vukovica i od Tomovica... Od njega mi naravno mnogo ocekujemo, najmladji je od svih pomenutih, mada ne mnogo mladji, nadam se da ce napraviti karijeru kakva se od njega ocekuje, ali morao bi da pocne u skorije vreme da igra na odredjenom nivou, nije vise klinac, naprotiv...

Petkovic prakticno nije igrao uopste u Nemackoj(jednu utakmicu jos u petom kolu), bio i dugo povredjen, a i kostalo ga je kasnjenje i nedisciplina, a i uz to, kapiten njegove ekipe igra na njegovoj poziciji... Poznato je i da ima mali problem sa temperamentom... U svakom slucaju, od Afrike za njega nema nista, mozda u nekim sledecim kvalifikacijama...

Pominjani Basta je igrao jedno vreme i to solidno, ali je vec duze vreme povredjen...

Sta je realno... Realno je da ce to izgledati ovako:
Ivanovic, Rukavina   Vidic, Lukovic, Subotic   Kolarov, Obradovic

Znaci da ce Obradovic biti pozvan...

Dobro je sto Lukovic moze da igra na levom boku kada treba da se zatvori to, jer realno, Kolarovu i Obradovicu i nije defanziva najjaca strana, a dobro je i sto Bane moze igrati stopera(al onda Rukavina desni bek  Smile )...

« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 23:40:02 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Fićo...   Smile nemoj da me odaješ kad oću da bidnem ozbiljan  Smile

edit... a Maldini  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Bogami dobro se drzis! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
xaxaxaxa  Smile Smile Smile Smile

jebeš Draga... i onako nije po meni bio za Afriku...

Pejčinović  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Umesto Rukavine pre bih pozvao i Ninkova i Vulicevica iako sam Partizanovac...Onako gledano sa fudbalske strane Nemacka druga liga je tu u rangu sa nasom bednom ligom,mozda smo cak i malo jaci od njih...Samim tim moze se reci da su i Ninkov i Vulicevic na Rukavininom nivou...Kazes Kolarov nije dobar u defanzivi...Nije tacno,on je dosta visok zaista je dobar i u odbrani,samo sto je u napadu zaista bum pa ljudi cesto misle da je on onaj klasican napadacki levi bek bez defanzivnih sposobnosti...To nije tacno,bice on dobar u oba segmenta...

Nego sto se tice alternative za Kolarova,to je jel te Obradovic koji je bio dosta dugo prvi izbor u reprezentaciji sve dok nije napustio Partizan i povredio se...Mislim da to dovoljno govori o kakvom se igracu radi...Dakle on vec dosta,dosta nije pozivan pre svega zbog povrede,jedini igraci koji su umeli da igraju na poziciji levog beka osim Kolarova su Dragutinovic i Lukovic,naravno obojica su prirodni stoperi,mada Lukovic igra standardno na levom boku u Udinezeu...Dakle ja bi pozvao jos jednog levog beka,kao alternativu Kolarovu,a to je Marko Lomic...Ima iskustvo igranja u inostranstvu,kompletan je bek i ima 27 godina...Nemojte se odma paliti,Kolarov je standardan i Lomci bi bio samo kao alternativa,naravno i pozvao bi ga pre svega zbog toga da Lukovic ne mora da igra levog beka u slucaju neke povrede ili suspenzije na SP Kolarovu...Jer bi onda na mesto stopera dosao Subotic i onda na klupi ne bi bilo ni jednog stopera,ako se povredi Subotic onda bi Ivanovic presao na mesto centralnog pa bi onda tu dosao Rukavina i tako u krug...Dakle imamo previse igraca koji igraju na vise pozicija,to je dobro,ali nam treba jedan klasican stoper,znaci klasican kao sto je Milan Bisevac koji je najbolje resenje...Pa onda oni ostali koje sam nabrojao,mozete se smejati,ali to je realnost i mi u ovoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo nemamo bolje...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јел видиш јакшо како изгледа анализа ? Гледај нешто, можда научиш од данета Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Eva Angelina miruj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 638 639 641 642 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.