Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 610 611 613 614 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 586111 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Koliko iritira ovaj Stojanovic i koliko netacnih podataka iznosi to je strasno...

Najgore od svega, cini mi se da cemo ga jos dugo slusati kako prenosi nase utakmice...

Srbija je 19. na Fifinoj rang listi  Smile
a koji smo ustvari nisam pratio baš...?
lepo momci 3 0
veliki sam optimista na SP  Smile
i ja sam optimista , ali umereni , samo se nadam da nećemo da doživimo onako poniženj kao pre četiri godine , kada smo u celim kvalifikacijama primili 1 ili 2 gola , a u 3 utakmice na svetskom prvenstvu 10 komada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Koliko iritira ovaj Stojanovic i koliko netacnih podataka iznosi to je strasno...

Najgore od svega, cini mi se da cemo ga jos dugo slusati kako prenosi nase utakmice...

Srbija je 19. na Fifinoj rang listi  Smile
a koji smo ustvari nisam pratio baš...?
lepo momci 3 0
veliki sam optimista na SP  Smile
i ja sam optimista , ali umereni , samo se nadam da nećemo da doživimo onako poniženj kao pre četiri godine , kada smo u celim kvalifikacijama primili 1 ili 2 gola , a u 3 utakmice na svetskom prvenstvu 10 komada...

13.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E590
Ako mi sa ovako losom igrom mozemo da damo 3 komada, pa mi cemo uz malo srece do finala da doguramo!  Smile

A Stojanovic je stvarno prso skroz... On zna sta Alzirski poznavaoci fudbala zele  Smile

Inace 13. smo na FIFA rang listi  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Malo me plasi Lukovic,on je levi bek a ume da igra stopera...Znaci prava pozicija mu bek,brine me on jer mislim da nema dovoljno defanzivnih karakteristika za stopera...Trebalo bi staviti Dragutinovica pored Vidica da imamo jednog bas iskusnog igraca u postavi,a i u najboljoj je formi trenutno od nasih stopera...Svida mi se mnogo sto imamo dosta levonogih igraca...A kakav smo mi utripovani i bedan narod govori cinjenica da su vec svi zaboravili Ramba posto je ,,davno'' dao gol iz kornera ili slicno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
bravo momci  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S5
Bravo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E590
@Dane

Rambu svaka cast, ali njemu je odavno bilo vreme za penziju...  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma ajde to za mesto na listi je jos i nov podatak, ali neke stvari koje je izrekao veceras... Neozbiljno za coveka koji je sportski novinar... Tipa za Panteliceve asistencije, rekao da ima 2 a ima 7(u prvenstvu), za to da je Gojko otisao u Hertu kao stoper, a kada je otisao igrao je poluspica u Vosi(bio i prvi strelac lige), Milos Ninkovic najbolji asistent Holandske lige(nazalost nije ni Danko najbolji asistent), itd... Mora ozbiljno da se prati fudbal ako ces da budes covek koji prenosi reprezentaciju i prati je za nacionalnu televiziju... Posebno ozbiljno moraju da se prate igraci koji igraju za tu reprezentaciju...

Nazalost, slab je protivnik, da bi izvlacili neke zakljucke... Nisam gledao prvo poluvreme ali sudeci po drugom solidno smo odigrali i lako dobili Alzirce...

Lekic sto rece trstra truba, Raca cak i nesto igra, mada je njemu lakse jer igra krljaca, od ovog drugog se ipak ocekuju golovi, ali Raca i vise nego solidan... Tosic odigra nekada dobro, ali je nekada toliko sebican da to iritira za 3 medalje... Bosko inspirativan, vidi se da zeli da ide u Afriku, a voleo bih da ga vidim mozda i u srednjem delu veznog reda... Kuzma super odigrao... I cudi me da Lukovic nije igrao u nekom jacem klubu, dobar je covek igrac(a inace zadnjih nekoliko godina igra stopera, ali dobro je igrao ranije i levog beka)...

« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 21:42:00 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Ma ajde to za mesto na listi je jos i nov podatak, ali neke stvari koje je izrekao veceras... Neozbiljno za coveka koji je sportski novinar... Tipa za Panteliceve asistencije, rekao da ima 2 a ima 7(u prvenstvu), za to da je Gojko otisao u Hertu kao stoper, a kada je otisao igrao je poluspica u Vosi(bio i prvi strelac lige), Milos Ninkovic najbolji asistent Holandske lige(nazalost nije ni Danko najbolji asistent), itd... Mora ozbiljno da se prati fudbal ako ces da budes covek koji prenosi reprezentaciju i prati je za nacionalnu televiziju... Posebno ozbiljno moraju da se prate igraci koji igraju za tu reprezentaciju...

Cudno zasto ga ja vidim uvek na poziciji levog beka u Udinezeu...

Nazalost, slab je protivnik, da bi izvlacili neke zakljucke... Nisam gledao prvo poluvreme ali sudeci po drugom solidno smo odigrali i lako dobili Alzirce...

Lekic sto rece trstra truba, Raca cak i nesto igra, mada je njemu lakse jer igra krljaca, od ovog drugog se ipak ocekuju golovi, ali Raca i vise nego solidan... Tosic odigra nekada dobro, ali je nekada toliko sebican da to iritira za 3 medalje... Bosko inspirativan, vidi se da zeli da ide u Afriku, a voleo bih da ga vidim mozda i u srednjem delu veznog reda... Kuzma super odigrao... I cudi me da Lukovic nije igrao u nekom jacem klubu, dobar je covek igrac(a inace zadnjih nekoliko godina igra stopera, ali dobro je igrao ranije i levog beka)...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Toshic odigrao veoma dobro, sebichnost mu odatle jer je zeljan igranja i dokazivanja, a trebao bi da dobija vishe shansi i malo da ga forsiraju... i nije bash toliko sebichan kao shto prichate al' ok, svako hoce ponekad malo da predribla i shutne, to rade svi bolji igrachi zar ne? neverovatno je zashto ga toliko zvezdashi mrze al' da ne ulazimo u to sad... Ima odlichan pregled igre, tachno zna kad i gde treba da baci loptu, odlichne pasove i centar-shuteve ima, kakvo primanje ima kao da mu se lepi lopta, i brz je... dobar tehnichar...
Lekic, drvo, tele, neko ga namerno forsira u reprezentaciji da bi ga zvezda bolje prodala i to je chinjenica koja se vidi iz aviona... obratite paznju kod drugog gola, umesto da ide na loptu on joj okrece ledja i ne zna gde se nalazi, ne zna loptu da primi, ama bash nishta nije pokazao, nije on za reprezentaciju...
Krasic tu i tamo, nije bio u najboljem izdanju, ali nadam se da ce biti kad je najpotrebnije kao za kvalifikacije... Stojkovic, da ga ne ureknem, bio je dobar... Jovanovic takodje, asistencija kod prvog gola je za  Smile
Pantelic solidan, Zigic takodje... pa shta znam, uglavnom nismo igrali na vrhunskom nivou ali solidna partija nashih igracha... moze to i mnogo bolje...
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 610 611 613 614 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.715 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.