Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 611 612 614 615 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 586054 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Toshic odigrao veoma dobro, sebichnost mu odatle jer je zeljan igranja i dokazivanja, a trebao bi da dobija vishe shansi i malo da ga forsiraju... i nije bash toliko sebichan kao shto prichate al' ok, svako hoce ponekad malo da predribla i shutne, to rade svi bolji igrachi zar ne? neverovatno je zashto ga toliko zvezdashi mrze al' da ne ulazimo u to sad... Ima odlichan pregled igre, tachno zna kad i gde treba da baci loptu, odlichne pasove i centar-shuteve ima, kakvo primanje ima kao da mu se lepi lopta, i brz je... dobar tehnichar...
Lekic, drvo, tele, neko ga namerno forsira u reprezentaciji da bi ga zvezda bolje prodala i to je chinjenica koja se vidi iz aviona... obratite paznju kod drugog gola, umesto da ide na loptu on joj okrece ledja i ne zna gde se nalazi, ne zna loptu da primi, ama bash nishta nije pokazao, nije on za reprezentaciju...
Krasic tu i tamo, nije bio u najboljem izdanju, ali nadam se da ce biti kad je najpotrebnije kao za kvalifikacije... Stojkovic, da ga ne ureknem, bio je dobar... Jovanovic takodje, asistencija kod prvog gola je za  Smile
Pantelic solidan, Zigic takodje... pa shta znam, uglavnom nismo igrali na vrhunskom nivou ali solidna partija nashih igracha... moze to i mnogo bolje...

Slazem se sa svime sto si rekao,dodao bih jos da me je Milijas iznenadio...Nije napravio nikakvo sranje,solidan u odbrani i cini mi se da nije omasio ni jedan pas...Tosic igrac utakmice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Milijasha izostavih, ali dobro, i on je bio dobar takodje... Toshic definitivno najbolji bio na terenu, uneo je brzinu igre u napadu, dao je gol i plus centrirao kod drugog, odlichno poigravao saigrache...  Smile
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
neverovatno je zashto ga toliko zvezdashi mrze al' da ne ulazimo u to sad...

Lekic, drvo, tele, neko ga namerno forsira u reprezentaciji da bi ga zvezda bolje prodala i to je chinjenica koja se vidi iz aviona...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Za prvu proveru u 2010. godini .. sasvim solidna utakmica ...

Neki malo kasali .. neki treba jos da se uigraju .. ali sve u svemu .. sasvim solidna utakmica.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zigic se tripuje kao da je zvanicna utakmica, Toske sebican i kao da ima dve leve ali mu uvek nekako dodje tamo gde treba, Pantelar se trudi i bio dobar, Ivanovic je bas ispao kod one kontre kad je Stojkovic spasao gol i to ne sme da se desava...

TO su neki moji nejveci utisci Smile Sve u svemu dobro je a moze i bolje Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Izmene su barem po mom mišljenju igrale bolje nego prvi tim , mnogo kreativnije i brže , najzaslužniji za to definitivno Tošić...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Milijasha izostavih, ali dobro, i on je bio dobar takodje... Toshic definitivno najbolji bio na terenu, uneo je brzinu igre u napadu, dao je gol i plus centrirao kod drugog, odlichno poigravao saigrache...  Smile

Uopste nije bio najbolji na terenu... I ja uopste ne mrzim Tosica... Realno je da je presebican i ne to nije odlika najboljih igraca... Najbolji igraci i kada previse zadrze loptu u svom posedu, ubrzo zatim uposle saigraca i naprave stopostotnu priliku... Tosic se izdrkava i onda sutne u tri lepe...

Najbolji igrac je bio Kuzmanovic, koji je dao gol i namestio gol Tosicu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Nisam gledao utakmicu,pa necu mnogo da komentarisem,samo da cestitam na pobedi,iako ovo nije sigurno pravo merilo!Inace,ja sam za to da se na ovakve utakmice vode malo vise nasi igraci iz lige,a ovi glavni da se odmaraju,narocito na napadace mislim...!Voleo bih da vidim Mrdju nekad na ovakvim utakmicama ili Djilasa ili Kaludjerovica,koji je po meni odlican napadac,a mlad je i treba mu dati sansu...!Realno,Lekic nije nista bolji od njih,a dobio je lepu sansu da se dokaze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Nisam gledao utakmicu,pa necu mnogo da komentarisem,samo da cestitam na pobedi,iako ovo nije sigurno pravo merilo!Inace,ja sam za to da se na ovakve utakmice vode malo vise nasi igraci iz lige,a ovi glavni da se odmaraju,narocito na napadace mislim...!Voleo bih da vidim Mrdju nekad na ovakvim utakmicama ili Djilasa ili Kaludjerovica,koji je po meni odlican napadac,a mlad je i treba mu dati sansu...!Realno,Lekic nije nista bolji od njih,a dobio je lepu sansu da se dokaze...

Sad kad si pomenuo Mrdju...Stvarno,zasto ga ne zove Antic umesto onog dzibera?Secam se da je ranije bio standardan 4. napadac,Dragana Mrdju sigurno mnogo vise ceni nas narod od Dejana Lekica...Kapiten je Vojvodine i odlican napadac...I cini mi se da je isto godiste kao i Lekic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ове утакмице служе за уигравање, а не за проверу кандидата Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 611 612 614 615 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.434 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.