Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 656 657 659 660 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 584791 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Realno Ninkovic je igrac koga najmanje ceni nas narod...Decko ume da igra sve u veznom redu u Dinamu je glavni kreator...On je ona vrsta igraca koji puno doprinosi timu,retko postize golove iako je dosta bolji u napadu nego u odbrani,ali znam da ga odlikuje odlican pas,malo njih ima bolji u Ukrajini...Negde sam citao ne mogu da se setim gde,Sevcenko je rekao za njega da Dinamova igra u mnogome zavisi od njega(Ninkovica) i da se ne postuje dovoljno od strane navijaca...U svakom slucaju 25 godina ima i mislim da bi mogao vec posle svetskog prvenstva da napravi neki dobar transfer pa posle da bude i u prvih 11 u reprezentaciji...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Нисам нешто одушевљен Нинковићем... Мислим да наша репрезентација не би ништа изгубила на квалитету када он не би ишао, али заслужује да иде јер је ту био у квалификацијама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Нисам нешто одушевљен Нинковићем... Мислим да наша репрезентација не би ништа изгубила на квалитету када он не би ишао, али заслужује да иде јер је ту био у квалификацијама.

O ovome govorim,ne ceni se dovoljno...Razlog manjka minutaze u reprezentaciji je taj sto i Milijas i Stankovic imaju sve ono sto ima i Ninkovic(doduse ja i dalje tvrdim da Ninkovic ima bolji pas),a da su Kuzmanovic i Kacar drugaciji igraci od spomenute dvojice pa oni dobijaju vise paznje nego Ninkovic...Ali videcete,docice njegovo vreme...Evo sad sam pogledao na wikipediji nisam imao pojma...Ninkovic od 2004. igra za Dinamo tu bi moglo svasta biti kada bi ostao jos koju godinu(kapitenska traka)

Inace od ovih 30 igraca ja bi odvojio sledece:

Golmani: Vladimir Stojković (Vigan), Željko Brkić (Vojvodina), Anđelko Đuričić (Leirija).

Odbrambeni fudbaleri: Branislav Ivanović (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester junajted), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze),Ivan Obradović (Saragosa), Aleksandar Kolarov (Lacio), Slobodan Rajković (Tvente)

Fudbaleri sredine terena: Dejan Stanković (Inter), Gojko Kačar (Herta), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radosav Petrović (Partizan), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Zoran Tošić (Keln), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Milan Jovanović (Standard Lijež),

Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Marko Pantelić (Ajaks), Danko Lazović (Zenit), Dragan Mrđa (Vojvodina)

Istina je da ne bi imali alternativu za Baneta,ali on je stena i mislim da ce odigrati svaki minut na SP...A i da se desi nesto,tu je Gojko Kacar koji ne zaboravite ume da igra SVE osim golmana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia Lumia 920
Manje-vise ocekivano, mozda nisam ocekivao Jagosa Vukovica i Tomica, ali ok, to je u principu to... mada Jagos moze i da ode na SP, on ili Rajkovic, kao sto rece Juventuslandia...
Uopste ne pomisljam da Tomic ima sanse da upadne u 23, to je verovatno za njega tek iskustvo vise i motiv za dalje, i to je sve...
Sto se tice Ninkovica ko zna sta ce se desiti na kraju, verovatno ce bar trojica (mozda i cetvorica) iz veznog reda kuci... Tomic, Matic i neko iz trojke Ninkovic-Milijas-Petrovic... navijam za sut-kartu Milijasu  Smile    Smile

Lekic pozvan naravno, ali Juznu Afriku ce videti kao i ja, na tv...  Smile
Od ostalih napadaca, videcemo, ja licno ne volim Sulejmanija, ali kad bolje razmislim nije Mrdja nista bolji... cak mislim da nam za SP vise treba takav tip igraca kao sto je Sulejmani...  Lekic - Smile

I na kraju - Antic zna najbolje, mi ovde samo palamudimo...  Smile

edit: izmenih nesto, zabrojao sam se kod napadaca  Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2010, 12:47:41 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Размишљам у којим дресовима бисмо могли играти на СП.  Smile

Против Гане смо номинални домаћин, па вероватно бирамо црвени дрес обзиром да је њихов бели, а можда и обрнемо ми бело а они 'ваки  Smile

Против Немачке сигурно црвени обзиром да играју у белој комбинацији. И са Аустралијом може да се бира, ал обзиром да се водимо као гости вероватно бела комбинација  Smile

Ето о чему ја мислим...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung Galaxy S 7
Golman Bojan Jorgačević izabran za najboljeg igrača u Gentu

Duša mi se cepa kad vidim spisak „orlova“

Srbija će u Južnu Afriku sa četiri golmana - Stojkovićem, Brkićem, Đuričićem i Isailovićem. Na spisku, dakle, nema Bojana Jorgačevića kapitena belgijskog Genta, ove sezone, po izboru navijača i javnosti, najboljeg igrača kluba koji će naredne sezone u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zaobiđen: Bojan Jorgačević

- Razočaran sam što me u Belgiji više cene nego u mojoj zemlji. Duša mi se cepa kada vidim spisak na kojem nema mog imena bar kao trećeg, četvrtog golmana.

Ljuti ste na selektora, Savez...?
- Ne, poštujem odluku, to je Antićevo pravo, on misli da su moje kolege bolje od mene i ja im želim svu sreću ovoga sveta na Mondijalu. Čekao sam dugo i nisam dočekao šansu.

Ipak ćete braniti u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo?
- Početkom godine dobio sam belgijski pasoš i, evo, prihvatio sam ponudu novog selektora Žorža Likensa, koji me je i doveo iz Rada u Gent, da branim za njihovu reprezentaciju. U srcu neću biti srećan, naravno najradosniji bih bio da nosim dres Srbije, ali kada me u mojoj domovini neće, ovde hoće. Još sam mlad za golmana, tek mi je 27. Znate šta, nisam najbolji golman na svetu, ali nije u redu da ne dobijem bar jedan poziv za trud, jer sam uvek stavljao svoju zemlju ispred sebe.

Gent će prvi put u Ligu šampiona?
- Posle 55 godina ostvarili smo najbolji rezultat u istoriji kluba. Mnogo sam se najeo blata sa srpskih fudbalskih terena, kada to prođeš, onda počinješ da ceniš sebe i svaki zarađeni evro. Dolaskom u Gent sve se promenilo, ostvarili su mi se snovi, sve uloženo mi se vratilo.

Put do uspeha nije bio lak?

- Davne 1992, dok sam čekao na potpisivanje prvog ugovora, umro mi je otac na rukama, pa sam sa majkom, penzionerkom i invalidom, ostao u trošnih 30 kvadrata bez spavaće sobe. Da bih nastavio normalan život, tri meseca nisam spavao, ali se borbe za goli život nikada nisam stideo. Išao sam u školu i trenirao fudbal, ali nismo imali dovoljno novca u kući. Odlučio sam da radim noćne smene, do šest ujutru sam prodavao pljeskavice na železničkoj stanici. I tako 90 dana… Kasnije svu zahvalnost dugujem Radu.
Izvor:BLIC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Covek je najbolji igrac u Belgiji,kapiten najboljeg kluba trenutno u Belgiji i od jeseni ce braniti za njihovu reprezentaciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Mogao je makar da ga zove kao treceg golmana
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG 
Mogao je makar da ga zove kao treceg golmana

Што да га зове кад свакако не би бранио, доста је више звања из сажаљања Smile
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Ako uzmemo u obzir da golmani brane i do 37-38 ovaj čovek nam je mogao biti u reprezentaciji narednih 10

godina, a bar da je dobio jednu šansu da upiše nastup  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 656 657 659 660 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.378 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.