Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 85869 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M

Srpska fudbalska javnost traži od predsednika FSS Zvezdana Terzića da odgovori na optužbe Siniše Mihajlovića da je koristio položaj prvog čoveka našeg fudbala kako bi „prodavao igrače". Pomoćni trener Intera optužio je Zvezdana Terzića da reprezentaciju Srbije koristi kako bi što bolje udomio „svoje" igrače u inostranstvu i da, praktično, lično sastavlja nacionalni tim!

KrčmareviĆ: Terzić mi zamerio zbog Krstičića

Selektor mlade selekcije Slobodan Krčmarević odlučno je pobio sve optužbe da predsednik Terzić utiče na njegov rad.

- To nema veze sa istinom! Sa Terzićem sam se sreo samo nekoliko puta za sve ovo vreme koliko obavljam funkciju selektora. Bio sam apsolutno slobodan prilikom selektiranja mlade reprezentacije i jedino sam bio u stalnom kontaktu sa direktorom Mirkovićem. Mnogo se priča o tome da je previše igrača OFK Beograda u reprezentaciji. Terzić mi je maltene zamerio što sam „romantičara" Nenada Krstičića pozvao u svoj sastav, jer misli da je premlad. Verovatno mi je tako nešto prebacio jer je bio pod uticajem tih spekulacija da svoje igrače iz OFK-a gura u državni sastav, što nije istina - rekao je Krčmarević.

Mihajlović je istakao da je do takvih saznanja došao „iz menadžerskih krugova"! Jedan od najpriznatijih srpskih menadžera Zoran Stojadinović kaže da nije na taj način sarađivao sa Terzićem, ali je prvog čoveka FSS javno pozvao da odgovori na prozivke bivšeg reprezentativca.

- Sa Terzićem nisam sarađivao, niti znam da li se bavi prodajom igrača, bez obzira na predsedničku funkciju. Siniša bi trebalo javno da kaže imena menadžera od kojih je saznao takve informacije. Neka kaže da li je to Stojadinović, Joksimović, Ramadani ili neki drugi menadžer. Ovako, sve nas dovodi u pomalo neugodnu situaciju i uopštava stvari - rekao je Stojadinović.

On je „kao prijatelj" poručio Terziću da bi bolje bilo da odgovori na optužbe Mihajlovića.

- Miha nije bilo ko! Njegove reči imaju specifičnu težinu. Ne bih da potcenjujem bilo koga, ali nije te optužbe izneo neki trener iz treće lige. Terzić mora da se zamisli i obavezno odgovori! Da mene prozovu Piksi Stojković, Jugović ili Mihajlović, veoma bih se zabrinuo i zapitao šta da odgovorim! Mihajlović nije čovek koji izmišlja ili optužuje bez argumenata. Nikada nije lažirao skandale da bi dospeo na naslovne strane. Jedino što bih mu malo zamerio jeste zašto nije javno izneo imena onih ljudi o kojima govori. Ako zna, neka otvoreno kaže: „Terziću radiš sa tim i tim menadžerima. Uradili ste to i to" - podvukao je Zoran Stojadinović.

Član Stručnog odbora FSS Milovan Đorić nije želeo da iznosi svoje mišljenje o verbalnom ratu Terzića i Mihajlovića.

- Ne sviđa mi se sve ovo što se dešava, mnogo je uvreda izrečeno, teških reči i nije mi jasno zašto tako radimo. Neka njih dvojica objasne ono što govore poslednjih dana. Samo ću reći da uopšte ne volim ljude koji menjaju svoj stav. Jedan dan misle jedno, a drugi dan sasvim drugo. Na koga mislim? Ma, nije važno - istakao je Đorić.

Nekadašnji selektor Jugoslavije nije želeo da otkrije na koga je mislio, ali činjenica je da su oba aktera verbalnog sukoba menjali mišljenje u kratkom roku. Terzić se u raspravi o selektoru najpre opredelio za Klementea, a onda se predomislio i Ljubišu Tumbakovića promovisao u svog kandidata za selektorsku funkciju. S druge strane, Mihajlović se samoproklamovao za kandidata za selektora, a kada ga je više od pola Stručnog odbora podržalo, on je odlučio da se povuče!

fakti

n Siniša Mihajlović odustao je od mesta selektora uz napomenu da nema poverenja u predsednika FSS Zvezdana Terzića, koji, prema njegovim rečima, „utiče na sastav nacionalnog tima"

n Mihajlović je izneo podatak da su mu određeni menadžeri rekli da im je Terzić „nudio svoju pomoć prilikom prodaje igrača"

n Terzić nije želeo da odgovori Mihajloviću, uz opasku da „nije dužan da reaguje na svačije optužbe"

S druge strane, pomoćnik selektora Srbije Havijera Klementea i trener reprezentacije Risto Vidaković demantovao je da se Zvezdan Terzić ikada mešao u sastavljanje tima ili selektiranje reprezentativaca.

- Tvrdim da se niko nikada nije mešao u naš posao, niti bismo ikome dozvolili da to učini. Bilo je raznih pritisaka, ali ne od Terzića. Međutim, stručni štab na čelu sa Klementeom zadržao je potpunu autonomiju i slobodu u radu. To može da potvrdi i Zoran Bata Mirković - zaključio je Risto Vidaković.

Inače, Mirković je podneo ostavku na mestu direktora reprezentacije, ali još nije obrazložio svoju odluku. Juče nismo uspeli da stupimo u kontakt s njim, kako bi nam razjasnio navedene situacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S4
Pantelić: "Sigurno" - Kežman: "Možda"

Marko Pantelić najavljuje borbu sa Francuzima za direktan plasman, Mateja Kežman veruje da ćemo se s Rumunima "tući" za mesto u baražu tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine u Južnoj Africi...

To su sažeti utisci nekadašnjih napadača Crvene zvezde i Partizana, sadašnjih asova Herte i Fenerbahčea, na rezultate žreba u nedelju, koji nas je svrstao u grupu sa Francuskom, Rumunijom, Litvanijom, Austrijom i Farskim Ostrvima.

"Francuska jeste apsolutni favorit, ali nećemo se nikoga plašiti, pa ni njih", u svom stilu počinje Marko Pantelić priču za MONDO.

"Bolja su ekipa od ostalih u grupi, dugi niz godina su u samom vrhu svetskog i evropskog fudbala, ali poštovanje je sve što će dobiti od nas kada se budemo sreli. Na terenu, daćemo sto odsto svojih mogućnosti, igraćemo do poslednjeg atoma snage, pa ćemo videti šta će biti."

Panta nijednog trenutka nije spomenuo Rumune, koji su na EURO 2008 otišli ispred Holandije, Bugarske, Belorusije, Slovenije...

"Mogu da kažem da će Srbija biti medju prva dva u grupi, tj. da ćemo voditi glavnu reč sa Francuzima. Svaka čast ostalima, ali da smo imali ovakvu grupu tokom kvalifikacija za EURO, sigurno bismo prošli. Ovako, platili smo danak i sa iskustvom koje smo stekli, verujem da možemo u Južnu Afriku", poručuje Pantelić, koji je nedelju popodne proveo u igraonici sa kćerkom Ingrid.

Za razliku od Pantelića, zaboravljeni golgeter Mateja Kežman za MONDO je pričao tokom fizikalne terapije u Istambulu. Momak, koji je posle Mondijala u Nemačkoj 2006. godine precrtan sa svih reprezentativnih spiskova, kaže da je plasman na SP 2010. moguć, ali uz mnoge promene u Savezu!

Nakon što smo mu pročitali sastav naše grupe, Kežman je akcenat stavio na Francuze i sistem takmičenja.

"Teško je biti ispred Francuza, jer samo jedna ekipa ide direktno. Verujem da ćemo se sa Rumunima boriti za drugo mesto, koje donosi baraž, osim ako budemo najlošiji drugoplasiran tim, tako beše?"

Tačno tako.

"Ako se opet bude stvorila prava atmosfera, kao što je bilo kod Ilije Petkovića tokom kvalifikacija za Nemačku 2006. godine, nije nemoguće da ponovimo podvig. Podsetiću da smo tada bili ispred Španije, što je po mom mišljenju veliki uspeh".

"Ako budemo igrali kao tokom ovih, upravo završenih kvalifikacija za EURO, teško da ćemo videti Južnu Afriku. Neophodno je da se povrati atmosfera koju smo imali do kobne utakmice sa Argentinom u Nemačkoj", ističe Kežman, koji je u reprezentativnim krugovima, navodno, bio proglašen za jednog od krivaca za debakl sa Argentincima (1:6).

"Doživeli smo da poslednju utakmicu reprezentacije gleda 500 ljudi... To se nikad nije dogodilo! Zato kažem, imamo šansu, ali sve zavisi od toga da li će doći do promena u Savezu, da li će biti smenjen trener, da li će doći pravi ljudi na prava mesta..."

Da li će i Kežman doći na svoje mesto?

"Zašto da ne? Imam 28 godina, mogu još mnogo da pružim. Sve zavisi ko će biti u Savezu, da li će doći trener koji će imati bolje mišljenje o meni od Klementea, ali i od moje forme u Fenerbahčeu. Ako budem igrao kao na kraju prošle i početku ove sezone, ne vidim razlog zbog kojeg ne bih igrao za Srbiju", poručuje prerano zaboravljeni fudbaler, čiji nas je gol protiv BiH (1:0) direktno odveo u Nemačku.

Kežman je pre tri nedelje operisao meniskus.

"Oporavak teče bolje nego što sam očekivao. Posle samo 18 dana sam počeo da treniram. Još sam na terapiji, preskočiću utakmicu Lige šampiona protiv Intera u Milanu, ali očekujem da ću u sledećem kolu turskog prvenstva biti u timu", završava Kežman.

izvor: www.mtsmondo.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S4
Pazite Pantelića kretena, izjavljuje kako bismo sigurno prošli da smo ovakvu grupu imali u kvalifikacijama za EURO!  Smile Ne znam samo kako ga nije sramota da to izjavi, posle onih poraza od Kazahstana i Belgije ili remija sa Jermenijom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Buudala  Smile

Pocinje da me smara njegov kretenski optimizam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S4
To više i nije optimizam nego bezobrazluk! Ne znam odakle mu obraza da tako kenja posle svih sranja u reprezentaciji.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy
ma brate decko je neotesan i glup ko magare... sta te cudi to od njega.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Buudala  Smile

ma brate decko je neotesan i glup ko magare... sta te cudi to od njega.
To više i nije optimizam nego bezobrazluk! Ne znam odakle mu obraza da tako kenja posle svih sranja u reprezentaciji.

I jedan od retkih koji se trudio da nesto uradi na terenu.Ne razumem kako odmah pljujete coveka.
Decko veruje da se mozemo plasirati.Ima li nesto lose u tome?
P.S. I ja verujem da  cemo se plasirati.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
kad bi svi bili kao pola pantelica, mi bi vec osvojili EURO... ne bi se ni igralo.. .

stvarno kenjate po liku bez ikakvog razloga... sta ako je kreten jbt? jel treba da bude nobelovac da bi ga gotivili?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Buudala  Smile

ma brate decko je neotesan i glup ko magare...

Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.