Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 85843 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Pantelic jednostavno nije imao srece u reprezentaciji. Da je los igrac ne bi mogao da daje tolike golove u jednoj od najacih evropskih liga. Sto se tice njegovog zalaganja mislim da on to niko ne moze da ospori. Slazem se da kada bi ostlai imali makar pribliznu zelju da igraju za reprezentaciju kao on, da bi ostvarivali daleko bolje rezultate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia E72
Pantelic je napadac... Jebes njegov trud - on treba da daje golove i to je to. A ne daje ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ne branim ja njega sto ne daje golove. Naravno da mu to zameram. Medjutim, rekao sam da u Herti daje i te kako golove, a u reprezentaciji ne daje. A trud nikako ne moze da mu se ospori. Sta to znaci? To znaci da verovatno i sama postavka igre, sredina terena i jos mnoge druge stvari ne funkcionisu kako bi trebalo. Naravno da ima tu i njegove krivice, ali ako on za celu utakmicu ne dobije ni jednu ili jednu upotrebljivu loptu, ne moze se onda ocekivati vise ni od Robinja, a ne Pantelica. I moja poenta je bila samo da kada bi se i ostali trudili i zeleli da igraju za reprezentaciju kao Pantelic, da bi i rezultati nase reprezentacije bili daleko bolji. Sto neko rece, Hrvati nemaju bolji tim od nas, ali imaju neku fanaticnu zelju da igraju za reprezentaciju i na krilima tog fanatizma oni prave neke kakve takve rezultate. Kada mi mi grizli kao oni, ili kao Pantelic, sigurno bi imali rezultate bar kao oni, a ja mislim i bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
ali ako on za celu utakmicu ne dobije ni jednu ili jednu upotrebljivu loptu, ne moze se onda ocekivati vise ni od Robinja, a ne Pantelica

Robinjo se, kada nema lopti, vrati i sam je uzme sto sa Pantom nije slucaj. Za htenje i trcanje mu svaka cast  Smile samo bi mogao da povede racuna da ne trosi snagu na bezvredna istrcavanja,... nekad mi deluje k'o gluvo kuche pusteno s' lanca
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 13:07:02 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ja mislim da je njegov problem to sto i ostali reprezentativci razmisljaju kao ti i vexen... umjesto da igraju za njega.  Smile

kakav je takav, on je tu. cinjenica je da moze i da hoce.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ne znam dokle treba objasnjavati . . .

Ne moze jedan Pantelic da daje golove kada su i on i Zigic na centru. . . Kad se branimo 70% tekme. . . Kada bi gurnuli malo zadnju liniju napred ispadali bi ko budale jer su spori nikad strasnije , a da srednjim redom guramo protivnika ne mozemo jer nemamo srednji red. . . Imamo 2 zadnja vezna koji vise igraju odbranu i 2 krila kojima takodje treba da se dobaci lopta . . . U takvoj postavi mora da ispasta napad. . . Zato predlazem da se igra za 5 u sredini i trojicom nazad  . . . . Sasa Ilic na Amc. . . Nasa trojica nazad bi regulisala dakle Vidic,Ivanovic i jos jedan po mogucstvu neki brzi. . . Sa 2 u sredini koji bi im pomagali(Smiljanic-koji moze i da poveze igru,Duljaj(kacar za godinu dana ako sve bude kako treba)), 2 boka Krasic,Jankovic(Koroman- ne mogu da verujem da sam ovo rekao) amc - Ilic ( ako bog da za godinu dana Babovic. . . Spic Zigic - Lazovic( Pantelic) Po meni je to dobitna kombinacija. .  Jedini nacin da i damo neki gol iz igre , a ne samo na neki user, slobodnjak i sl.

@Vex Gresis izuzetno jako . . Pravi si demagog  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 13:19:38 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Aha, a kako je Lazovic dao 4 gola u kvalifikacijama, a igrao je 3 puta manje od Pantelica? Jer Lazovic igrao sa Zidaneom, Fabregasom i Xaviem? Ne, igrao jesa istim igracima kao i Pantelic!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
On je davao golove sa 2 metra, nisu bili golove iz igre. . .Il neki slobodnjak ili ubac. . .

On ima bolji osecaj od Pante da se postavi u takvoj situaciji. . . I definitivno mu vise odgovara ova nasa stekarska postava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
sta je problem sa koromanom?  Smile  Smile

sta 'os?!

....

zanimljivo to sa formacijom... 3 5 2?

ja nesto ne bih tako.. nemamo mi trojicu za takvu odbranu, a ni kvalitetnu petoricu za vezu.  

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Mi najbolje da igramo  2-2-1 formaciju posto nemamo kvaliteta za 11 na 11  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.