Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86485 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mene za selektora rasturam u menadžeru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Prazna marakana . . . To je bas bilo napusavanje na srpski nacin . . . Teska smo mi govna a gledam samo na ovom forimu vidim tolko "patriota"  da bi marakana mogla da se napuni (cisto da se zna ne napadam nikoga   . . ni ja nisam bio na tekmi. . nit bi otisao da smo imali sanse za prvenstvo )
Upravu si u svemu , samo to što je Mrakana bila prazna je zasluga fudbalera a ne nas navijaca , mi smo pogrešili što se nismo skupili u vecem broju ali sa palicama u rukama pa po manekenskim nogama !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mene za selektora rasturam u menadžeru Smile
Razbi sve majku im jebem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Proci ce Mihajlovic isto kao i Savicevic... Smile

ma miha je atrakcija. samo treba zvati jos nekog,
ovaj neka tuce igrace (i svoje i tudje) i da galami, da bude po novinama, a neko da radi posao..

............

@fredi, dokazi da si bolji, i sklanjam se u stranu.

ja i moj asistent heiko sholz (kako god) razvaljujemo...  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ovo sa Mihajlovicem bi u ovom trenutku bilo neozbiljno iz vise razloga, a najbitniji je taj da on zeli da zadrzi poziciju u Interu, a u isto vreme da bude selektor. Bolje resenje je Klementeu novi ugovor nego Mihajlovic.
Smile Smile

Тако им и треба,празна Маракана им је казна што играју ко сисе.  Нек се запитају мало...
Slazem se . . . Cisto licemerje. . . Ceo narod ih je bojkotovao . . znaci da su nesto zasrali,opako . . . Jel misle da su bolji od ostalih? Nisu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Klemente pozvao devetoricu debitanata

[b]Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente pozvao je devetoricu debitanata za poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koju "orlovi" u subotu igraju protiv Kazahstana...

Vidim, tu je centarfor koji jos nije dao nijedan gol ... al' gde su Basta i Milijas, gde je Raskovic ? ccc  Smile Zvezdane, Zvezdane  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
ne seri pozvao je Lazica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
ODE KLEMENTE, MIHA SELEKTOR!

Gotovo svi članovi Stručnog odbora FSS predložiće Sinišu Mihajlovića za novog selektora, uprkos željama Zvezdana Terzića

Pomoćni trener Intera Siniša Mihajlović verovatno će početkom naredne godine zvanično zameniti Havijera Klementea na mestu selektora Srbije! Ovakva rokada je realna, uprkos činjenici da je predsednik FSS-a Zvezdan Terzić otvoreno stao na stranu španskog stručnjaka. Dugogodišnji reprezentativac naše zemlje i aktuelni pomoćni trener Intera izričita je želja nekoliko vodećih članova Stručnog odbora, koji će zasedati u ponedeljak.
Ovo telo predložiće najkasnije do 6. decembra svog kandidata za mesto kormilara nacionalnog tima, a to sigurno neće biti baskijski stručnjak jer, za razliku od Mihajlovića, nema podršku gotovo nijednog njegovog člana.

- Klemente je gospodin i zato bi trebalo da podnese ostavku! Svaki drugi selektor bi na njegovom mestu uradio isto, jer je to jedina normalna stvar posle evidentnog neuspeha u kvalifikacijama. Neću da komentarišem predsednikove izjave i to što se zalaže za novi mandat španskom treneru. Međutim, Klemente neće imati moj glas i moju podršku, ni na Stručnom, ni na Izvršnom odboru. Pogledajte koliko smo bodova procentualno osvojili u ovim kvalifikacijama. Pa, zamislite samo šta bi bilo da su Finci preksinoć dali gol u Portugalu?! Klemente ne sme da bude ciničan, kao što jeste poslednjih nekoliko dana. Španac mora da ode! - rekao je Đorić.

On ne krije da bi Sinišu Mihajlovića najradije video na selektorskoj klupi.

- Imamo jednog kandidata, a to je Siniša Mihajlović. Izrazio je želju da preuzme reprezentaciju i to je veoma hrabro od njega. Verujem da je spreman za taj posao, a i vlasnik je trenerske PRO licence, pa su preduslovi ispunjeni.

Buran završetak godine očekuje FSS. Predsednik Terzić je za Klementea, veći deo Stručnog odbora glasaće za Mihajlovića, a Nedeljko Kostić, član istog tela, javno je otkrio da će za selektora predložiti Ljubišu Tumbakovića.

- Vidim da imamo različite kandidate. Mislim da u ovom momentu ne bismo smeli da narušavamo jedinstvo koje nas je krasilo do sada. Nema potrebe da se svađamo između sebe zbog nekog stranca, pa bio to i Klemente - podvukao je Đorić.

Klemente: Šta znači „moralno je da odem"?

Havijer Klemente kaže da ne shvata zašto bi trebalo da podnese ostavku, kao „moralni čin".
- Ne razumem šta to znači „moralno je da podnesem ostavku". Najpre želim da razgovaram sa onim ko odlučuje o mojoj sudbini. Moj ostanak ili odlazak zavisi od toga šta ću tamo da čujem. Pored toga, i ja treba da kažem svoje mišljenje - rekao je Klemente.

Predsednik Stručnog odbora Ljupko Petrović nije želeo da se deklariše o eventualnoj promeni na selektorskoj poziciji, ali je pokazao „slabost" na pominjanje Siniše Mihajlovića.

- Nema lepše vesti od te da je Siniša spreman da bude selektor. To ne može da bude kruna njegove trenerske karijere, jer je mlad, ali ne postoji lepši način da započne samostalnu karijeru. Vlasnik je PRO licence, obučava se već godinama u jednom od najboljih evropskih klubova i u radu sa velikim stručnjakom kakav je Roberto Manćini. Međutim, u ponedeljak zaseda Stručni odbor, a najkasnije do 5. decembra poslaćemo IO FSS naš zvanični predlog - naglasio je Petrović.

Čini se da će preglasavanjem Srbija 24. decembra dobiti novog selektora reprezentacije.

Kosanović   Smile Smile: Siniša je veličina

Milorad Kosanović, takođe član SO, smatra da je još rano govoriti o kandidatima za selektora, ali privatno bi veoma želeo da Mihajlović zameni Klementea.
- Mislim da nije korektno da licitiram sa imenima pojedinaca, jer vreme je da prekinemo sa tim improvizacijama i sačekamo izveštaje, konstruktivne razgovore i donesemo pravu odluku. Druga stvar je šta mislim privatno. A mislim da je Siniša prava veličina i neko ko je spreman da preuzme odgovornost - rekao je Kosanović, koji je na utakmicu protiv Poljske došao upravo sa Mihajlovićem.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Zamisli AlKosan da bude selektor  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ja kosanovica postujem,to je jedini covek koji je novinarim ajavno pokazao kurac,i to dva!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.