Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86472 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M

Miha spreman da bude selektor!
Cetvrtak, 22. novembar 2007. 10:42

Pomoćni trener milanskog Intera i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Siniša Mihajlović "oseća i zna" da može uspešno da obavlja funkciju selektora!

Naglasivši da je "spreman da preuzme odgovornost", Mihajlović je u intervjuu za nekoliko dnevnih listova istakao kandidaturu za mesto koje još uvek okupira Havijer Klemente.

"Ako Stručni odbor, Izvršni odbor i predsednik Fudbalskog saveza Srbije u meni budu videli kandidata, sigurno neću odbiti! Ja dileme nemam, hoću da budem selektor i spreman sam u svakom pogledu da preuzmem taj posao", rekao je Mihajlović za "Sportski žurnal".

On nema dilemu ni po pitanju Klementeove sudbine na kormilu srpskog tima. "Mali Napoleon" mora da ode.

"Mi smo oterali Santrača koji se kvalifikovao na SP u Francuskoj, oterali smo i Petkovića, koji je odveo reprezentaciju na Mundijal u Nemačkoj. Ne vidim zašto bismo bili sentimentalni prema Klementeu. Ja ga cenim kao stručnjaka, ali rezultati su merilo. Kad ih nemaš - ideš".

Mihajlović smatra da je reprezentacija često bila taktički nepripremljena tokom neuspešnih kvalifikacija za EURO 2008.

"Kada je protivnik kvalitetniji, branili smo se i bili uspešni. Na svim utakmicama ostavili smo bolji utisak nego u duelima sa autsajderima. Kada smo morali da vodimo igru, to smo radili loše. Ne znamo šta ćemo sa loptom! Nismo mi najbolji u Evropi, ali nismo ni na dnu. Treba nam malo organizacije, taktičke odgovornosti, da se zna ko šta igra u odbrambenoj fazi, šta u napadačkoj".

Pristup zadatku i motivacija takodje nisu bili na potrebnom nivou, smatra aktuelni asistent Roberta Manćinija.

"Doživeli smo neuspehe zahvaljujući starim boljkama, tako je bilo i dok sam ja igrao. Ako ne pobedjuješ autsajdere, ne možeš ni da se kvalifikuješ. Reprezentativac mora na terenu da pruži 100 odsto, odakle god da dolazi i ma kako da se preziva. Ako je meni životni san da budem selektor Srbije i živim za pobede sa te pozicije, moraju i oni na terenu da imaju isti cilj".

Popularni Miha uverava da je kao trener raskrstio sa nestašlucima i nedisciplinom, koje je često ispoljavao dok je nosio dres reprezentacije.

"Kao igrač sam imao mnogo lepih trenutaka, ali i gluposti. Kao trener sam drugačiji, shvatio sam da moram da praštam i da kažnjavam. Ja imam šestoro dece i svako od njih ima poseban karakter, iako su sva moja. A zamislite 20 fudbalera skupljenih sa svih strana! Trener mora da bude ozbiljan, strog i pravičan", završio je Mihajlović.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
"Nije ovo stvar navijača i ovo nema veze sa fudbalom. Ovo je prava slika odnosa naroda prema državi, prema Srbiji. Pitanje je da li smo mi zaslužili išta bolje. Ovo je problem koji mora da se rešava na mnogo višem nivou od fudbalskog", rekao je novinarima Terzić.

Smile

auuuuuu... 
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6120c
...ma kad zaseres svi su ti krivi. Mani ti to....nego....miha selektor hmhm ne greje me sunce nesto Smile.Opet neko sa nedokazanim selektorskim kvalitetima. Kapiram da kapelo nece da se jebava sa nama ali....ima neko UCEN ili ce da se izredjaju svi wannabe selektori i bivsi igraci ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
eto, miha je priucen...
ma kako god, ja navijam za njega...
na bih imao nista ni protiv bore, ali ima on protiv nas...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ovo sa Mihajlovicem bi u ovom trenutku bilo neozbiljno iz vise razloga, a najbitniji je taj da on zeli da zadrzi poziciju u Interu, a u isto vreme da bude selektor. Bolje resenje je Klementeu novi ugovor nego Mihajlovic.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Makar cu da gledam EURO 2008 na miru... Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 15:11:35 od Gorski_Delija!!! »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Klemente pozvao devetoricu debitanata

Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente pozvao je devetoricu debitanata za poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koju "orlovi" u subotu igraju protiv Kazahstana.

Kao što je poznato, većina standardnih reprezentativaca morala je da se vrati u svoje klubove, jer se tokom vikenda u Evropi igraju redovna kola nacionalnih šampionata.

Na aktuelnom spisku nalazi se ukupno 20 igrača.

GOLMANI: Vlada Avramov (Fiorentina) i Radiša Ilić (OFK Beograd).

ODBRANA: Ivan Stevanović (OFK Beograd), Duško Tošić (Verder), Dušan Andjelković Smile i Djordje Tutorić (Crvena zvezda), Branislav Ivanović (Lokomotiva Moskva) i Gojko Kačar (Vojvodina).

SREDINA TERENA: Nenad Kovačević (Lans), Igor Duljaj (Šahtjor), Ljubomir Fejsa (Hajduk Kula), Zoran Tošić i Djordje Lazić (Partizan), Boško Janković (Palermo), Ognjen Koroman (Crvena zvezda), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Stefan Babović (OFK Beograd).

NAPAD: Milan Jovanović (Standard), Ranko Despotović (Vojvodina) i Filip Djordjević (Crvena zvezda).

Okupljanje reprezentativaca predvidjeno je za četvrtak uveče u Sportskom centru Kovilovo, gde će ekipa boraviti do početka meča.

Selektor Klemente rekao je da je pozvao većinu igrača debitanata koje poznaje i koje je gledao u mečevima Meridian Super lige. Osim toga, izbor je napravio u dogovoru sa saradnicima iz Stručnog rada.

Na pitanje da li i dalje ostaje na kormilu Srbije, pošto "orlovi" nisu ispunili cilj - odlazak na Evropsko prvenstvo, Klemente je rekao da ne zna.

"Ne znam u ovom trenutku da li ću ostati, jer se ništa nije izmenilo u odnosu na pre nedelju ili više dana. Potrebno je da se poklope dve stvari da bih i dalje bio selektor Srbije. Prvo, rukovodstvo Saveza treba da se izjasni da li želi da ostanem, a drugo, treba da o tome razgovaramo. To može da se desi već naredne nedelje", rekao je Klemente.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Nista cudno......pozvao ih da skupe koji nastup za A tim cime im se automatski uvecava cena.   
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja bih da sam selektor za kaznu pozvao sve najbolje !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Proci ce Mihajlovic isto kao i Savicevic... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.