Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270915 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Ma i on s***. Neka šačica "navijača" BiH, alias BH Fanaticos, odnosno onih koji "vole" ovu zemlju "više" od nas koji smo ovdje proživjeli rat i koji još uvijek živimo ovdje, i nekolicina novinara željnih publiciteta, ga uspiju otjerati.

Međutim, možda su ipak neki drugi interesi u pitanju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Ma i on s***. Neka šačica "navijača" BiH, alias BH Fanaticos, odnosno onih koji "vole" ovu zemlju "više" od nas koji smo ovdje proživjeli rat i koji još uvijek živimo ovdje, i nekolicina novinara željnih publiciteta, ga uspiju otjerati.

Međutim, možda su ipak neki drugi interesi u pitanju... Smile

otiso nam ciro u sxangxaj  Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
juve ta "šačica" navijača ide na svaka gostovanja , išla je na marakanu i ginula za državu  Smile

reci mi koga ti smatraš navijačem...one guzonjine sinove ili penzionere što odu na bilino polje pa ne znaju glasa pustit?

ili pak one što se skupe ko mravi u Domu Mladih ili bruku klošara što se okupe oko BBI centra ?
« Poslednja izmena: 12. Dec 2009, 01:26:15 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i

Ćiro: Zašto idem u Šangaj? Zbog ustaša!
12. 12. 2009. • 11:24 A. B.

24SI - "Šangaj, sine moj. Zamisli molim te, kao mali sam slušao pjesmicu ustaša u Hrvatskom domu: "Idemo za Šangaj, u daleki kraj, na njemu je mornar, srcu mome drag!". A sad fakat idem tamo!?". "Ne možeš tako, Ćiro, pi... ti materina!"

Odluka je pala! Ekskluzivno za Net, dan prije 1001. zasjedanja Izvršnog odbora Fudbalskog Saveza BiH, Ćiro Blažević je nazvao i istresao dušu. Nije se, kaže, puno spavalo zadnjih noći...

"Ja sam se morao odlučit, ali sam shvatio da moram otić, ovo je ekskluzivno što tebi kažem, odlazim definitivno, jer stvari su se na neki način zakomplikovale neočekivano i shvatio sam da je najbolje da se povučem".

Pa zašto, svi vas dole i dalje vole?

"Glavni razlog je jedna njihova konfuzna situacija. Ja sam očekivao da će oni mene podržat unisono, i bilo je tako sa većinom, ali neki novinari su istrčali i stavili neke zamjerke koje apsolutno nisu osnovane, to me je naravno povrijedilo i mislim da je najbolje da odem. Jer gruda snijega se stvorila, a znam kako taj fenomen funkcioniše. Zakotrlja se i uguši me, a nisam više tako mlad da bi pustio me se uguši".

"I ono pismo navijača Fanaticosa me pogodilo, istina, većina navijača je iza mene, ali ja nemam tu potrebu da preuzmem bilo kakav rizik, tim više što uprkos mojim godinama i dalje me traže i ja ću otić u jednu drugu destinaciju da se smirim od svega".

Šangaj?

"Šangaj, sine moj. Zamisli, molim te, kao mali sam slušao pjesmicu: Idemo za Šangaj, u daleki kraj, na njemu je mornar, srcu mome drag!'.

Pa 'ko je to pjevao?

"Sjećam se, ustaše pjevale '43., u Hrvatskom domu, hihihhi", opalio je k'o iz topa uz smijeh pa nastavio:

"Bit će opet 'ćirohito', napokon idem među svoju publiku, nema ih puno, ali ja volim kad je gužva, hihihhi. I milion eura, to su stvarno veliki novci za mene, dobro, nije nažalost toliko da budem iskren, osim ako ne bih prvenstvo osvojio. To je aranžman na sedam mjeseci, koliko njima traje prvenstvo, a počinje u trećem mjesecu. Oni su inače peti sastav lige", objašnjava umorni trener, pa dodaje kako ga jako brine život sa one strane globusa.

"Najviše me brine što selim na drugi kraj svijeta jer ja imam tu klaustrofobiju. Ali izdržat ću ja to, imam neophodne pilule, samo stavim pod jezik i odmah djeluju".

Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine trebao je u subotu raspravljati o selektoru, ali čini se da će to biti još jedna sjednica bez dnevnog reda jer se već u petak naveče u Sarajevu pročulo da će selektor napustiti klupu BiH.

"Ne znaju još, sine, poslat ću im jedan dopis da ne idem dole da me ne razvlače. Pa i zbog novinara, oni su devedeset posto za mene i to će im sada svima bit šok, a ja nisam više u stanju da se sa svim tim nosim. Sve ovo što se u zadnje vrijeme događalo ostavilo je stanovitog traga na mene, znaš".

Kako dišu u Savezu?

"Ma oni su jedinstveni, htjeli bi da ja ostanem što je i logično jer bih ja na neki način zaštitio i njihovu kompleksnu situaciju, raja me voli, ali kad sve skupa zbrojim, pa i to pismo u kome mi svašta zamjeraju, to je jako uticalo na moju odluku da više ne ostanem dole", zaključio je Ćiro.

(net)
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
@smajke, ti isti "BH fanaticosi" su većinom dijasporci, dakle ljudi koji ne žive u ovoj zemlji, i većina njih nije ni proživljavala rat ovdje. Svakako, svak' je svoju g***** odnio gdje mu je bolje , ali ne dozvoljavam to da se oni predstavljaju kao "predstavnici" bh. nacije, kao predstavnici svih navijača reprezentacije BiH, niti to da su oni sada veći patrioti nego mi koji smo ovdje ostali živjeti.

Neminovno je to da je većina građana i navijača naše reprezentacije bila za to da Ćiro i dalje ostane, to je dokazano i u emisiji "Zabranjeni forum", ali to se može uočiti i iz razgovora sa ljudima iz okoline u kojoj živimo, raznim anketama... Ali ne, ti isti "BH fanaticosi" se uvijek žale, ali samo kad ne ide(isto bi se sigurno desilo i Kodri da je ostao duže), ma hajde više... Smile

PS. Većina njih nije branila ovu državu, kao što rekoh, većina njih je odvukla svoje g***** van ove države. Smile

No, izgubismo dobrog trenera, trenera koji nas je mogao daleko odvesti u narednim kvalifikacijama. Ovako, ponovo iz početka, navlačenje Saveza, biranje novog selektora, njegovo uzdizanje dok ide dobro, poslije jedne greške ili eventualnog neuspjeha-zagarantovana "paljba" "BH fanaticosa" i nekolicine novinarskih amatera, zatim njegova ostavka ili otkaz, pa onda ponovo u krug... Već viđeni scenarij do sada, ali izgleda, nikad mu kraja...
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 01:31:34 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ćiro nas može samo u pakaš odvest sa svojom 3-5-2 formacijom , koju je on igro 70-ih te forsirajući igrače koji nemaju blage  Smile

ćirina statistika : 8 pobjeda , 1 remi , 8 poraza  (uključujući prijateljske)
statistika protiv jačih klubova : 1 , remi , 5 poraza  -   bez ijedne pobjede

Lako je uzet Armeniju,Estoniju i Belgiju koja nije ni B od stare Belgije
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 03:22:09 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ćiro nas može samo u pakaš odvest sa svojom 3-5-2 formacijom , koju je on igro 70-ih te forsirajući igrače koji nemaju blage  Smile

ćirina statistika : 8 pobjeda , 1 remi , 8 poraza  (uključujući prijateljske)
statistika protiv jačih klubova : 1 , remi , 5 poraza  -   bez ijedne pobjede

Lako je uzet Armeniju,Estoniju i Belgiju koja nije ni B od stare Belgije

Uporedi tu statistiku malo sa bivšim selektorima i dokle se sa istim stiglo . Cinjenica je jedna a to je da je ovo najveci uspeh bih reprezentacije i da je na njenom celu bio Ciro Blaževic !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Citat
Uporedi tu statistiku malo sa bivšim selektorima i dokle se sa istim stiglo . Cinjenica je jedna a to je da je ovo najveci uspeh bih reprezentacije i da je na njenom celu bio Ciro Blaževic !

Upravo to, to je suština svega i to sam i pisala na prethodnim stranama. Čovjek je uspio ono što niko nije do sada, a to je odvesti nas u baraž, i uz to, uspio je i podignuti razinu nacionalnog ponosa, euforiju, pa jbt, vidio si kako je bilo lijepo tih dana živjeti u ovoj državi, kako je bilo lijepo, posebno tih dana, biti Bosanac/Hercegovac.

Nego, mi smo ti pogan narod, primitivan, nezahvalan, jer dok ide dobro-dobar si, je l' neka greška ili neki "neuspjeh"(što se ne bi moglo reći za neodlazak na SP), odmah ne valjaš, i naravno ni "hvala" za sve ono što je bilo prije.

A ja ne znam šta je s vama kada analizirate te pobjede i poraze, odnosno koga smo pobijedili a koga ne. Halo ljudi, šta vi mislite kakve mi to igrače imamo? Zar mi to imamo nogometne velemajstore, svjetske "klase" koji će bez problema pobijediti Španiju ili Tursku?! Ma naravno, ali malo sutra.
Ono što imamo dobro je napad(Džeko, pa i Ibišević), sredina(Miske i Pjanić) i ništa više. Za Ibričića, Salihovića, Spahića, Muslimovića se ne može reći da su "klasa", o golmanima i odbrani da i ne govorim. Jesu oni bili dobri, u repki, ali to nisu nogometaši koji će ili koji bi jednog dana nosili dres Chelsea, Arsenala, Juventusa ili Milana.

Doista se trebamo "spustiti na zemlju" i realno i objektivno sagledati mnoge stvari u vezi naše repke i svakako, zahvaliti čovjeku koji je unio novi duh u našu državu, čovjeku koji je dao jednu "novu dimenziju" našoj nogometnoj/fudbalskoj reprezentaciji.

« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 12:29:24 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
A ja ne znam šta je s vama kada analizirate te pobjede i poraze, odnosno koga smo pobijedili a koga ne
A tek koliko ima stanovnika bih , kao malo veca Evropska metropola !  Smile
Uspeh je ogroman naspram stanja u državi i svima treba cestitati na njemu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Da Rinaka, potpuno ste upravu, ali čudan je ovaj narod, što bi rekli "naša posla".

"Poletjeli visoko", a to nikada ne valja. Ali što je najgore, mnogi se još uvijek nisu "spustili", pa sa visine ne mogu ni uvidjeti stvari koje su očigledne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.