Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270641 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ma jok, tog iza tebe...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
ma jok, tog iza tebe...  Smile

A, pa sad ce on da dodje da ti odgovori... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24

« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 17:58:29 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
hamelj  Smile

Prljavština, talog nečistoće Smile

A i taj Bakir je počeo da s***, mnogo mi je "pao u očima" od ovih dešavanja sa repkom. Nekad je pozivao Ćiru u svoju emisiju, zahvaljivao mu na svemu što je učinio za naš nogomet/fudbal i za našu državu, a sada neki njegov "novinarčić", željan dokazivanja i malo publiciteta, "osuo paljbu" po Ćiri i sada im kao ništa ne valja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
hamelj  Smile

Prljavština, talog nečistoće Smile

A i taj Bakir je počeo da s***, mnogo mi je "pao u očima" od ovih dešavanja sa repkom. Nekad je pozivao Ćiru u svoju emisiju, zahvaljivao mu na svemu što je učinio za naš nogomet/fudbal i za našu državu, a sada neki njegov "novinarčić", željan dokazivanja i malo publiciteta, "osuo paljbu" po Ćiri i sada im kao ništa ne valja. Smile

Juve, i treba da ospe paljbu po njemu, kada Ciro izjavi za osobu koja je prvostepeno osudjena na 5 godina zatvora da je nevina, a da smo krivi svi mi, jer smo stvorili takvu sliku o chasnom i preposhtenom Munibu u javnosti. Smile

Mislim, daj se malo presaberi, pa vidi da nije ni Ciro najchistiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Врховни свечениче Smile ја нисам ни рекла да је Ћиро потпуно чист и да је "цвјећка", али брате, нико није ништа причао за њега док нам је ишло "к'о по лоју", него сада када нисмо успјели остварити пласман на СП, сад као ништа не ваља.

Највише код људи мрзим необјективност, а управо, тренутно, већина људи има необјективан став према репки и Ћири.

Истина је да смо у квалификацијама побјеђивали слабије репке, да смо против "јачих" извукли само један бод, истина је да Ћирин однос са Ушановићем није посве "чист", ачи хајмо бити реални па рећи да су наша репка и наша држава, наш национални понос, буквално "ожибјели" од како је он селектор.

Ни ја њега не цијеним као човјека, то сам увијек говорила, али ипак му треба одати признање за његово ногометно умијеће, као и за све што је учинио за нашу репку. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
Врховни свечениче Smile ја нисам ни рекла да је Ћиро потпуно чист и да је "цвјећка", али брате, нико није ништа причао за њега док нам је ишло "к'о по лоју", него сада када нисмо успјели остварити пласман на СП, сад као ништа не ваља.

Највише код људи мрзим необјективност, а управо, тренутно, већина људи има необјективан став према репки и Ћири.

Истина је да смо у квалификацијама побјеђивали слабије репке, да смо против "јачих" извукли само један бод, истина је да Ћирин однос са Ушановићем није посве "чист", ачи хајмо бити реални па рећи да су наша репка и наша држава, наш национални понос, буквално "ожибјели" од како је он селектор.

Ни ја њега не цијеним као човјека, то сам увијек говорила, али ипак му треба одати признање за његово ногометно умијеће, као и за све што је учинио за нашу репку. Smile

Po tebi, treba da se shuti o loshim stvarima oko reprezentacije zato shto smo eto dogurali do barazha?! Smile
Koliko mene sjecanje sluzhi, prije revansha u Zenici, Bakir je rekao da imaju spremljen prilog ( ili vishe njih, nisam siguran) ali da zbog "mira u kuci" nece emitovati dok barazh ne prodje. Barazh prosh'o kako je prosh'o, po meni je moglo puno bolje, ali shto je bilo bilo je. Idemo sada u chistku.
Ciri svaka chast i hvala mu na do sada uchinjenom, i ja mu prvi ne bih ni "a" rekao ni za shta, ali kad je vec Munju nebesku Smile uzeo shtiti, neka se nosi i sa posljedicama toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Ма јој, и Бакир је мутан, вјеруј ми. Прије сам га много више цијенила. Мислим, свака њему част на храбрости и многим стварима што ради, али и њему се има штошта замјерити.

Када сам гледала његову емисију у којој је Ћиро био гост, чула сам како му се захваљује на свему што је учинио за репку и државу, како је ово "друга" репрезентација како је он селектор и види сада.

Мислим, није фино. Ја сам за то да Ћиро одради још један циклус па да онда видимо.

Што се тиче баража, а Боже мој, треба бити задовољан и тим, то нам је ипак највећу успјех до сада.

И не треба да се шути о лошим стварима, никако, али те "лоше стбари" нису само Ћиро, тога требамо бити свјесни.

И уопште, не знам ко би могао бити адекватна замјена за Ћиру?! Smile  Баждаревић, Осим, Ваха, Кодро неће, Барбарез неискусан и чисто сумњам да би и прихватио, па ко би онда могао?!
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 01:42:24 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
Imash dokaz da je mutan?! Bujrum, ima chovjek toliko neprijatelja koji bi jedva dochekali da dodju do takvih saznanja, tako da mislim da ne bi imala problema da ga diskreditujesh u sekundi. Smile

Nego, shalu na stranu - nama su svi mutni, i dok god budemo gledali tako na stvari, napretka nam nema. Zhivot se svodi otprilike na to da uvijek moramo birati izmedju dva zla. U ovom sluchaju, mi bi se trebali svi sagnuti i shutiti, zato shto nas je Ciro doveo do barazha, a Munib je njegov prijatelj. Ma klinac ba, za*ebi stvar. Munibu zhelim da trune u zatvoru do kraja zhivota, a sve ono para shto je ostavio po restoranima i na maloljetnice iz Rumunije, Ukrajine, Moldavije, daBogda mu trebalo za lijeka. Ciro - tebi hvala na do sada uradjenom, ali ako ne korigujesh svoje stavove po pitanju Muniba, ali i cirkusa oko reprezentacije kada su pripreme u pitanju, noga ti od mene.
Vaha, Bazhdarevic kod mene uopshte nisu opcije, jer nisu se prihvatili posla kada su mogli, nego su naprdjivali iz inostranstva kako bi oni to bolje, ali nije sad vrijeme. Hvala vam, ali povucite me za onu stvar sa takvim razmishljanjima i prichom gospodo treneri.

Ili Sergej (manje sam za ovu opciju samo i jednio zbog neiskustva) ili neko ala Katanec, ko nije preskup za nas, a u stanju je da donese neshto novo, i oblikuje ove nashe dijamante do jedne respektabilne fudbalske "mashine". Smile

EDIT: Ubacih i Kodru medju ona trenerska imena, a nije pravedno jer je chovjek otjeran iz reprezentacije...moja greshka Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 01:58:25 od pontifex_maximus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Ја понављам, пошрујем што ради, чак сам и на ФБ његов љубитљ али некада мало више с*** и није реалан до краја, али то је ипак нека дрига тема. Smile

Да, управу си да Ћири није фино то што штити доказаног криминалца, лопова, али ипак када извагамо све лоше и добро што је Ћиро урадио за ову репку, мислим да ће ипак превагнути ово друго.

Катанец?! Smile  Не знам баш много о његовом раду, тако да нећу коментирати.

Од поменутих, ја бих некада послије, највише вољела видјети Ваху, али знам да је то немогуће.
Барбарезу ипак треба још много искуства и да онда наш херој преузме репку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.