Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270612 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Ма јој, и Бакир је мутан, вјеруј ми. Прије сам га много више цијенила. Мислим, свака њему част на храбрости и многим стварима што ради, али и њему се има штошта замјерити.

Када сам гледала његову емисију у којој је Ћиро био гост, чула сам како му се захваљује на свему што је учинио за репку и државу, како је ово "друга" репрезентација како је он селектор и види сада.

Мислим, није фино. Ја сам за то да Ћиро одради још један циклус па да онда видимо.

Што се тиче баража, а Боже мој, треба бити задовољан и тим, то нам је ипак највећу успјех до сада.

И не треба да се шути о лошим стварима, никако, али те "лоше стбари" нису само Ћиро, тога требамо бити свјесни.

И уопште, не знам ко би могао бити адекватна замјена за Ћиру?! Smile  Баждаревић, Осим, Ваха, Кодро неће, Барбарез неискусан и чисто сумњам да би и прихватио, па ко би онда могао?!

ja sam za to da dovedemo otta rexaGela na mjesto selektora...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Како кад човек води Грке? (ваљда јш увек)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
ja sam za to da dovedemo otta rexa
Ja ukucao u googl otto rex i evo stavrno postoji , dovedite ga i bog da vas vidi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
И ја мислим да идаље води Грчку  Smile

Али по мени он је сурова супротност од Босанског тима и њихових амбиција. Рехагел који гаји смарачки, дефанзивни фудбал са одбраном каква је ваша и играчима који су увек спремни да дају гол више  Smile То никако не може да успе.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Инзко, добар приједлог. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i

Tuttosport: Miralem Pjanić ubjedljivo prvi u anketi za najboljeg mladog igrača svijeta
03. 12. 2009. • 14:00 S. B.
Veličina slova: Standardna veličina slova Srednja veličina slova Najveća veličina slova
image Miralem Pjanić / 24sata.info

24SI - Dobiti preko 130.000 glasova u anketi nije mala stvar. Upravo to je pošlo za rukom Miralemu Pjaniću, fudbalskom reprezentativcu Bosne i Hercegovine i francuskog Lyona u anketi za najboljeg mladog igrača 2009. godine - "Golden Boy".

U anketi koju je na svojim internet stranicama pokrenuo italijanski sportski list "Tuttosport" za najboljeg mladog igrača 2009. godine - "Golden Boy", Miralem Pjanić je ubjedljivo prvi sa čak 48,3 posto glasova.

Na drugom je mjestu igrač moskovskog CSKA Alan Dzagoev sa 30,9 posto glasova.

U anketi je do sada glasalo preko 271 hiljade čitalaca "Tuttosport" portala, a i vi to možete uraditi na OVOM linku.

(24sata.info)

IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

......

Zodijak
Pol
Poruke 775
Zastava ispred zadruge
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ovaj rinakin pun nekih medalja,trofejan sto bi rekli  Smile
a i iskusan je  Smile
IP sačuvana
social share
The Chuck Norris military unit was not used in the game Civilization 4, because a single Chuck Norris could defeat the entire combined nations of the world in one turn
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Zagarantovan uspeh  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Miroslav Blažević – PREVRŠIO SVAKU MJERU      
05.12.2009. 00:00
Image
Znam da MIROSLAVA BLAŽEVIĆA apsolutno ničeg nije stid, da ima obraz debljine gume od FAP-a, ali ovo je prevršilo svaku mjeru i treba mu odgovoriti iz svih raspoloživih, konvencionalnih i nedopuštenih oružja. Kada propast protiv Portugala objašnjava srpskom zavjerom (osovina Dodik-Misimović) bez ustručavanja mu treba reći da «jede govna, a vodu pripija».

Pričao mi je Midhat Džeko, Edinov otac, kako je Misimovićevog četverogodišnjeg sina, rođenog u Minhenu, do suza razbjesnio kad ga je nazvao «malim Švabom»! «Pa, dobro, onda si Makedonac», nastavio ga je zavitlavati Džeko senior, aludirajući na mamu Stefaniju, Makedonku. «Nisam, jebem ti, ja sam Bosanac», zagalamio je mališan. Ono što je Misketov sin u četvrtoj godini, Ćiro je postao u 75-oj, a njegov sin to nema ambicije postati nikad. Smile Smile Smile Smile Smile

Piše: Senad Avdić (Slobodna Bosna - Sedam dana & ljudi
« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 17:55:13 od inzko80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Blažević podneo ostavku

Miroslav-Ćiro Blažević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, podneo je u petak uveče ostavku, saopštio je Fudbalski savez BiH.

Ovim potezom Blažević je, dan uoči dva puta odgađane sednice Izvršnog odbora FSBiH, potvrdio spekulacije, prema kojima je još pre dva dana potpisao predugovor o preuzimanju kineske ekipe Šangai Šenhua.
Blaževićeva ostavka biće razmatrana u subotu na sednici Izvršnog odbora FSBiH.

Između ostaloga, na toj sednici će se razgovarati i o sudskoj presudi generalnom sekretaru Munibu Ušanoviæu i sekretaru za finansije Miodragu Kurešu, koji su osudjeni na po pet godina zatvora.

U nedavnom intervjuu za B92 Blažević je rekao da selekcija Srbije na predstojećem šampionatu sveta u Južnoj Africi može do titule prvaka.

B92
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.376 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.