Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 271826 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
Nema na chemu i drugi put!

Shto se tiche Muratovica, ja tom chovjeku skidam kapu i pravim duboki naklon do poda, i iako mnogi ljudi ne kritikuju nego pljuju po Muratu Smile, on je nas zaduzhio svojim zalaganjem i prolivenim znojem u ovim kvalifikacijama. Uostalom, jedini je uz Dzeku koji je odigrao sve kvalifikacione utakmice, a ovu propushta zbog kartona. Ipak, koliko god ga ja volio, drago mi je shto ce uci neko mladji na njegovo mjesto, jer nama treba neko ko je u stanju bar 75. minuta vrshiti pritisak na portugalski vezni red.

Napad - hmmm, to je zaista veliko pitanje koga staviti uz Dzeku, jer Muslimovic, koliko se sjecam, je samo jednom briljirao kada je bio starter, i to protiv Hrvatske na Koshevu. U svim ostalim situacijama, on je bio dzoker sa klupe, koji je donosio svjezhinu i vezao na sebe bar dvojicu igracha i otvarao prostor Dzeki. Po meni, trebalo bi da se u utakmicu krene opet sa Vedom i Dzekom, a oko 60. minute ubaciti ( i ) Zlatana.

Pjanic - madjionichar, ali defanzivno i ne bash pretjerano koristan igrach, bar se nije pokazao takvim do sada. Zato sam rekao da su moguce neke rokade u ekipi, tipa da Ibrichica povuche na Muratovo mjesto, a Mire stane na njegovu poziciju ili neshto slichno da uradi.

U svakom sluchaju, valja izdrzhati josh dva dana i josh koji sat pride.
Od mene je zhelja samo da ih vidim da grizu, bore se i ne shtede, pa ili pukovnici ili pokojnici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6610
Uh, ja da sam Ćiro, ja bih potrpao najveće grmalje što imam u ekipi (pa i na zadnjeg veznog) pa išao na svaki prekid ili korner sa osmoricom u šesnaesterac Portugala, da ih nadskoči koliko može. Zato mi malo nešto ne godi Ibro, nije mi nešto u skoku, a ni ovi iz veznog ne mogu da pripomognu, faliće Rahimić i Spahić. Mislim da je to velika šansa BiH. Nije bilo ni nafake dole, sad bi trebalo ići na tu varijantu još više.  Smile

Ja sam slab na te mladce, uvijek mi padnu na pamet varijante prije sa Piksijem protiv Francuza ili Dejom na SP u Italiji, uvijek sam se divio tim trenerima koji guraju te klince koji im to vraćaju kako treba, smatram da neko ako je igrač to će pokazati sa 18 ili 20. Pjaniću će doći to iz dupeta u glavu s godinama, to u vezi defanzive, a i bilo bi super da se i za njega nađe neko mjesto u 11, pa makar što kažeš da se neko od ovih drugih iskusnijih i fleksibilnijih igrača prilagodi za malo veću defanzivu (ovo govorim za ubuduće, ne samo za ovu tekmu).
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Napad - hmmm, to je zaista veliko pitanje koga staviti uz Dzeku, jer Muslimovic, koliko se sjecam, je samo jednom briljirao kada je bio starter, i to protiv Hrvatske na Koshevu.

Muslimović je bio starter kod Muzurovića . Protiv Norveške je zabio 2 gol u gostima kad smo pobijedili 2:1 , a odmah nakon toga zabio još jedan pogodak protiv Turske na Koševu kad smo pobijedili 3:2 .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
         BAJRAMOVIĆ, PANDŽA I PJANIĆ OD PRVE MINUTE

Selektoru Miroslavu Blaževiću za susret sa Portugalom u Zenici neće se moći odazvati Admir Vladavić i Ermin Zec, koji su i prvi susret propustili zbog povreda.

Ćiro, osim ove dvojice, te također povrijeđenog Semira Štilića, ne može računati ni na kartonirane Elvira Rahimića, Samira Muratovića i Emira Spahića, a selektor naših fudbalera već u glavi ima ko će istrčati na teren.
Tako je Blažević najavio da će na mjesto stopera, umjesto kartoniranog kapitena Emira Spahića, uskočiti Boris Pandža, a u veznom redu će od prve minute početi Zlatan Bajramović i Miralem Pjanić.

Selektor je također najavio mogućnost i da susret počne Zlatan Muslimović, ali Ćiro nije siguran da li početi sa tri napadača, što je svakako malo vjerovatna opcija, ili će Muslimović eventualno uskočiti umjesto Vedada Ibiševića. Ipak, Blažević je poznat po tome da tačan sastav ne saopštava do dana utakmice, pa je vjerovatno da će biti još promjena do srijede.

www.sportsport.ba

Znači, ipak će se Ćiro izgleda odlučiti za Pandžu a ne za Milenkovića. Smile

« Poslednja izmena: 16. Nov 2009, 18:18:31 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
E Cire legende.
Sada sam gledao na SOS-u kako kaze da ce u Zenicu j... mamu Portugalcima  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2009, 18:18:13 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
 Smile Smile

Ma to je Ćiro-"zabavljač širokih narodnih masa", a narod voli onakve likove. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
I ja sam za Pandžu jer ipak Milenković nije igrao u repki , čini mi se oko 2 godine , pa ne znam kako bi se uklopio sa sadašnjim igračima . A Ipak je Pandža igrao protiv Belgije u oba susreta , ali vidjećemo ...

Pandža će da slomi nogu Naniju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Napred Bosno!!!
Srbija je uz tebe !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Navijači BiH po uzoru na Torcidu neće dati Portugalcima spavati

PREMA pisanju bosanski medija navijači Ćirinih Zmajeva okupit će se u blizini hotela Zenica u kojem će biti smješteni reprezentativci Portugala te će praviti buku, kako puleni Carlosa Queiroza ne bi mogli spavati

"Plan nam je da dođemo što bliže hotelu i navijamo što glasnije cijelu noć. Mi smo grupa starijih i ozbiljnijih navijača, nije nam cilj nikakav nered, ne namjeravamo niti bacati petarde, već samo grla i dlanovi da im ne damo spavati. Slično su jednom uradili navijači Hajduka i uspjeli izvući 1:1 s Romom", rekao je za Sarajevo X jedan od inicijatora okupljanja.

"Zaista ne želimo nikakve probleme i vjerujem da do njih neće doći, nije nam cilj da se sukobljavamo s našom policijom. Ako se nigdje ne budemo mogli skupiti, imamo automobile i ne mogu nam zabraniti da svako malo naiđemo i zatrubimo. Jest nesportski, ali ovu priliku ne smijemo propustiti. Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije", dodao je.

index

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.