Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 271829 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia n95
ma pjanic u muslimovic u prvih 11

ibisevica otjerati iz reprezentacije

u zenici ce biti teze nego u portugalu jer nece biti 2 kljucna igraca ...rahimica i spahica a bit ce veci pritisak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
ma pjanic u muslimovic u prvih 11

ibisevica otjerati iz reprezentacije

u zenici ce biti teze nego u portugalu jer nece biti 2 kljucna igraca ...rahimica i spahica a bit ce veci pritisak

Dje s' ti prije tjer'o?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Hajd' da si rekao da nije baš zadovoljio u Lisabonu, pa bi možda trebalo pokušati u srijedu sa Muslimovićem, ali da ga treba otjerati iz reprezentacije... Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2009, 02:18:48 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
Mislim da bi trebalo Vedada pustiti da igra u Zenici. U Lisabonu mu nije bio dan, mozda u Sredu hoce. Ipak je on veoma dobar napadac.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6610
Ko sve ne igra na Bilinom?

Ako su to Spahić, Rahimić i Muratović, onda je BiH u problemu, pogotovo ako bude istina ovo što se priča da su sudije instruisane od strane Blatera i FIFA. Bojim se da neko od ovih klinaca koji će da zamijene ove (doduše Milenković, kog se sjećam sa utakmice u BG nije klinac, ali stvarno ne znam ko je na klupi BiH što se odbrane tiče) ne nasjedne na neku od provokacija ovih poganština od Portugalaca.

Mislim da će poenta biti da se da dva gola više od Portugala, uz neki faktor sreće i raspoloženosti i koncentracije napadača, možda Bosancima i uspije. Ne bih da budem pesimista, ali ako uzmemo u obzir trenutne okolnosti, čisto sumnjam da će BiH uspjeti da sačuva mrežu. Bojim se da će doći do momenta koji je bio protiv Turske, napaljenost od starta i onda nesnalaženje u odbrani.

Biće tekma da gori, zna li neko da li prenosi neka satelitska? Smorio sam se prethodni vikend uz one Irce i Francuze na Eurosportu.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Fifa gura Portugal na Svjetsko prvenstvo!?

REPREZENTACIJA Portugala svladala je u subotu u Lisabonu izabranu nogometnu vrstu BiH sa 1:0, međutim uzvratna utakmica dodatnih kvalifikacija u Zenici za dva dana već sada dobrano miriše na barut.

Iako im je na popularnom Luzu nedostajao kapetan i najbolji igrač Cristiano Ronaldo, puleni Carlosa Queiroza utakmicu su započeli vrlo dobro, a ofenzivna i kombinatorna igra rezultirala je vodećim golom braniča Brune Alvesa. U ostatku utakmice Portugal nije djelovao kao svjetska momčad, koja mora imati svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu, a samo ih je sreća spasila da na uzvrat ne odu s negativnim rezultatom, bio to remi ili čak pobjeda Bosne i Hercegovine.

Istina, Portugal nije izgledao kako momčad koja pripada elitnom društvu u Južnoj Africi, ali za Fifu, Portugal jednostavno mora biti u Južnoj Africi i to zbog svjetskog branda Cristiana Ronalda, koji se smatra jednim od najboljih igrača na kugli zemaljskoj.

Blatter: Svjetsko prvenstvo bez Messija i Cristiana Ronalda ne bi imalo smisla   Smile Smile

Naime, prije nekoliko tjedana predsjednik Fife Sepp Blatter "odao" se u jednom medijskom istupu: "Svjetsko nogometno prvenstvo bez najboljih igrača svijeta Lionela Messija i Cristiana Ronalda ne bi imalo smisla, niti bi zapravo bilo zanimljivo". Blatter je rekao, a Argentina i Messi su se nekoliko dana kasnije kvalificirali. Sada se isto očekuje i od Portugala, odnosno Cristiana Ronalda.

Blatterova poruka odjednom je svima postala jasna kao dan, pogotovo nogometnim arbitrima koji su projekt "Portugal na SP" uzeli kao imperativ. Jer kako drugačije objasniti činjenicu da je engleski sudac Martin Atkinson, jednoj od najboljih reprezentacija svijeta, kada je riječ o izvođenju slobodnih udarac, dosudio čak četiri slobodnjaka na idealnih 16 metara?

Na sreću po Ćirine Zmajeve, portugalski izvođači bili su neprepoznatljivi pa do gola momčad Carlosa Queiroza nije došla. Interesantno je također kako je Martin Atkinson dodijelio "isključujuće" žute kartone Muratoviću, Rahimiću i Spahiću, gotovo jedinim reprezentativcima BiH koji imaju kvalitetnu defenzivnu crtu, pa ovi neće imati pravo nastupa u Zenici. Poznato je da Ljiljani i sa spomenutim dvojcem ima tanašnu defenzivu, baš kao što je poznato da je Portugalu jedan gol u Zenici gotovo sigurno dovoljan za prolazak.

Nećemo ni spominjati da je krovna svjetska nogometna organizacija samo nekoliko dana prije izvlačenja parova dodatnih kvalifikacija po prvi put u povijesti odredila nositelje, kako bi velikim zvijezdama olakšala put prema Južnoj Africi... Uz sve spomenuto, BiH još i nema sreće... Pitanje je može li se boriti protiv svega navedenog, a ako uspije, Ćirinim pulenima stvarno treba skinuti kapu.

index
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 3310
Смрт модерном фудбалу ... који говнар
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6610
Naravno, ovo je vrli Index i njihov senzacionalizam, ali da ima nečeg, ima. Mada, da se ne lažemo, ne znam šta će taj šminker da uradi po pitanju povećanja kvaliteta SP, taj za reprezentaciju nikad nije odigrao ništa posebno. A i pun mi je kufer više tih floskula tipa "velike ekipe", "tehničari", "ljepota fudbala" i slično. A pogotovo Portugala u svim tim pričama. Prljavi provokatori. Dobro je lik iz Presa napisao (svojevremeno za Brazil kad ih je Zidan sam oprao na SP '06) "Žoga do moga" Smile
Biće da je to opet spoj po finansijskom osnovu, ne bi li se "pomoglo" Realu i Portugalskom FS da se proda što više dresova, realno, više će se dresova tog papka prodati nego čitave reprezentacije BiH, sa sve Sušićevim i Ćirinim dresom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
Ko sve ne igra na Bilinom?

Ako su to Spahić, Rahimić i Muratović, onda je BiH u problemu, pogotovo ako bude istina ovo što se priča da su sudije instruisane od strane Blatera i FIFA. Bojim se da neko od ovih klinaca koji će da zamijene ove (doduše Milenković, kog se sjećam sa utakmice u BG nije klinac, ali stvarno ne znam ko je na klupi BiH što se odbrane tiče) ne nasjedne na neku od provokacija ovih poganština od Portugalaca.

Mislim da će poenta biti da se da dva gola više od Portugala, uz neki faktor sreće i raspoloženosti i koncentracije napadača, možda Bosancima i uspije. Ne bih da budem pesimista, ali ako uzmemo u obzir trenutne okolnosti, čisto sumnjam da će BiH uspjeti da sačuva mrežu. Bojim se da će doći do momenta koji je bio protiv Turske, napaljenost od starta i onda nesnalaženje u odbrani.

Biće tekma da gori, zna li neko da li prenosi neka satelitska? Smorio sam se prethodni vikend uz one Irce i Francuze na Eurosportu.

Ne igraju upravo ova trojica koje si ti naveo.
Najtezhe nam pada izostanak kapitena Spahica, zatim Rahimica, jer je sjajan destruktor igre protivnika dok za Muratovica vazhi da je ujedno jedna od slabijih karika u nashem prvom timu. Ali ne zbog njegovog fudbalskog (ne)znanja, nego jednostavno chovjek gura 34-u godinu svog zhivota, i nema snage za svih 90 minuta visokog tempa.

Ciro je vec najavio izmjene u nashem timu, i uz one iz Lisabona, trebali bi na teren istrchati josh Bajramovic umjesto Rahimica, Pandza umjesto Spahica i Pjanic od prve minute. Moguce je da ce biti nekih rokada medju igrachima, ali ne vjerujem da ce odstupiti od 3-5-2 formacije koju forsira sve vrijeme.

Dalje, mi smo se (mislim na navijache Smile) vec pomirili s tim da cemo primiti bar 1 gol, jer to nam je jednostavno "zapisano" tako, a u prilog tome ide i izostanak Spahica koji je jedini pravi argument u prilog tezi da se nadamo da cemo ostati neokrnjene mrezhe. Nashe nade polazhemo u vezni red i napadache, koji mogu dati 2 gola sasvim sigurno, ali je pitanje koliko ce odbrana popustiti. Dilema ostaje da li Muslimovic treba od pochetka sa Dzekom u shpic napada ili obet Vedo i Edin, pa Zlatana ubaciti u zavisnosti od razvoja situacije na terenu.

Malo sam oduzhio, ali nadam se da je sad bar jasnije kako stoje, trenutno, stvari u nashem taboru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6610
Hvala na izvještaju!

Slažem se za Muratovića, ali Ćiro vjerovatno zna što mu je taj lik u prvom timu.

Ja koliko vidim iz tvog posta, ovdje su dva pitanja. Kakav napad? Mislim da, kako god bilo, treba pustiti Džeka i Ibiševića otpočetka, pa šta bude. To je moje mišljenje, jednostavno mi se Vedad više uklapa u ekipu od Muslimovića, i za ubuduće, i da se pokaže sad ili nikad. Ovo su tekme koje lome.

Drugo pitanje je - mjesto koga Pjanić? Načitao sam se dosta stručnjaka koji podržavaju ovo ili ono rješenje (Švabo, Pape, neki Hrvati) ali nekako niko tog čovjeka ne može da ugura na pravo mjesto. Mada, po meni, bokserskim žargonom rečeno pound-for-pound, meni je Pjanić bolji od Ibre, ali očigledno da se koncepcijski ne uklapa nikako.

Eto, šta bi sad dali Bosanci da mogu da ćoraju jednog igrača veznog reda klase Pjanić za jednog odbrambenog te iste klase (šta ja znam, recimo Pike ili Evans ili štajaznam, Geret Bejl). 'Vamo višak, 'vamo promaja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.346 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.