Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 269601 puta)
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
N.Subotić: Želim ozbiljan razgovor na temu BiH

Neven Subotić (19) ove sezone je standardni stoper njemačkog drugoligaša Mainza.
Stasiti 1,93 cm visoki Banjalučanin, igra po ukusu trenera Jurgena Kloppa. Mainz zauzima drugo mjesto na tabeli, iza Borusije M’gladbah koja ima utakmicu manje. Neven je sa svega dvije godine napustio rodnu Banja Luku, pred početak ratnih dešavanja u Bosni i Hercegovini i stigao u Njemačku. Jedno vrijeme živio je u Sjedinjenim Američkim Državama; godinu dana u saveznoj državi Utah, a šest godina na Floridi.

- U Americi sam izapravo počeo ozbiljnije da treniram nogomet. Na Floridi mi je trener bio Slobodan Janjuš Čobo, bivši legendarni golman Željezničara, Sarajeva, Dinama te mnogih drugih klubova u bivšoj državi. On je nešto posebno u svakom pogledu, i kao stručnjak, ali i kao čovjek. Nisam ga gledao kada je branio, što je i normalno, jer se nisam ni rodio, ali sam čuo da je bio jedan od najboljih čuvara mreže u bivšoj Jugoslaviji. Ostao mi je u sjećanju jer je i pored 55 godina u sjajnoj formi. Čovjek brani kao da ima 20 godina. To je nešto nevjerovatno

Bundesligu ga je doveo menadžer, koji ga je odmah preporučio Mainzu. Nije dugo trebalo da Subotić skrene pažnju na sebe i pokaže ogromni potencijal. Ove je sezone odlični stoper prema ocijenama medija, ali i većine stručnjaka, definitivno najbolji odbrambeni igrač 2. lige. Za njegove usluge se interesiraju veliki klubovi, među kojima Schalke 04, Werder i Stuttgart.

- Eto, stigao sam prije godinu dana u Mainz. Nakon što sam pokazao koliko mogu, kao nagrada je uslijedio ugovor s klubom do 2011. godine. Za sada sam vrlo zadovoljan. Nemam nikakvih drugih planova, osim da sa Mainzom izborim ulazak u Bundesligu. Što se tiče ponuda, ima ih ali zaista nisam od onih koji se hvale, koji se otvoreno nude putem medija. Sve je u rukama mog menadžera, a ja sam upotpunosti fokusiran na svoj posao – priča Subotić.

Ono što nas najviše zanima je da li bi talentirani stoper, budući da je rođen u Banjaluci, prihvatio eventualni poziv u reprezentaciju BiH?

- Da budem iskren do kraja: nikada nisam razmišljao o tome. Ponekad mi je prošlo kroz glavu kada bih gledao neke detalje sa utakmica bh. reprezentacije. Jedno vrijeme mi je moj saigrač i prijatelj Damir Vrančić koji je bio kandidat u BiH pričao o reprezentaciji. Moje je mišljenje da ne treba žuriti, mada sam otvoren za razgovore.Valjda je korektno da neko dođe kod mene kako bi obavili jedan ozbiljan razgovor. Nemojte me pogrešno shvatiti, drago mi je što razgovaram za medije, ali to nije to. Podrazumijeva se da bih trebao razgovarati sa selektorom, predsjednikom Saveza, kako bi sve imalo dozu ozbiljnosti.

Da li ste imali ili imate ponude od strane nekih drugih nacionalnih Saveza?

- Zaista nebih govorio o tome. Ima nekih kontakata, ali zaista ništa konkretno. Crnogorci su me zvali, kao i iz nogometne federacije Amerike – kazao je Subotić.

Sportin
« Poslednja izmena: 23. Feb 2008, 13:50:10 od Dejo_sa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
E Dejo svaka ti čast za temu!  Smile Smile Napokon se u nečemu slažemo! Smile
Prije svega drago mi je da se izjašnjavaš kao Bosanac, i da voliš ovu zemlju bez obzira kako se zoveš. Jer i ja sam samo Bosanka a ne Hrvatica(iako bi po imenu i vjeri "trebala" voljeti "lijepu našu").
Drago mi je da su se napokon desile neke promjene u našoj reprezentaciji, došli su Kodro i Bolić pa se trebamo nadati boljim danima za naš nogomet. Još samo da nam se vrati naš jedan i jedini Sergej Barbarez........
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
E Dejo svaka ti čast za temu!  Smile Smile Napokon se u nečemu slažemo! Smile
Prije svega drago mi je da se izjašnjavaš kao Bosanac, i da voliš ovu zemlju bez obzira kako se zoveš. Jer i ja sam samo Bosanka a ne Hrvatica(iako bi po imenu i vjeri "trebala" voljeti "lijepu našu").
Drago mi je da su se napokon desile neke promjene u našoj reprezentaciji, došli su Kodro i Bolić pa se trebamo nadati boljim danima za naš nogomet. Još samo da nam se vrati naš jedan i jedini Sergej Barbarez........
 Smile
Naravno  Smile
Pun mi je kurac vise nacionalzma ali nismo mi problem u Sarajevu,Zenici Tuzli.....Problem su ljudi u Bijeljini,Citluku...... itd.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Zbog pojedinih ću prestati da pratim ovu temu  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
Zbog pojedinih ću prestati da pratim ovu temu  Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Zbog pojedinih ću prestati da pratim ovu temu Smile
Smile Smile
Smile Smile Smile

Ma prvi post i odmah politika! Jebote, ne mogu da vjerujem  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Nažalost, politika je umiješana u naš sport tako da ju je teško zaobići.
A nisam ja prva koja je spomenula politiku, prethodno se pisalo o nacionalnom ključu...ali nebitno, nećemo se raspravljati...ovo je ipak tema posvećena našoj reprezentaciji a ne klubovima za koje navijamo. Smile
Koliko vidim, nažalost, baš nešto i nije popularna tema Smile Smile Pa zar nam reprezentacija nije bitna?! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Nisi ti pozvana da resavas drzavne probleme, mora jebem li ti sunce zarko, samo li te jos jednom cujem Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
A ti jesi??? Smile Smile Smile Smile
Bolje ti je  Smile jer pretpostavljam da ne navijaš za BiH tako da nemaš šta tražiti na ovoj temi, niti te treba interesovati... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Salim se ja malo Juve-Girl, to je citat iz jednog domaceg filma.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.