Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска мафија у Србији  (Pročitano 73350 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@feanor i srkich:lako je odmah uzeti i svrstati nekog u gomilu...kao da se ja sada napravim pametan i kazem da ste svi vi koji ne navijate debili i da vas treba pobiti...samo postoji razlika izmedju vas i mene:ja ne svrstavam nikoga nigde,osim ako licno ne znam tu osobu,i ne znam kakav je...to sto gomila pijanih i naduvanih klinaca i jos veca gomila idiota zeljnih krljanja idu Beogradom i drugim gradovima i prave sranja se mene ni najmanje ne tice...ja pratim Zvezdu na Marakani,i na Severu duze od 10 godina!bio sam na gostovanjima u Holandiji,Italiji,Grckoj,a isto tako sam i propustio mnoge utakmice na koje stvarno nisam mogao da dodjem...bio sam sa Delijama u kopu,bio sam tamo i protiv Torpeda kada je ta ista "jadna i poplasena" policija tukla sve,od malih devojcica,do divljaka koji su to zasluzili...bio sam i pritvaran zbog te iste Zvezde,i ne mogu da podnesem da se neko ko me ne poznaje pravi pametan i stavlja me u isti kos sa nalozenim klincima...na svakoj utakmici kod same ograde uvek stoji velik broj starijih navijaca i nesto mladjih,mi smo UVEK tu da pevamo,bodrimo i branimo nas tim...ako dodje do sranja,pobijemo se,ali ja licno,od '98. nisam prisustvovao ni jednoj tuci koja nije bila ili zasluzena,ili unapred dogovorena,tako da me manite tih bapskih prica o divljanju po ulicama,jer likovi koji to rade su smesni i nama na Severu,a kamoli nekom sa strane,nego jos uvek niko nije ni POKUSAO da mi objasni kakve veze hapsenja navijaca i represija nad navijacima imaju sa tim da su nam uprave odvratne i korumpirane,da svercuju,kradu i diluju drogu?
dajte mi direktan argument zasto sam ja zasluzio da me legitimisu na svakih pola metra na dan utakmice,da me skidaju do koze ispred stadiona i da samo cekaju pogresan pogled ne bi li me ugazili i uhapsili,ako im je nasa uprava toliko kriva?
i molio bih da me vise niko ne svrstava ni u koju grupaciju,jer nemate pojma kako je to biti pravi navijac,a da vas zbog toga mrzi ceo svet!lako je praviti se pametan i biti jak na recima,ali mislim da ni vama ne bi bilo prijatno da vam neko kaze da ste kreteni zato sto ne idete na utakmice,i da ste kao simpatizeri klubova samo jadne kopije ljudi koji navijaju,kao i da ne vredite nista i da ste svi isti,tako da,ako hocete,mozemo da odemo na pivo,popricamo,upoznamo se,e onda me gurajte u kakve god grupacije hocete...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Дечко, физички обрачун је законом кажњив!
Ја немам шта да причам са тобом кад ми сам кажеш да си учествовао у неким "племенитим" тучама које су договорене и оправдане  Smile  Smiley 1

Имам савет за тебе, посвети се свом животу и неким реалним стварима а не намештеним и лажним ривалствима између клубова...
Јер ти волиш две боје, црвену и белу, све остало је исто као и у другим клубовима широм света... Пар криминалаца контролише и намешта све, од играча до навијача...

Ако волиш фудбал и ако га гледаш из уживања онда ћу те ценити...

Стварно немамо шта да причамо ако желиш да ми причаш о твојој потреби да стојиш поред ограде и бодриш Звезду (а шта је то Звезда?)...
Немамо шта да причамо о "оправданим" тучама и неправди од стране полиције...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
daj feanor, pa sta ako su fizicki obracuni zakonom kaznjivi.. i to sto jesu je samo velika steta.. ja fudbal gledam iz uzivanja, ali i potucem se nekad, nekad dobijem po nosu iz uzivanja.
hoces da kazes da je to nenormalno - potuci se s nekim?
...................
ja ne razumijem ljude koji ostare misleci da se umire od sake u nos i da se ostaje invalid od cizme u trbuhu...
jos je to sve sad toliko svedeno na minimum, da ne vrijedi pricati o nekim "opasnostima po drustvo" i sl...
s druge strane, savrseno razumijem 30[godisnjake i starije, shvatam da dodje perod kad to sve postane bezveze, ali nervira me kad takvi likovi popuju. sta se radilo 80-tih i 90-tih, a tek ranije? a sad je kao tuca neko zlo, prijavljuje se razbijena njuska na muriju, ide se na sud...
zato je sve bolesnije i bolesnije, a ne zato sto se klinci tuku. klinci su se tukli od kad postoji svijet. samo drustvo nikad nije bilo bolesnije...

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Мени је бесмислено сукобљавање било какве врсте јер неко носи шал друге боје...
Или договорене туче да се види ко је јачи  Smiley 1
Бесмислено ми је да млад човек посвећује време клубу (не мислим на фудбал већ на клуб) и физичком обрачунавању са неистомишљеницима...

Доказивање мушкости и "снаге" је могуће и на другим местима... На крају крајева, правом мушкарцу и не треба доказивање...

Аргументе типа, прија ми или уживам уопште не прихватам...
Свако има своје ЈА да ради са њим шта жели...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ok, onda te nisam dobro shvatio...

ali sam kazes, svako ima svoje JA i pravo da radi sta zeli.

koliko vidim tebi smeta to sto 100 ljudi ima jedno "ja"... a 100 ljudi drugo "ja" i oni hoce da se pobiju...
meni to ne smeta. moje ja tvoje ja, njihovo ja... koga briga.. svaki covjek ima pravo da radi sta hoce, sto se mene tice... i to niko ne treba da im osporava...
ono sto ja pokusavam da kazem je da je u stvari zumirano na pogresnom mjestu..

tuce, navijaci... to zvuci u medijima, ljudi to vole da citaju i gledaju, snimaju filmove i izimisljaju price...
ali to ni u kom slucaju ne moze biti toliki problem drustva, jer slusajuci price, izgleda da sve ide u pizdu materinu zbog 50 ljudi koji su se posutali medjusobno...  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ево ја једном био на послу (радим између два највећа стадиона у Београду) и био неки дерби...
Кроз прозор фирме видим тридесетак клинаца који се туку као блесави притом нападајући у "храбром" стилу 5-6 на једног... (разлог је вероватно био у неком шалу)
Видиш ја сам на њих гледао као на стоку... Они то мени и јесу...

У мени је разлика између људи и животиња баш у томе...
Кад сам био тих година није ми падало на памет да се понашам као чопор паса. За мене су постојали прави животни проблеми и права животна питања а не то кога ћу данас тући (да би се осећао снажним наравно уз пратњу страшне и храбре екипе)...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ni meni nije jasno zašto neko svoju želju da se fizički dokaže ne ostvari kroz sopstveno upražnjavanje sporta nego kroz tuču. Daleko više bi dojkazali na male goliće ili basketicom. Ali ja sam neka stara, konstruktivna generacija. Ovo su deca rata, njih društvo nije pripitomilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Полиција испитује везу „делија” и мафије

Како ово само смешно звучи, у ово ни сам обијач трафика не верује.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ljudi otisli ste u off do abnormalne granice,postoje druge teme vezane za nasilje na stadionima i oko njih,postoje druge teme na kojima moze da se prica od tome da li volis takav nacin zivota ili ne,ja cu da kazem samo jos jednu stvar vezanu za to:ko nije to probao,ne moze ni da zamisli kako je.mozete samo da nas optuzujete i nazivate stokom,divljacima i slicno,bas onako kako nas dragi ministar trafika-obijac Jocic i zeli...u zadnjih pola godine mediji i vlada su toliko pukli po navijacima da postaje uvreda reci nekom na ulici "Navijacu jedan!",a fora je u tome sto neki od vas,iskljucujuci tu od rasssse,nemaju ni najblazeg pojma zasto smo mi uz nas klub,zasto smo mi na tom Severu,i zasto radimo to sto radimo.hvala Bogu,ja vam to sigurno necu objasnjavati,jer je to trebao da uradi neko mnoooog,mnooogo ranije,jednostavno - ne kapirate nas - ok,ali nemojte da se pravite kao velike baje i face na netu pljujuci po nama..krajnje ste tuzni...a ja i dalje nisam dobio odgovor na moje pitanje,ali kontam da ce svaki sledeci pokusaj odgovora da se svodi na to da smo mi vandali,idioti i kreteni i da treba da ispastamo zbog greha nase uprave.... Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Живи свој живот побогу а не живот клуба који контролишу криминалци са плаћеном багром играча...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.