Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска мафија у Србији  (Pročitano 72639 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
A, Partizan?

Zanimljivo je sto su se okomili na Zvezdu...  Smile
Koliko znam.. navijaci godinama vode kampanju pod nazivom: "Zeko lopove!"
Ма код њих је све поштено Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Zvezdi tri meča i 500.000, derbi bez publike
Autor: Blic online, Beta | 10.12.2007 - 14:36

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjena je sa tri utakmice igranja na svom terenu bez publike sa 500.000 dinara zbog nereda navijača na meču sa Hajdukom iz Kule, saopštili su disciplinski organi Zajednice fudbalskih superligaša.

Generalni sekretar Zajednice Miodrag Janković na konferenciji za novinare rekao je da Zvezda ima rok od osam dana za podnošenje žalbe.
Ako Zvezda žalbom ne uspe da smanji kaznu, naredni "večiti derbi" sa Partizanom u 18. kolu Meridijan Superlige igraće se pred praznim tribinama stadiona crveno-belih.
Zvezda je kažnjena zbog loše organizacije utakmice sa kulskim Hajdukom, koja je odigrana 2. decembra u Beogradu i kada su navijači Crvene zvezde bakljama naneli teške telesne povrede pripadniku žandarmerije u civilu Nebojši Trajkoviću.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
... mi po onoj staroj narodnoj: I naravno... Dzej!
Dakle, i naravno - Stanko Subotic. Potrebna je u svakom medijskom tekstu, kao zacin koji bih nazvala "zasvakislucaj". Ne daj Boze da istraga mora da natrci na nekog ko je nedodirljiv po prirodi vlasti, e zato je dobro da je tu Stanko Subotic koji je vec neko duze vreme kriv za sve afere u Srbiji, nikotinske, narko... evo sad i sportsko-mafijaske... verujem da je umesan ili ce se naci dokazi i u ove ulicne nemire u Nikaragvi...  Smile Halo, folks, riba od glave smrdi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Specijalna policija je resila da ispita Dragana Stojkovica Piksija, Dragana Dzajica, Vladimira Cvetkovica i da se vidi sta je prvo sa transverom Gorana Drulica. Po nezvanicnim nalzima policije neko je falsifikovao Druliceve potpise i sa racuna ukupno podigao oko 10 miliona tadasnjih maraka.
Sto se tice najsumnjivijeg transfera  u Crbvenoj Zvezdi-Milana Bisevca u Francusku nedostaje oko 2, 5 miliona evra.
Naime Bisveca je u Zvezdu dosao iz Zeleznika i Zvezda je po sporazumu bila duzna da isplati klubu iz predgradja oko 500.000 evra. Transfer je obavio Ranko Stojic a pare su zavrsile na racunu supruge Ace Bulica Predsednika superligasa i tadasnjeg celnika Zeleznika.
Posto se Zeleznik ugasio niko ne zna kako na racun njegove supruge koja je fudbalski menadzer je leglo i jos oko 2 milona i onih 500.000 sa racuna nepostojeceg FK Zeleznik ispada oko 2.5 miliona dinara.
Jos nekoloko "menadzera" je pod istragom a na tapetu je buturovic zvani BAta Kan Kan.
Sqamo kada bi se istrajalo do kraja u ovoj akciji ali da se klubovi primerno kazne.
U Italiji i jedan Juventus je preseljen u nizi rang takmicenja a zasto ne i kod nas.
I osnovni uslov je da sve ovo nije priprema za jevtinu privatizaciju Crvene Zvezde i Partizana, Vojvodine i ostalih fudbalskih klubova.
valjda ce se klupko odmotati do kraja i da Niocvic nece biti u pravu -rat tajkuna i mafije a na kraju tresla se gora rodio se mis.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

valjda ce se klupko odmotati do kraja i da Niocvic nece biti u pravu -rat tajkuna i mafije a na kraju tresla se gora rodio se mis.

... da, bas tako obicno bude... i bas pred izbore. Toliko vidjeno, da je smor... Smile
Ili je danas takav dan, kisa... sivilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
neverovatno ali izgleda da ce biti istinito:
Poraz policije u ratru protiv fudbalske mafije. Nece biti hapsenja Dzajica, Piksija, cece, buturovica, Ace Bulica,..
Razlog sveamu ovome je sto iza mnogih stoje mocni politicari kojima nije u interesu da njihovi prijatelji u ovom kriticnom trenutku zavrse iza resetaka.
Zasmetalo je sto su verne Delije sa severa Marakane uzvikivale parole protiv Tadica, Kostunice , Jocica a oni su bili ti koji su aktivno ucestvovali u njihovom dovodjenju na vlast 5. oktobra.Kako ti isti navijaci da sada perd izbore ruzno skandiraju protiv vrha Srbije.
Sve se svelo na hapsenje trojice funkcionera Zvezde, delegata utakmice Crvena Zvezda-Hajduk iz Kule i nekoliko navijaca.
Zvezda je novcano kaznjena   -za nase prilike poprilicno i nece igrati pred publikom tri meca na MArakani a samim tim i protiv Partizana i D O S T A    J E.
\Zivi bili pa videli da li je ovo istina ili samo jos jedna lepo plasirana novinarska patka u ovom trenutku.
Ali u zemlji Srbiji sve je moguce.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Први је откривање навијача који су покушали да убију припадника Жандармерије, а резултат тога је јучерашње хапшење Уроша Мишића.

cuj pokusaj ubistva  a sta li je radio tamo samo svoj posao aa!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
neverovatno ali izgleda da ce biti istinito:
Poraz policije u ratru protiv fudbalske mafije...
\Zivi bili pa videli da li je ovo istina ili samo jos jedna lepo plasirana novinarska patka u ovom trenutku.
Ali u zemlji Srbiji sve je moguce.
Mediji su cudo. Dragi moji, najveci filozof, najveci vizionar XX i XXI veka je Mekluan koji je rekao da ce zahvaljujuci medijima svet postati globalno selo. I sa svojim pristalicama ukazivao na moc manipulacije koja je zastrasujuc. Kolektivna hipnoza. Totalna. Tvrdim, a godine koje dolaze (ako ih ne pojedu skakavci : ) ce dokazati da su gotovo sve afere rezirane, od ove duvanske mafije i Stanka Subotica koji je zrtvena ikona, preko ove sada narko aferice sa "delijama"... a kada se nesto ZAISTA dogodi, onda se uglavnom zataskava jer nekome s vrha ne odgovara da se zna, konkretno mislim na zaista pravu aferu izmedju Divca i Djordjevica, gde je Divac, zahvaljujuci svojim ljudima iz politickog vrha, uspeo da upropasti coveka koji se vec vise od dve decenije bavi biznisom i ne mesa se u plitiku i to ce mu sada, po svemu sudeci, doci glave... I niko ne pominje, recimo, gradjevinsku mafiju koja puca, ubija, zari i pali, mahom po Beogradu koji je zaista postao kancer Srbije, ako je suditi po nebezbednosti,kriminalu, korumpciji.  Dakle, ono sto ZNAMO to je ono sto je NEKO zeleo da znamo i vrlo se potrudio da plasira u medijima. A ono sto taj neko nije zeleo da znamo, uglavnom ne znamo... sve se svodi na informacijsko koprcanje...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Sve  akcije se obustavljaju zbog Zvezdana Terzica koji je toliko mocan u FSS i ima veoma jaku politicku zaledjinu da je prosto neopisivo.
Zbog jednog fudbalskog mafijasa nece se odmotati kolupko u nasem fudbalu. Samo ce se nastaviti jos vise da se drpa lova .
A da li ce drpati kada privatizuju ?
kao i u mnogim situacijama u nasem drustvu samo se zapocelo ali se brze odustalo.
Jos treba mnogo vremena da neko sakupi dovoljno hrabrosti i ima *uda da istera do kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
malo se kasno ukljucujem u pricu,ali ako smem da primetim,svi mediji,i svi ovi koji napadaju Zvezdu na sve strane napadaju samo nasu trulu i raspalu upravu(koju i treba napadati)a ispastaju samo i iskljucivo navijaci...mec protiv boltona je pokazao svoje...dok je otprilike 90% policijske snage Srbije bilo na i oko Marakane,nasa toliko optuzivana uprava je bila u svojim lozama,smejala se kako gomila primitivaca sa uniformama vrsi represiju u punom smislu reci nad nama...posle su mediji za nase politicke parole ponovo optuzivale upravu,i opet su kaznjavani navijaci...sad tu meni nesto nije jasno,ako bi neko bio ljubazan da mi objasni bio bih mu jako zahvalan:
Ako je ta uprava(koju ja,kao i velika vecina brace sa Severa ne podnosim)toliko kriva,ia ko se vec "odmotava klupko" do nekog iz uprave,i sta ti ja znam,ako se sve odvija na nekoj relaciji Zvezdina uprava - mafija - vlast,kao sto se prica,zasto onda samo navijaci ispastaju?
kapiram da nas treba kazniti za to sto se desilo(mada mi nije jasno zasto ja ne smem da unesem zastavu,a neki kreten sa IQ-om 15 moze da unese pistolj medju 5000 ljudi,poznatih po nasilju i zajednistvu)ali da se neko poziva na nas kao ogledalo Zvezdine uprave za mene je apsurdno...aktivno pratim Zvezdu vec 10-ak godina,idem na ligaske kao i na evropske utakmice,pevam,navijam,napadam i branim se kada je to potrebno,ali,pobogu,da neko povezuje iskvarenu upravu koja upropastava klub,i obara mu kako cenu,tako i cast,sa nama koji na Severu ostavljamo glas,i bodrimo klub bez obzira na to koji mudonja ga vodi,i bez obzira na to ko je dole na terenu,pa pobogu...
ako su vec toliko isprozivani razni piksiji,terzici i sta ti ja znam,zasto su onda jedine akcije preduzete protiv nas koji jedva iscimamo 800 dinara za ulaz,i mozda znamo par ljudi koji se drogiraju?
smatram da to sve vodi nekom jadnom pokusaju da se ugusi navijacki pokret,da se celni ljudi sklone sa stadiona u cilju stvaranja nekog novog zakona koji bi bio slican britanskom...samo postoji malo gadan problem vezan za to,mozda mogu da pokusaju,ali tesko da ce uspeti da ga ostvare,posto ovo nije Engleska...i sta onda?uprava ce biti kriva,a navijaci kaznjeni,sto se sadasnje vlasti tice - i vuk sit,i jarici na broju...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.