Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 81659 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
razocarao me Skolari(do sada sam ga gotivio valjda zbog povezanosti sa brazilskom reprezentacijom  u proslosti  Smile  )   Smile
Ubise nas Portugalci u prvom poluvremenu dok smo se u drugom popravili a pogotovo mi se svidela odluka Klementea da ubaci jos 2 napadaca koja je bila rizicna ali se ispostavila i uspesna  Smile (samo bi ipak vise voleo da sam video Lazovica umesto Jovanovica sa Zigicem i Pantelicem...  Smile  )
Nas gol smrdljiv al ko da je to vazno!   Smile
Duljaj kao i obicno standardno maximalno opravda poverenje , kralj! Treba mu    Smile
bas me zanima kakav ce biti izvestaj o incidentu i kako ce ko "proci"? 
da li cemo i ovaj put mi biti dezurni za packe od Platinia ili...?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sad smo u situaciji da opet zavisimo sami od sebe...
Ako pobedimo sve 4 utakmice do kraja idemo na EP...

Inače, Mađari su opljačkani u Turskoj...
Kod 0:0 u 63. minutu Gera izlazi sam ispred tuskog golmana, ovaj ga bukvalno kosi sa obe noge - čist penal kao suza, a sudija pokazuje drugi žuti mađaru zbog navodnog simuliranja i oni ostaju sa igračem manje totalno nezasluženo...
Iznervirani i pokradeni mađari kasnije nisu ni imali želje za fudbalom, pa su popili 3 komada ko od šale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ja nisam video da je sudija dao crveni Dragutinovicu.

Na uefinom sajtu stoji  90+2Dragutinović (Serbia) is dismissed.

Bas me interesuje sta ce da napisu u izvestaju
bilo i na konfereciji za stampu posle utakmice da je dragutinovic dobio crveni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Inače, Mađari su opljačkani u Turskoj...
Kod 0:0 u 63. minutu Gera izlazi sam ispred tuskog golmana, ovaj ga bukvalno kosi sa obe noge - čist penal kao suza, a sudija pokazuje drugi žuti mađaru zbog navodnog simuliranja i oni ostaju sa igračem manje totalno nezasluženo...
Iznervirani i pokradeni mađari kasnije nisu ni imali želje za fudbalom, pa su popili 3 komada ko od šale  Smile

Nisam video ali mogu da zamislim... Nije tu pokradena samo Madjarska,njima ta pobeda ionako ne bi znacila nista,nego Grci i Norvezani (i nesretna BiH je mogla da profitira da je dobila ultra-mocnu Moldaviju Smile ) ali Turci su to,verovatno sudija ne bi izvukao zivu glavu da je svirao Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ima li neko (ili negde) snimak kad skolari udara dragutinovica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Utakmica lici na onu sa Spanijom, kada je bilo 1:1....mozda i sada umuljamo neki...

Koji si ti lik...  Smile

A i ja sam to bio pomislio u toku utakmice...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Moram da prekopiram jedan post, crk'o sam od smeha!

Gledam sada na RTV Portugal Terzu kako daje izjavu na engleskom :DDDDDDDD
Pita novinar iz Portugala Terzu : -What do you think happened between your player and Scolari?
Terza : - Pa, I am very surprised about this occasion because... his, his couch,... he, he, he should be... he should be ''pedagog'' and ''psiholog'', psyhology... but I will surprise about what this happened after the match
Novinar : - Do you think he should be banned, what's your opinion about consequences?
Terza : - Yea, offcourse it is a shame for every... fifa, and I, I, I realy expect punishment for Scolari
posle toga novinar ce neshto kao : - Scolari said that your player was in the begining of this episode...
Terza : - Okay, maybe players, but the couch must be couch, he, he, he must be teacher
novinar : - Do you think serbia is still in the race for the EURO 2008?
Terza : - Offcourse, I think everything is open for Portugal, for Serbia and also for Finland and for Poland. Everything is Ok, everything is open and we will see in next 4 matches.

« Poslednja izmena: 13. Sep 2007, 02:21:45 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Stanković: Izmene ključne za remi

Fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je bod u Lisabonu posle nerešenih, 1:1, sa Portugalijom i tako zadržala nadu u plasman na Evropsko prvenstvo. Posle ranog pogotka Sabrose za vođstvo Portugalije, ekipa Havijera Klementea izdržala je pritisak domaćeg tima u prvih 45 minuta, da bi u drugom poluvremenu, uz pojačan napad, došla do izjednačenja, kada je Ivanović zatresao mrežu u 86. minutu.

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković upravo je ta dva momenta izdvojio kao ključna u veoma uzbudljivom meču na stadionu Žoze Alvalade.

“Imali smo sreće da posle prvog poluvremena ne primimo i drugi, ali posle toga Portugalci nisu imali značajniju priliku. Igrali smo organizovano. Izmene koje su izvršene su bile ključne. Oni su poslednjih 20-ak minuta „pali”. Očekivao sam da ćemo dati gol. Rezultat iz Helsinkija nam je dao nadu za nastavak kvalifikacija. Imamo do kraja četiri utakmice, od toga su tri protiv lakših rivala. Moj san je da dočekamo meč sa Poljskom u poziciji iz koje možemo da se kvalifikujemo i pobedom na prepunoj Marakani odemo na EP“, rekao je Stanković.

Na meču protiv Finske u Beogradu bilo je jasno da Nikola Žigić nije potpuno spreman, ali je centarfor Valensije i u Lisabonu dobio šansu u drugom poluvremenu i odigrao solidno.

“Kao što sam i najavio, selektor Klemente je na početku pružio šansu igračima koji su spremniji od mene. Međutim, Pantelić i ja smo dobili svoju šansu u finišu i zajedno doprineli u osvajanju boda, koji će nam mnogo značiti u borbi za plasman na EP. Znali smo da ovde u Lisabonu možemo do dobrog rezultata. Išli smo na sve ili ništa i na kraju zasluženo izjednačili, a možda smo mogli i do pobede. Ostavili smo dobar utisak i pokazali da ova generacija može mnogo toga“, rekao je Žigić.

Centarfor Milan Jovanović u Lisabonu je po prvi put bio u startnoj postavi reprezentacije.

“Trgli smo se posle lošeg početka i uspeli da napravimo dobar rezultat. U finišu utakmice smo možda čak mogli i do pobede. Izmene u finišu su bile ključan momenat. Mnogo nam znači kada igramo sa više napadača, kada igramo ofanzivno. Bili smo i fizički dominatni, što nisam očekivao. Ovaj bod nije toliko važan takmičarski, koliko je važan za samopouzdanje ove ekipe. Nije nam bilo prijatno dok smo čitali kritike u medijima posle remija protiv Finske, ali to nas je možda i trglo i pokazali smo da smo najjači onda kada su nas svi otpisali. Sada nam ostaju još četiri utakmice i ako pobedimo sigurno idemo na Evropsko prvenstvo. Ako se sada ne plasiramo onda smo sami krivi“, izjavio je Jovanović.

“Delovali smo na terenu kao jedan. Posle rano primljenog gola ostali smo pribrani i znali smo kako treba da igramo. Nismo zaslužili da izgubimo, a na kraju smo imali par šansi i za pobedu“, izjavio je posle meča strelac izjednačujućeg gola za naš tim Branislav Ivanović.

“Moramo da budemo zadovoljni. U prvom poluvremenu nam nije bilo lako, dok smo u drugom odigrali odlično i na kraju zasluženo došli do izjednačenja“, izjavio je Zdravko Kuzmanović.

“Bili smo ohrabreni rezultatom u Finskoj i odigrali jedan veliki meč. Gol Portugalaca je naša greška. Sada znamo šta nas čeka i nadam se da ćemo prevazići sve i otići na EP. Utisak je pokvario incident sa kraja utakmice i nadam se da će UEFA reagovati“, ističe Nenad Kovačević.

“Nije bilo lako u prvom poluvremenu, naročito posle njihovog gola i šanse Gomeša. Međutim, verovali smo u ovaj rezultat. Možda da smo malo ranije postigli gol bi došli i do drugog. U poslednjih 30 minuta bili smo dominatni i još jednom pokazali da ova ekipa može ravnopravno da se nosi sa jednim od najboljih timova na svetu i da imamo kvalitet i potencijal“, rekao je Marko Pantelić.

”Veliki bod za nas. Međutim, do kraja moramo da pobedimo sve, uključujući i Poljsku. Mislim da smo na dobrom putu da se plasiramo na EP, jer posedujemo veliki kvalitet. Treba ovako nastaviti i uz malo sreće nadam se da ćemo ostvariti cilj“, rekao je Ivica Dragutinović.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Senzacija Škota, moćni Englezi

Reprezentacija Škotske načinila je prvorazredno iznenadjenje, savladavši Francusku rezultatom 1:0, i to usred Pariza (preciznije, u njegovom predgradju Sen Deniju)!

Gol odluke postigao je Džejms Mekfaden u 64. minutu i tako tri kola pre kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008 odveo svoj tim na čelo tabele Grupe B.

Škoti vode sa osvojenim 21 bodom, Italija posle trijumfa nad Ukrajinom u Kijevu ima 20, a Francuska 19. Za jednu od ove tri selekcije neće biti mesta u žrebu za turnir koji će zajednički organizovati Austrija i Švajcarska.

"Trikolori" su čvrsto držali loptu u svom posedu, ali očigledno je da im od povlačenja Zinedina Zidana nedostaje igrač koji ume da odigra završni pas. U nekoliko izglednih situacija, golman gostiju Krejg Gordon izlazio je kao pobednik iz duela sa Maludom, Riberijem (dva puta) i Anelkom, a onda je usledio Mekfadenov "grom" za prvi poraz Francuza na domaćem terenu posle 1999. godine, računajući samo mečeve kvalifikacija za EP i SP.

Vrhunsku formu potvrdila je Engleska, pošto je drugi put za četiri dana na Vembliju slavila pobedu rezultatom 3:0. U subotu je stradao Izrael, a u sredu Rusija, koja se zanosila mislima o osvajanju sva tri boda protiv rivala kojem su nedostajali povredjeni Runi, Lampard i Hargrivs.

Ono na šta Rusi nisu računali jeste golgeterski povratak u život Majkla Ovena, koji je veći deo prethodne dve sezone proveo na operacionom stolu i rehabilitacijama. Omaleni napadač Njukasla u svom stilu je matirao Malafejeva na asistencije Gereta Berija i Emila Heskija, čime je učinak u dresu "gordog Albiona" zaokružio na 40 pogodaka! Šlag na tortu stavio je Rio Ferdinand.

Puleni Stiva Meklarena sada su potisnuli Ruse sa druge pozicije u Grupi E, ali i dalje zaostaju za Hrvatskom, koja je lakšim treningom u Andori (6:0) zadržala tri boda prednosti u odnosu na Engleze, dok Rusiji beži čak pet bodova.

Izvor: MTS-Mondo

Srbiji bod u Lisabonu, Skolarijev incident!

Uoči utakmice sa Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine, slavljenik Dejan Stanković za 29. rodjendan poželeo je kao poklon da se fudbalska reprezentacija iz Lisabona vrati sa "jednim malim bodom ili sa velika tri".

Ispunila se želja kapitenu fudbalske reprezentacije, jer se Srbija iz Lisabona vraća sa jednim bodom. Portugal - Srbija 1:1.

Vodeći gol za Portugalce postigao je Simao Sabrosa u 11. minutu iz sjajno izvedenog slobodnog udarca sa oko 20 metara.

Izjednačio je defanzivac Bane Ivanović u 87. minutu posle gužve u šesnaestercu domaćih.

Na kraju utakmice dogodio se nesvakidašnji incident, jer se selektor Portugala Luis Felipe Skolari sukobio sa Ivicom Dragutinovićem i pokušao da ga udari. Ostali igrači i članovi stručnog štaba obe ekipe, jedva su smirili zaraćene strane.

Portugalci su u subotu propustili priliku da pobedom nad Poljskom učine veliki korak ka EURO 2008. Ispustili su pobedu u poslednjim minutima meča i nadali su se i verovali da će taj kiks ispraviti protiv Srbije.

Istorija se, medjutim, ponovila, jer je 87. minut ponovo bio koban po Portugalce, baš kao i u meču protiv Poljske kada je Kržinovek, uz pomoć stative i golmana Rikarda, doneo Poljacima bod.

Pred punim stadionom Sportinga, domaćini su krenuli žustrije, očigledno željni da odmah šokiraju Srbiju. Brze kombinacije na sredini terena za koje "orlovi" nisu imali rešenja na početku meča brzo su dale rezultat.

U 10. minutu Portugalci su krenuli u brz napad. Lopta je išla od noge do noge, iz prve, kao na fliperu, a Kristijano Ronaldo se stuštio ka golu Srbije. Pred šesnaestercom ga ruši Nenad Kovačević. Simao Sabrosa izvodi slobodan udarac sa oko 20 metara iz udžbenika, a Stojković je paradom samo ulepšao taj trenutak.

Minut posle vodećeg gola, Portugalci imaju novu šansu. Deko je centrirao iz slobodnog udarca, a Nunjo Gomeš neuspešno pokušava glavom.

Prvu i jedinu priliku u prvom delu Srbija je imala u 16. minutu. Rukavina je odlično centrirao, a Milan Jovanović "skida" loptu sa glave Dejanu Stankoviću. Da je pustio kapitenu, moglo je da bude opasno po Rikarda.

U 22. minutu sledila su se srca navijačima Srbije. Bosingva je kao Karl Luis pretrčao Zorana Tošića na desnoj strani, sjajno centrirao, Nunjo Gomeš glavom, a lopta udara u stativu. Na odbijenu loptu natrčava Deko koji šutira sa 11 metara, a Stojković čudesno brani.

U nastavku su Portugalci i dalje bolje stajali na sredini terena, ali je bilo jasno da ni oni više nemaju snage za brze napade. Domaća publika je bivala sve nervoznija i svaki loš potez svojih igrača propratila je zvižducima.

Petnaestak minuta u drugom poluvremenu Havijeru Klementeu je bilo jasno da mora da "puca" iz svog raspoloživog oružja. Ubacuje Marka Pantelića i Nikolu Žigića. Srbija je tada igrala sa tri špica. Uz pomenutu dvojicu od početka je u igri bio i Milan Jovanović.

Portugalci su tada videli šansu da napadnu iz kontri i u par navrata se činilo da će ovaj potez Klementea biti koban po srpski tim. Uvidevši da mora da pojača defanzivu u igru ulazi Igor Duljaj umesto Kuzmanovića.

Srbija je igrala mnogo hrabrije u drugom delu. Rezerve su unele živost u napad, ali nije bilo konkretnijih akcija pred golom Rikarda, osim nekoliko pokušaja Rukavine da sa boka pronadje Žigića.

Ipak, u 87. minutu do tada neprimetni kapiten Dejan Stanković izvodi slobodan udarac. Lopta pada na glavu Pantelića u šesnaestercu, odbija se od noge jednog portugalskog fudbalera, a Bane Ivanović (sumnjiva ofsajd pozicija) sa nekoliko metara šalje loptu u mrežu.

Ivanović je pre nego što se poradovao okrenuo ka linijskom sudiji, koji nije podigao zastavicu i proslava gola je počela.

U poslednjem minutu, Srbija je mogla čak i do tri boda. Pantelić i Žigić su bili u akciji, napadač Herte je pokušao petom do visokog saigrača, ali je ispred njega u poslednjem trenutku klizećim startom intervenisao Bruno Alveš.

Na kraju meča, olakšanje na licima srpskih fudbalera, ali su prethodno morali da smire Dragutinovića koji je "poludeo" zbog nečuvenog poteza Skolarija.

Posle remija Finske i Poljske, tabela grupe A izgleda ovako: Poljska vodi sa 21 bodom (11 utakmica), Finska ih ima 19 (11), Portugal 17 (10), a Srbija 16 (10).

U oktobru naš tim očekuju dva gostovanja u Jermeniji i Azerbejdžanu.

Sudija: Markus Merk (Nemačka)
žuti kartoni: Vladimir Stojković, Ivica Dragutinović, Nemanja Vidić (Srbija); Petit (Portugal).

PORTUGAL: Rikardo, Paolo Fereira, Fernando Meira, Bruno Alveš, Bosingva, Petit, Simao, Ronaldo, Maniš (od 83' Meireles), Deko (od 77' Mutinjo), Nunjo Gomeš (od 65' Kvarežma).

SRBIJA: Stojković, Rukavina, Ivanović, Vidić, Dragutinović, Z. Tošić (od 61. minuta Nikola Žigić), Kuzmanović (u 71. minutu Igor Duljaj), Stanković, Kovačević, Krasić (od 61. minuta Marko Pantelić), Milan Jovanović.

Dragutinović vs Skolari: UEFA na potezu

Hrabra igra Srbije, pogotovo u drugom delu meča protiv Portigala u Lisabonu se isplatila i sa najtežeg gostovanja "orlovi" se vraćaju sa bodom. Nedovoljnim, svakako, za miran rasplet u kvalifikacionoj grupi za Evropsko prvenstvo 2008. godine, ali bod koji će uliti samopouzdanje pred naredne mečeve.

U senci rezultata i cele utakmice ostao je nezapamćen skandal na kraju meča, u kojem su učestvovali defanzivac Srbije Ivica Dragutinović i, ni manje-ni više, nego 58-godišnji selektor Portugala, Brazilac Luis Felipe Skolari.

Iznerviran što Portugalci nisu u duhu fer-pleja vratili loptu ekipi Srbije, Dragutinović je posle meča želeo da se "objasni" sa Kvarežmom. U ceo konflikt umešao se i Skolari, koji je pesnicom udario Dragutinovića po licu.

Igrači srpske reprezentacije jedva su smirili Dragutinovića, koji je želeo da se dočepa Skolarija.

Posle meča, svi u taboru srpske reprezentacije bili su šokirani ponašanjem Skolarija.

"Potez Skolarija je, blago rečeno, nedopustiv. Sramota je da se tako ponaša selektor koji je osvojio prvenstvo sveta. Mislim da bi UEFA morala hitno da se pozabavi ovim slučajem. Ne mogu da shvatim da takav trener ne može sportski da podnese neuspeh. Portugalci su pokazali da ne znaju šta je fer-plej, jer nam nisu vratili loptu kad smo je izbacili da bi se Vidiću ukazala pomoć", rekao je ljutiti Havijer Klemente.

Dragutinović takodje kaže da je postupak Skolarija "skandalozan". "Naš pvi nesporazum je nastao je nakon što Kvarežma nije hteo da nam vrati loptu iz auta kada smo je izbacili zbog Vidića. Portugalski selektor je još tada hteo da me isprovocira, ali nisam naseo. Sudija Merk je posle svega meni pokazao crveni katon, a svi su videli da je Skolari mene udario. Očekujem da UEFA promeni tu odluku i kazni Skolarija".

Skolari ima svoje vidjenje dogadjaja, ali srećom televizija je davno izmišljena, pa su se tako svi mogli uveriti da ono što on tvrdi nije tačno. A on kaže: "Branio sam Kvarežmu. Dragutinović se pojavio ispred mene, ali ga nisam ni pipnuo. Samo sam ga dotakao po kosi".

Selektor Brazila smatra da je za sve kriv sudija Markus Merk, jer nije reagovao kada je, kako kaže, "Dragutinović napao Kvarežmu".

Posle svih odluka UEFA na štetu srpskih klubova u poslednje vreme, teško je, medjutim,da će se sad nešto promeniti.

Bane Ivanović - čovek zvani "odluka"

Pre tri godine na Evropskom prvenstvu za mlade u Nemačkoj (igrači do 21 godine) Branislav Ivanović, tadašnji fudbaler OFK Beograda, postigao je pobedonosni gol za selekciju Srbije i Crne Gore u meču protiv Hrvatske. Pokazalo se potom da je taj meč bio ključan u grupi.

Sada igrač moskovske Lokomotive ponovo je postigao gol u reprezentativnom dresu i to protiv jedne od najjačkih evropskih i svetskih ekipa, Portigala, koji bi mogao Srbiju da "odvede" na EP 2008. godine u Austriji i Švajcarskoj.

"Prosto sam se prišunjao golu Portugala, jer kako se meč bližio krajunismo imali šta da izgubimo. Video sam kako se lopta odbija od jednog domaćeg igrača, a reagovao sam instiktivno. Ovo mi je prvi gol u A reprezentaciji i pamtiću ga dok sam živ", izjavio je Bane Ivanović posle meča sa Portugalom (1:1) u kvalifikacijama za EP.

Klemente: Portugal nije ni zaslužio pobedu

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Havijer Klemente bio je zadovoljan posle remija sa Portugalom u Lisabonu, mada je izjavio da je Srbija mogla i do sva tri u važnom kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo 2008. godine.

"Nisam siguran da je ovo naša najbolja utakmica, bolje smo odigrali u Finskoj. Medjutim, Portugal je jača ekipa od Finske. Imali smo još jednog protivnika, a to je rano vodjstvo domaćina. Morali smo praktično celu utakmicu da jurimo gol minusa. Bilo mi je svejedno da li ćemo izgubi sa jednim ili sa dva gola razlike. Hteo sam gol, mislim da smo na kraju mogli da damo i gol više", dodao je španski stručnjak", izjavio je Klemente posle remija sa Portugalom 1:1 u Lisabonu.

On nije želeo da preterano komentariše izjednačujući gol Baneta Ivanovića, koji je bio sumnjiv, jer se srpski defanzivac možda nalazio u ofsajd poziciji. To je, naravno, najviše interesovalo portigalske novinare posle meča.

"Da li je gol bio regularan? Mislim da je normalno što su Portugalci tražili ofsajd, ali nisam siguran da je bio, treba prvo da odgledam snimak. Meni je svejedno da li je gol bio regularan, jer Portugal nije zaslužio da nas pobedi!", rekao je Klemente u diskusiji sa predstavnicima portugalskih medija.

Napadač srpske reprezentacije Milan Jovanović samo je prokomentarisao: "I ovaj meč je pokazao da nam se sve namešta! I mislim, ako sad ne odemo na EP, nikad nećemo".

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić bio je prezadovoljan posle meča, ali poručuje da treba pobediti u preostalim mečevima.

"I da smo pobedili Portugal, bilo bi nam potrebno još 12 bodova do ostvarenja cilja. Ovaj bod pokazuje da smo na pravom putu, a najvažnije je da smo vratili samopouzdanje", ocenio Terzić.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson W610
I nas jednom da drmne sreca pa da damo gol u poslednjim minutima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.