Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 81767 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung 
Uzgred Bane Ivanović je kriv za prvi gol. Stajao je u živom zidu, baš na mestu gde je prošla lopta, jer se on izmakao u poslednjem trenutku da ga lopta ne udari u glavu - vrat  Smile

Koja pi...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ne bi me cudilo da nas ove picke iz uefe diskvalifikuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ako se dobro secam(i ako sam dobro video) doslo je do guranja nekih igraca Portugala sa nasima u kome je cini mi se Bane Ivanovic ostao bez ravnoteze...mislim da mu sigurno nije bila namera da "izbegne" loptu  Smile 
a evo i snimka pa sad koliko moze da se razazna   Smile

a evo i Scolaria u "akciji"   Smile

jbg nisam znao da postavim video prozor pa neka neko od modova prepravi ako mu se da...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2007, 14:02:06 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat: dzux_de_lux link=topic=67428. msg3936953#msg3936953 date=1189110887
Citat: Dinamo-ZG link=topic=67428. msg3935377#msg3935377 date=1189092830
Treće mjesto; brončana medalja iz Francuske '98 . . .  Imate vi nešto bolje?  Ako imate - reci . . .    

A ovo inače ponavljate kao papagaji i već ste dosadni sa tim.  
Svaka čast za to, ali to već postaje istorija i prošlost (skoro 10 godina)
Uzgred, ko zna šta bi bilo da niste platili onim ofarbanim Rumunima u 1/8 finala da ne igraju fudbal.  

Šta se uradili od tada?
Ložite se ko budale, punite maksimir protiv estonaca,makedonaca i sličnih ekpa i onda kad odete na EP ili SP ne možete nikog da pobedite.

EP 2000 - niste se ni plasirali zbog SRJ
SP 2002 - ispali odmah u grupi sa 3 boda (jedna pobeda i 2 poraza)
EP 2004 - ispali odmah u grupi sa 2 boda (bez pobede sa 2 remija)
SP 2006 - ispali odmah u grupi sa 2 boda (bez pobede sa 2 remija)

Znači imate jednu pobedu na zvaničnim takmičenjima u poslednjih 9 godina i vi ste kao neka velesila  :weirdface:
To što ste 6.  na svetu nema nikakve veze.  Vratite film pa vidite koje su sve reprezentacije bile među prvih 10 na toj smešnoj listi.

Mi jesmo vrljavi jer još nismo organizovani kao država i imamo bagru koja sedi u FS, pa zato nemamo uspehe poslednjih godina, ali po kvalitetu sigurno niste bolji od nas  Smile

SP 2006 SICG - Argentina, koliko je ono bilo. . .  hm,. . .  0 - 6; 0 - 8. . .  ???
 :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Skolari na stubu srama u Portugalu

Posle još jednog slabog rezultata reprezentacije Portugala u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope i skandala koji je po završetku utakmice protiv Srbije napravio selektor portugalskog tima Luis Felipe Skolari, proslavljeni brazilski stručnjak našao se na stubu srama i gotovo svi mediji traže od njega da odnese ostavku.

Iako se u medijima u Portugalu nedavno pisalo da će Skolariju biti ponudjen nov ugovor, odnosno da nastavi da vodi portugalsku selekciju i posle EURO 2008. čini se da će mu eventualni neuspeh u kvalifikacijama, ali i nečuveno ponašanje čak skratiti boravak na klupi Portugala.

"Skolarijeva mračna noć", naslov je koji preko čitave prve strane donosi sportski list "A Bola", a u komentaru utakmice se ističe da je udaranje Ivice Dragutinovića bio "najtužniji trenutak Skolarijeve karijere u Portugalu".

List "Rekord" još je oštriji i za ponašanje Brazilca kaže da je bilo "sramno" i ističe: "Skolari je izgubio svoj šarm".

"Ukoliko Skolari sam ne podnese ostavku, neko bi svakako morao da uradi nešto, jer je reč o ugledu portugalskog fudbala", navodi se u tekstu u tom listu.

Fudbalski savez Portugala najavio je istragu o ovom incidentu, a ministar za sport Lorentino Dijas rekao je da je rastužen igrom i ponašanjem igrača i selektora Portugala i istakao da "akteri incidenta svakako moraju da budu kažnjeni".

Iako je ceo stadion i televizijski auditorijum video da je Skolari udario Dragutinovića, 58-godišnji Brazilac se branio da je hteo samo da zaštiti Kvarežmu od srpskog igrača i da "nije ni pipnuo Dragutinovića".

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da će se o incidentu izjasniti tek kad dobije izveštaj sa utakmice i da će tada odlučiti da li će pokrenuti istragu protiv portugalskog selektora. Eventualne kazne bi mogle da budu novčane ili možda i suspenzija.

Skolari, medjutim, kaže da ga to uopšte ne zabrinjava. "ne zanima me šta se vidi na snimku. Ne postoji nijedan dokaz na osnovu kojega bi UEFA mogla da mi izrekne bilo kakvu kaznu. Savršeno dobro znam šta se u tim trenucima dešavalo i potpuno sam spokojan", rekao je Skolari.

Ivica Dragutinović je, kao i ostali u srpskoj reprezentaciji, skandalizovan postupkom Skolarija, a upitan da li je posle meča u svlačionici video ili pričao sa Skolarijem, odgovorio: "Ma, on me više ne zanima! Ne želim više ni da ga vidim, a kamoli pričam sa njim. Šta ima sad da razgovaramo?"

Portugalska štampa žestoko kritikuje ne samo ponašanje Skoalrija, već i igru njegovog tima, a listu "Publiko" konstatuje: "Njegova era u portugalskom fudbalu se očigledno završava".

Sukobi posle duela sa Srbijom, ipak, nisu previše retki za Portugalce.

Dvojica reprezentativaca Portugala su isključena u pobedi nad Holandijom na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu. Skolari je posle te utakmice, na kojoj je sa četiri dosudjena crvena i 16 žutih kartona izjednačen rekord mundijala, svoje igrače nazvao herojima.

Portugalci su probleme pravili i pre dolaska Skolarija na funkciju selektora, a posle poraza od Francuske u polufinalu Evropskog prvenstva 2000. godine, toliko su protestovali da je Nunjo Gomeš suspendovan na sedam, Abel Ksavijer na šest, a Paulo Bento na pet meseci.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) je 2002. godine napadača Portugala Žoaoa Pinta suspendovala na godinu dana, jer je udario sudiju koji ga je isključio na utakmici Mundijala.

Fudbalski savez Portugala je 1997. godine na godinu dana suspendovao napadača Sa Pinta, koji je na treningu napao selektora Artura Žoržea.

Foto-galeriju incidenta pogledajte OVDE

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC nexus one
« Poslednja izmena: 13. Sep 2007, 17:35:11 od Naked Thunder »
IP sačuvana
social share
Свако има право на моје мишљење!

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ali mi igramo tako ruzan fudbal da je to stvarno strasno... Toliko sporo ide prenos lopte da uvek izgleda da protivnicki tim igra "vanzemaljski" presing...  Smile

A Krasica, Kuzmanovica i Dragutinovica bih kaznio zbog "silovanja" one jadne lopte...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Motorola e550
Imal iste jebeno srece al ajd , sreca prati hrabre , ak ste igral is tri našpadaca na kraj ua ovi papce se zatvorili na SVOM terenu , drugo nisu ni zasluzili.
lol za scolarija , prosviro lik.

Sto se ostalih rezultata tice , zao mi je Ukrajinaca koji su stigli talijansko vodstvo pa su ovi opet zabili .
bravo z slovence jos jednom  Smile , i az skote  Smile

e i da nizozemci  ,igrajte bolje pobogu , skoro vam je albanija 2 boda uzela.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2007, 18:37:07 od hrvoje xyz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Mekliš: Najveća pobeda Škotske u istoriji!

Selektor fudbalske reprezentacije Škotske Aleks Mekliš nakon senzacionalne pobede u Francuskoj u kvalifikacijama za EURO 2008 rekao je da je to najveći trijumf u istoriji škotskog fudbala.

"Uveren sam da je ovo naša najveća pobeda u modernom dobu. Kad smo polazili, niko nam nije davao ni najmanje šanse, niko se nije usudio ni da se pomoli za dobar rezultat, a sada nas dočekuju kao šampione", rekao je Mekliš.

Dvadesetčetvorogodišnji napadač Evertona Džejms Mekfaden, čija je bomba sa 25 metara odsela u mreži francuskog gola rekao je da nije mnogo razmišljao već odmah po prijemu uputio udarac ka golu Filipa Londroa.

"Naš golman je ispucao loptu, primio sam je, okrenuo se i odapeo. To je bilo to", kratko je opisao pogodak as "kramela".

Medjutim, sa druge strane iz tabora "trikolora" za poraz okrivljuju lošu sreću.

"Sreća je ovog puta bila na strani protivnika. Odlično smo igrali, stvorili bezbroj šansi, ali nekad to nije dovoljno. Imamo još tri utakmice koje moramo da dobijemo ako želimo da putujemo na EP", rekao je francuski selektor Rejmon Domenek.

Nakon ovog trijumfa Škoti su lideri Grupe B sa osvojenim 21 bodom, Italija posle trijumfa nad Ukrajinom u Kijevu ima bod manje, dok su Francuzi tek treći sa 19 bodova.

Kako sada stoje stvari, moguće je da jedan od finalista prošlogodišnjeg Mundijala u Nemačkoj, selekcija Italije ili Francuske, ne izbori plasman na EURO 2008.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
UEFA o slučaju "Skolari" 19. septembra

Evropska fudbalska unija (UEFA) na sastanku 19. septembra odlučivaće o kaznama za selektora Portugalije Luisa Felipea Skolarija i Ivicu Dragutinovića zbog incidenta posle utakmice odigrane u sredu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (1:1).

Disciplinska komisija UEFA pokrenula je u četvrtak istragu nakon što je Skolari po završetku utakmice pokušao da udari u lice Dragutinovića, koji je nakon toga pokušao da se obračuna sa njim, ali su ga saigrači zaustavili, a sudija Markus Merk pokazao mu je crveni karton.

Portugalska štampa nakon utakmice oštro je kritikovala Skolarija, za čije ponašanje "ne postoji opravdanje" i "koji je svojim gestom naneo veliku štetu reprezentaciji".

Skolari se izvinio, ali samo Portugalcima

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Luis Felipe Skolar izvinio se naciji zbog svog ponašanja po završetku meča sa Srbijom (1:1), ali se na tome i zaustavio, ne pominjući izvinjenje Ivici Dragutinoviću, kome je bio namenjen njegov kroše.

"Želim da se izvinim svim Portugalcima, žao mi je jer se ovde osećam kao kod kuće. TO je bila veoma konfuzna situacija i samo sam pokušao da zaštitim svoje igrače. Sa druge strane, veoma dobro sam razumeo Dragutinoviće uvrede na španskom na račun moje porodice. Nije trebalo onako da reagujem, ali ponekad i normalni ljudi greše", rekao je Skolari portugalskim novinarima.

Evropska fudbalska unija pokrenula je istragu povodom incidenta koji se dogodio na kraju utakmice Portugal - Srbija, kada je Skolari pokušao da nokautira Dragutinovića, a potom je srpski reprezentativac želeo da mu se revanšira, ali su ostali igrači sprečili veći incident.

Za razliku od Skolarija, Dragutinović se izvinip portugalskom selektoru zbog svog gesta, rekavši da je "reagovao suviše agresivno i da nema ništa lično protiv Brazilca".

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.