Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 79527 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Smanjena kazna Žigiću

Nikola Žigić će i pored crvenog kartona na utakmici sa Kazahstanom ranije nego što se očekivalo moći da pomogne svojim reprezentativnim drugovima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008.

UEFA je smanjila kaznu našem reprezentativcu sa tri na dve utakmice neigranja, prenose "Večernje novosti". To praktično znači da će Žigić morati da pauzira još na susretu sa Finskom (2. juna u Helsinkiju), ali će moći da bude u avionu za Brisel, gde naša selekcija 22. avgusta igra sa Belgijom.

Ostaje još da se vidi da li će Žigić u avgustu na okupljanje u Kovilovo stići iz Barselone, kao novi igrač Katalonaca.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lakše povrede Krstajića i Pantelića

Fudbalski savez Srbije saopštio je da su reprezentativci Mladen Krstajić i Marko Pantelić doživeli lakše povrede u poslednjem kolu fudbalskog prvenstva Nemačke, ali će obojica biti spremni za narednu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Finske 2. juna u Helsinkiju.

Krstajić će, prema informaciji iz Šalkea, pauzirati dve nedelje, dok je povreda Pantelića mnogo lakša, pa se očekuje da će on već narednog vikenda igrati za tim Herte.

Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente za meč sa Finskom na raspolaganju će imati i Nemanju Vidiće, koji se, prema proceni lekara Mančester junajteda, dobro oporavlja od preloma ključne kosti. Vidić će se već polovinom maja vratiti u startnu postavu Mančester junajteda.

Izvor : MTS Mondo
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Reprezentacija Grčke "prognana" iz Atine

Evropska fudbalska unija (UEFA) naložila je reprezentaciji Grčke da sledeće dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. godine kao domaćin igra van Atine.

Grčka je, zbog nereda koje su njeni navijači pravili prošlog meseca na utakmici sa Turskom u Atini, kažnjena i novčano sa 100.000 švajcarskih franaka (61.000 evra). Turska je tu utakmicu kvalifikacione Grupe C dobila sa 4:1.

Grčka je u dosadašnjem toku takmičenja sakupila 12 bodova, jedan manje od vodeće Turske. Bosna i Hercegovina i Norveška osvojile su po sedam bodova.

Grčka će sledeću utakmicu na svom terenu igrati 2. juna sa Madjarskom, a četiri dana kasnije dočekaće Moldaviju. Obe utakmice, medjutim, moraće da budu odigrane najmanje 250 kilometara daleko od Atine.

Grčki navijači su na utakmici sa Turskom koristili pirotehnička sredstva i na nacionalnoj osnovi vredjali protivničke igrače.

Grčke vlasti već dugo imaju problema sa huliganima, zbog čega su ranije ovog meseca obelodanile nameru da na svim većim stadionima ugrade kamere, a da navijače primoraju da prilikom kupovina ulaznica za utakmice dokazuju svoj identitet.

Sva profesionalna sportska takmičenja u Grčkoj bila su prekinuta na dve nedelje, pošto je 29. marta ubijena jedna osoba u sukobima navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa. Olimpijski stadion u Atini 23. maja biće domaćin finalnog duela Lige šampiona.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jovanović umesto Žigića na Fince

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente objavio je spisak igrača pred možda i ključni meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj 2008. godine sa Finskom. Na spisku se nalaze golmani Stojković i Avramov, igrači odbrane: Rukavina, Krstajić, Dragutinović, Tošić, Vidić i Duljaj, igrači sredine terena: Kovačević, Stanković, Ergić, Koroman, Janković, Kuzmanović i Krasić i napadači: Pantelić, Jovanović i Lazović.

Zbog isključenja u Kazahstanu, na raspolaganju selektora nema centarfora Nikole Žigića, a njegovo mesto zauzeo je napadač Standarda Milan Jovanović. U tim se vratio oporavljeni centarhalf Mančester Junajteda Nemanja Vidić.

Utakmica protiv Finske odigraće se 2. juna u Helsinkiju.

Ekipa će se okupiti 28. maja u Kovilovu, a u Finsku se putuje 31. maja.

Na pitanje novinara o statusu Saše Ilića, kao i o debitantima Rukavini i Jovanoviću, Klemente je odgovorio:

„Stalno me pitaju o Iliću. Ovaj put sam tražio nešto drugo. Milana Jovanovića sam gledao dva puta uživo i on ima drugačije karakteristike od Ilića. Ne ulazim u to ko je bolji, samo mislim da će mi Jovanović biti potrebniji protiv Finske“.

„Rukavina je mlad i brzo je napredovao i prešao iz manjeg kluba u veliki, kakav je Partizan. Njegovo viđenje igre i koncept mogu dobro da nam dođu. Pozvao sam ga umesto Markovića, zato što je već bio u ekipi za utakmicu sa Kazahstanom, pa sam mu zbog toga dao prednost“.

Na konstataciju da je to jedan od najopasnijih termina za odigravanje utakmica, pošto se sezone u većini liga tada završavaju i da postoji opasnost da igrači budu premoreni, Klemente je rekao:

„Poznat je moj stav oko toga. Nema rešenja, ne možemo protiv toga i svakako nam to nije olakšavajuća situacija. Ne možemo da menjamo termine, ali taj problem imaju i ostali“.

Klemente je izneo mišljenje i o predstojećem protivniku Finskoj, za koju neće nastupati jedan od najboljih igrača, Aleksej Jeremenko.

„Ne zanima me ko nedostaje, zanima me samo njihov stil igre. Gledao sam njihove dve utakmice. Sedam dana pred meč napraviću dublju analizu pojedinaca. Nema smisla gledati ih dva meseca ranije“.

Posle poraza u Kazahstanu, postavilo se pitanje koliko su selektor i igrači opterećeni bodovima i kalkulacijama.

„Utakmica je jako bitna. Nama nedostaju ta tri boda iz Kazahstana i da smo ih osvojili, imali bi jači oslonac. Postoje četiri kandidata za dva mesta koja vode dalje i mi igramo protiv direktnog protivnika. Ovaj susret nije odlučujući, pošto oni nama dolaze u Beograd na revanš. Ipak, od rezultata naše utakmice, Portugal bi mogao da profitira. Ova utakmica nam je veoma važna i idemo na pobedu“.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Napredak Srbije za jedno mesto na listi FIFA

Fudbalska reprezentacije Srbije napredovala je za jedno mesto na poslednjoj listi Svetske fudbalske federacije (FIFA) i sada je 31. selekcija na svetu.

Izabranici Havijera Klementea ovog meseca prikupili su 12 bodova i sada ukupno imaju 769 poena, čime su pretekli Republiku Irsku koja ima četiri boda manje.

Vodeća ekipa i dalje je selekcija aktuelnog svetskog prvaka Italije, dok se na drugo mesto probio Brazil ispred večitog južnoameričkog rivala Argentine.

Od zemalja iz bivše Jugoslavije, najbolji plasman izborila je Hrvatska, koja je zadržala 12. poziciju, dok je reprezentacija Bosne i Hercegovine nazadovala za jednu stepenicu i sada drži 48. mesto.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Dakle nastavlja se niz (Terzinih) fudbalera za koje 90% ljudi prvi put cuje. Nakon Trisovica, Ergica, Kuzmanovica, sada je tu cuveni fudbaler Jovanovic. Nacija se vec godinama pita gde je on!?
Mislim da su ove kvalifikacije za nas izgubljene. Opet cu morati da gledam Hrvate kako nam se smeju sa EP.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Jovanovic je dao 14 golova prosle sezone. On je svakako zasluzio sansu.. Ali je svakako i Ilic morao biti na spisku..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jovanovic je dao 14 golova prosle sezone. On je svakako zasluzio sansu.. Ali je svakako i Ilic morao biti na spisku..
Ako ti mislis da Jovanovic treba da igra pre Kezmana. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Naravno da ne mislim. Ali takodje ne mislim da je to igrac za koga nije culo 90% ljudi, odnosno da je Terzin pulen.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Svi smo culi za njega,ali mislim da nije kalibar za reprezentaciju. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.